Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

enterocolita - cand trece?

Recommended Posts

baietelul meu,de 1 an si 10 luni,a facut enterocolita.sambata dimineata a inceput tratamentul,cu ampicilina si colistin,in vena,prin branula la 8 ore.tot de atunci am inceput si regimul,adica covrigei,grisine,humana hn25,banana,branzica de vaci,ceai de menta,hidrasec.ideea e ca azi e duminica si el continua sa faca febra,sa aiba scaune f dese si moi,aproape ca nu mai are ce sa faca,iar pofta de mancare i s a diminuat considerabil.e normal sa nu se observe nicio imbunatatire,desi au trecut 24 de ore de la inceperea tratamentului?la copiii vostri cand s a observat o imbunatatire a starii de sanatate?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La noi a aparut o imbunatire a starii generale cam dupa 2 zile. Prin asta inteleg ca i-a revenit si pofta de mancare cat de cat. Depinde si de gravitatea bolii, noi am avut 2 ture vara asta, un episod mai usor care s-a rezolvat cu regim, debridat si ceai de menta concentrat si altul cu ceva febra la care a facut si tratament injectabil (fortum).

Multa sanatate!

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Si la cea mica tot dupa vreo 2 zile s-a vazut inbunatatire!

Da-i ceai concentrat de menta! Neindulcit!

Sanatate si sa-i treaca repede puiutului!

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon">

De la botezul Teodoreiid="maroon">

Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon">

Povestea nasterii Aneiid="red">

Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red">

Si fetita mea, tot asta vara, a facut o forma usoara de enterocolita. Nu a facut nimic injectabil. Doar tratament cu Debridat si regim alimentar. Diareea si varsaturile i-au trecut dupa 4 zile, iar dupa alte 2 zile a inceput sa-i revina, treptat, pofta de mancare.

Multa sanatate puiului....si rabdare, ca o sa treaca!

Mami si NiKo (24 sept 2004)

La noi febra a trecut dupa o zi, dar kk a fost moale o saptamana. Si la fata mea a fost o forma mai usoara, dar in ultimele zile a mancat mai mult orez in mai multe combinatii(cu mar copt, cu banana, cu morcov fiert)si supa de radacinoase.Eu i-am dat si carnita dar fiarta separat.Mie doctorita mi-a zis ca dintre fructe numai banana pot sa-i dau, asa ca fata mea care pana acum manca o banana la 3 zile acum a facut o pasiune pentru ea( mananca cel putin 2).

Raluca si Alexandra-Ioana (15 septembrie 2004)

buna mona nu stiam ca baietelil e bolnav.acelasi tratament l-a facut si livia asta iarna.ameliorarea a aparut dupa aprox.2 zile dar eu nu i-am dat banana decat dupa ce s-a facut bine.a cam satat nemancata in perioada aia.de baza era orezul si piureul de morcovi sau supa.nici lapte nu i-am dat de la inceput chiar daca erd fara lactoza.in aceeasi perioada era bolnav si baiatul prietenei mele si la el afost si mai rau a facut kk vreo 5 zile.

sanatate multa !

Mona, imi pare rau pentru baietelul tau.

Oana mea a facut de vreo 3 ori enterocolita. Febra a trecut cam dupa 2 zile, dar kk moale a continuat sa faca mai mult timp.

Regimul alimentar e sfant, alaturi de medicatie.

Sanatate multa !

Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006)

BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...