giulia71 Publicat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 29, 2006 Ma intereseaa sa stiu daca greutatea cu doua zile inaintea venirii ciclului (dar si in timpul acestia) este reala sau corpul retine ceva mai multe lichide. M-am tot "observat" in ultimele luni si ...am observat ca inainte de ciclu am pofta de mancare sporita (desi incerc cu stoicism sa-i fac fata[bang]) ,dar am observat si o oarecare stagnare a kg in inaintea si in timpul ciclului. Vreau sa va intreb si pe voi, e normal sau mie se intampla numai mie? De doua luni am reusit sa dau jos vreo 4 kg doresc sa nu ma opresc aici, sper sa mai reuesc trei si ma declar super-multumita! Astept parerile voastre! Sa auzim de bine ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristinutza_ale Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 da e normal ce se intample si stai linistita nu ti se intampla numai tie..uite ,eu de exemplu ma "ingras" cu cate 2 kg inainte de ciclu...retin apa in prostie si am o pofftaaa de mancare ca m-as inchide in frigider[:D] bafta l[flo]a slabit Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Pofta de mancare dinaintea menstruatiei nu ar trebui reprimata! Daca esti la cura mananca mai multe fructe, cereale, bea lapte, dar sa nu faci greseala sa te infometezi. Eu nu am sesizat ca as fi mai "grea" inainte de menstruatie... Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> si [bibe]Rid="red">AZid="green">VAid="navy">N id="black">Mid="green">IHid="maroon">AIid="red"> – puiul meu dragid="red"> ________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iubika Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Un subiect asemenator am deschis si eu cu ceva timp in urma. Cu aproximativ o saptamana inainte de venirea ciclului ma umflu de parca as fi in luna a 4-a, mananc de rup (si [consti] devine o problema ), si sunt foarte irascibila. Toate insa revin la normal dupa venirea "rushilor". Am cerut parerea fetelor de aici, si am constatat si eu ca nu sunt singura cu asemenea "bucurii" lunare. De asemenea am discutat cu medicul de familie care mi`a zis la fel, ca e o situatie normala inainte de ciclu. De asemenea mi`a spus ca nu se poate face nimic (sau cel putin ea nu`mi poate recomanda nimic) pentru ameliorarea/ estomparea acestor simptome. Mult succes si sanatate! [flo] *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua"> I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2"> Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Postat Octombrie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Multumesc frumos de sfaturi! M-ati linistit, credeam ca numa eu sunt asa[bang]. Nu, nu ma infometez , dar mananc ceva mai mult (a se citi mult mai mult[:D]) inaintea venirii ciclului. Inca o data mercic! Sa auzim de bine ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueeyes2003 Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Si eu am observat inainte de CM am o pofta de mancare sporita. Cu cateva zile inainte simt ca ma umflu in burta si retin apa.Am crezut ca numai mie mi se intampla [batcap] O stagnare a kg inaintea si in timpul CM...nu stiu ce sa zic...o sa tin cont sa vedem daca este asa [cool] Mirela [flo]id="brown">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucasimarius Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Pe mine ma apuca "poftele" cu 1 saptamina inainte de CM. Maninc orice si oricit. Poftesc la lucruri care de obicei nu-mi plac. De dulce nici nu mai spun.... [biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 si euuuuuuuuuuu........... Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Postat Octombrie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Pai ce facem fetelor cu perioada asta ca tot ce scadem in trei saptamani punem la loc intr-una[bang]! Chiar ma 'nerveaza pofta asta exagerata de dulciuri inaintea ciclului, dau buzna in sertaru' lu fii-mio, mama denaturata ce sunt! Ar fi o solutie, sa inlocuiesc ciocolata cu aia dietetica, dar nu ma prea omor dupa gust si hai nu contine zahar, da'are lapte, unt, frucutoza...samd, deci tot un drak! Offf dieta mea!!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theiuta Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Si eu patesc la fel.Dar de vreo 4-5 luni am rezolvat-o cu ceai verde.Imi iau la servici si mincare si o sticluta de juma' de litru de ceai verde amestecat cu ceai de scortisoara, de zmeura, in fine, mai aromate. Si elimin apa mai mult si nu mai sint asa[grasa]inainte de ciclu[cool] Theiuta poze cu Nicolasid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.