istratelln Publicat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 29, 2006 Vreau sa intreb si eu daca este normal aparitia caninilor? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OrbuGabi Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Nu prea se intelege mai nimic din ce ai scris tu,daca este normal,la ce varsta,sunt primii dintisori care ies? Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristiana(20.12.2002) si nazdravan[copil]Martin-Tudor(22.09.2005) poze[foto]si filmulete Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 quote:Originally posted by OrbuGabiNu prea se intelege mai nimic din ce ai scris tu,daca este normal,la ce varsta,sunt primii dintisori care ies?Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristiana(20.12.2002)si nazdravan[copil]Martin-Tudor(22.09.2005)poze[foto]si filmuleteid="quote">id="quote">Pai io crek la canini - ca primi dinti se refera, ca si-a intitulat subiectul "primii dintisori" si apoi vorbeste de canini.Sau nu?[alcool]Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> si [bibe]Rid="red">AZid="green">VAid="navy">N id="black">Mid="green">IHid="maroon">AIid="red"> – puiul meu dragid="red">________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danelutza Postat Octombrie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 Lilianaid="blue"> ca sa-ti spunem de canini, intii trebuie sa ne spui cite luni are bebelushul. Fetitzei mele iau ieshit primii dintzishori la 6 luni si jumatate, dar aia sint incisivii, apoi la un an si aproape doua luni au aparut 4 premolari, acum are un an si aproape cinci luni si... si asteptam caninii. Nu stiu daca te ajuta cu ceva ceea ce am scris eu. Dar nici tu nu ai dat prea multe amanunte cu privire la virsta bebelushului. Daniela si micuta Isabella [zana]id="Georgia">id="orange">id="right">Nasterea printesei noastreid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">, poze in casuta galbena de susid="red"> [;)]id="Lucida Console"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
istratelln Postat Octombrie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2006 scuze ca nu am specificat varsta Vreau sa va spun ca fetita mea are 9 luni si nu are nici un dintisor Astazi am observat ca ii iese un canin de sus .Este normal? istrate Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 am cunoscut pe cineva ai carei copii au avut primii dintisori la 1 an.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_80 Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 nu este normal in sensul de norma,medie , majoritatea copiilor au intai incisivii de jos, dar prin carti scrie ca nici o mare tragedie nu e, ca ordinea nu e fixa si ca la unii copii ies intr-adevar caninii primii ( parca si in capraru, daca imi amintesc eu bine) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.