Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-15

Recommended Posts

E pentru prima oara cand deschid acest subiect atat de drag noua si sper sa fie cu noroc pentru toate fetele in asteptarea unui ingeras! Intre noi fetele de aici s-a creat o legatura atat de stransa si tare mi-as dori ca toate fetele de aici sa devina viitoare mamici in cel mai scurt timp posibil si sa fim impreuna si la Odisee! Mult noroc va doresc si sa nu ne pierdem speranta niciodata!![cheers] id="green">

Lista Tutunareselor, viitoare [gravi]:

adiere

ana_id

ana_p

Apollo

aurelia77

alina.n

Ariana1 endometrioza, o trompa infundata proximal (la intrarea in uter); urmeaza histeroscopie id="size1">id="blue">

Bonitta astenoteratozoospermieid="size1">id="blue">

Bubulina1

Cadina

claucia

clubb

cris2006

danotino

Dianadi

Diddy 29 ani, monitorizareid="size1">id="blue">

Ellis

Felicia 30 ani, astenoteratozoospermie, ambele trompe infundate, "reparate" prin laparoscopie, 1 IA id="size1">id="blue">

Foxxy

IoanaTugs 33 ani, infertilitate secundara, endometrioza, o trompa permeabila, o intrerupere de sarcina la 26 ani, doua avorturi; sotul oligoastenozoospermie moderataid="blue">.id="size1">

kikilina

KoraPop astenozoospermie moderata,compensata prin ejaculat; urmeaza laparo in 23 noiembrieid="size1">id="blue">

kristind

lachione

Laura69silk

lauravoinicu - 28 de ani, amenoree primara, microadenom hipofizar , ovare micropolichistice (facut driling ovarian ), endometrioza ; 2 IA cu stimulare cu menogon .Sotul : normospermie cu parvisemie id="blue">id="size1">

Leditia

lili35 urmeaza laparoscopiaid="size1">id="blue">

LoredanaG

Mamidevladut

Mada28

MadaS

Madutz

maria08

mihailescu teodora

Mihavasoi 31 ani, infertilitate primara, HSG-trompe permeabile, CM 27-34 de zile, nici un avort, nici o sarcina, sotul-30 de ani, oligoastenozoospermie usoara compensata prin ejaculat id="blue">id="size1">

Mirelae

mirella76

miruna79

mmc_nd

ninocica

Papushel

Salomea astenoteratospermie severa, endometriozaid="size1">id="blue">

SilvanaPopovici anexita dureroasa, endometrioza tratata, tratament homeopat in curs pt dereglare hormonalaid="size1"> id="blue">

zambet74

Zenobia 28 ani, monitorizareid="size1">id="blue">

Copilut 31 ani, de 2 ani si jumatare incercari; eu teoretic OK, 3 luni de monitorizari, programata pentru laparoscopie. Sotul astenozoospermie cu necrospermie, inceput varicocel, analize hormonale OK, 58 mil, mobilitate a+b= 10%.id="size1">id="blue">

Tutunici, foste aspirante optimiste, acum fericite posesoare de burtici:id="black">

marair [gravi]

madaluta [gravi]

iriss27 [gravi]

marinar [gravi]

aventura [gravi]

Irinabr [gravi]

Amely [gravi]

Alina25 [gravi]

Mcrissa [gravi]

si proaspete gravidute [cool]:id="Times New Roman">id="black">

Raza de soare [gravi]

Alexia 28 [gravi]id="teal">id="Arial Black"> id="red">

kitty_nic id="size2">id="Arial Black">[gravi]id="teal">

Va invit sa continuam discutiile incepute in capitolul anterior:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85370&whichpage=21

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 304
  • Creat
  • Ultimul răspuns

As veni eu, dar cred ca azi vin rushii desi au intarziat 4 zile. Raportez: azi = z30. [alcool]

Zenobia

Cununia civilaid="size1">id="Arial">id="green">

Deja casatoritiid="size1">id="Arial">id="green">

Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!id="size1">id="red">

Forum despre imbracaminte, reduceri etc!id="size1">id="red">

-----------------------

Love, think, helpid="size1">

Ioana[pup]si multumim pentru noul capitol.Sper sa aduca multe burtici pe care sa le sarbatorim[batetoba][bum][majoreta][majoreta][majoreta]

unde altundeva decit la..........TUSHIN!!!!Abia astept sa particip si eu la o reuniune a Tutunareselor!

Despre mine:z 27,stari ciudate,usturimi de sani si niste calduri de mor!Simt ca iau foc nu alta,mi-am inchis si caldura in birou.Cine intra ma intreaba,,nu ti-e frig?e cam rece la tine'',iar mie, fetelor,imi vine sa ma dezbrac[olala].Cred c-am luat-o razna.Mai bine sa maninc o gutuie....

Va pup si o zi bun ava doresc!

Zenobiaid="blue">,nu faci un test?

Kristindid="blue">,poate nu se pune c-a fost facut dupa amiaza!

Teodora

http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Teo, inca nu fac test, nu cred ca are rost, si luna trecuta mi-a intarziat, nu stiu ce m-o fi apucat. Trebuie sa ma speriu in fiecare luna daca tot m-am apucat de facut bebe. pana acum imi venea ceas. Dar au inceput sa ma doara sanii asa ca... [V]

Zenobia

Cununia civilaid="size1">id="Arial">id="green">

Deja casatoritiid="size1">id="Arial">id="green">

Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!id="size1">id="red">

Forum despre imbracaminte, reduceri etc!id="size1">id="red">

-----------------------

Love, think, helpid="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...