monalac Publicat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 29, 2006 baietelul meu,de 1 an si 10 luni,a facut enterocolita.sambata dimineata a inceput tratamentul,cu ampicilina si colistin,in vena,prin branula la 8 ore.tot de atunci am inceput si regimul,adica covrigei,grisine,humana hn25,banana,branzica de vaci,ceai de menta,hidrasec.ideea e ca azi e duminica si el continua sa faca febra,sa aiba scaune f dese si moi,aproape ca nu mai are ce sa faca,iar pofta de mancare i s a diminuat considerabil.e normal sa nu se observe nicio imbunatatire,desi au trecut 24 de ore de la inceperea tratamentului?la copiii vostri cand s a observat o imbunatatire a starii de sanatate? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 La noi a aparut o imbunatire a starii generale cam dupa 2 zile. Prin asta inteleg ca i-a revenit si pofta de mancare cat de cat. Depinde si de gravitatea bolii, noi am avut 2 ture vara asta, un episod mai usor care s-a rezolvat cu regim, debridat si ceai de menta concentrat si altul cu ceva febra la care a facut si tratament injectabil (fortum). Multa sanatate! Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuska Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Si la cea mica tot dupa vreo 2 zile s-a vazut inbunatatire! Da-i ceai concentrat de menta! Neindulcit! Sanatate si sa-i treaca repede puiutului! [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="maroon"> Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon"> Povestea nasterii Aneiid="red"> Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badjoke Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Si fetita mea, tot asta vara, a facut o forma usoara de enterocolita. Nu a facut nimic injectabil. Doar tratament cu Debridat si regim alimentar. Diareea si varsaturile i-au trecut dupa 4 zile, iar dupa alte 2 zile a inceput sa-i revina, treptat, pofta de mancare. Multa sanatate puiului....si rabdare, ca o sa treaca! Mami si NiKo (24 sept 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina costin Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Cam in doua zile ar trebui sa nu mai faca febra,dar sa stii ca banana nu e recomandata in enterocolite deoarece fermenteaza,iar laptele e bine sa-l inlocuiesti cu mucilagiu de orez,indulcit cu glucoza,este mult mai bun si tot la fel de buna este supa de morcovi. Sanatate multa la puiut. Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
susulina Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 La noi febra a trecut dupa o zi, dar kk a fost moale o saptamana. Si la fata mea a fost o forma mai usoara, dar in ultimele zile a mancat mai mult orez in mai multe combinatii(cu mar copt, cu banana, cu morcov fiert)si supa de radacinoase.Eu i-am dat si carnita dar fiarta separat.Mie doctorita mi-a zis ca dintre fructe numai banana pot sa-i dau, asa ca fata mea care pana acum manca o banana la 3 zile acum a facut o pasiune pentru ea( mananca cel putin 2). Raluca si Alexandra-Ioana (15 septembrie 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coricica Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 buna mona nu stiam ca baietelil e bolnav.acelasi tratament l-a facut si livia asta iarna.ameliorarea a aparut dupa aprox.2 zile dar eu nu i-am dat banana decat dupa ce s-a facut bine.a cam satat nemancata in perioada aia.de baza era orezul si piureul de morcovi sau supa.nici lapte nu i-am dat de la inceput chiar daca erd fara lactoza.in aceeasi perioada era bolnav si baiatul prietenei mele si la el afost si mai rau a facut kk vreo 5 zile. sanatate multa ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 Mona, imi pare rau pentru baietelul tau. Oana mea a facut de vreo 3 ori enterocolita. Febra a trecut cam dupa 2 zile, dar kk moale a continuat sa faca mai mult timp. Regimul alimentar e sfant, alaturi de medicatie. Sanatate multa ! ________________________ Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006) BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat Noiembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2006 la noi dupa 3 zile de tratament injectabil, ampicilina cu gentamicina i-a trecut de tot enterocolita! ________________________ Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monalac Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2006 multumesc pt sfaturi,azi am terminat tratamentul,baietelul e bine,doar ca nu prea are pofta de mancare.oare cat timp o tb sa l tin departe de copii,ca nu cumva sa mai fie contagios? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.