Ioanatugs Publicat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 30, 2006 E pentru prima oara cand deschid acest subiect atat de drag noua si sper sa fie cu noroc pentru toate fetele in asteptarea unui ingeras! Intre noi fetele de aici s-a creat o legatura atat de stransa si tare mi-as dori ca toate fetele de aici sa devina viitoare mamici in cel mai scurt timp posibil si sa fim impreuna si la Odisee! Mult noroc va doresc si sa nu ne pierdem speranta niciodata!![cheers] id="green"> Lista Tutunareselor, viitoare [gravi]: adiere ana_id ana_p Apollo aurelia77 alina.n Ariana1 endometrioza, o trompa infundata proximal (la intrarea in uter); urmeaza histeroscopie id="size1">id="blue"> Bonitta astenoteratozoospermieid="size1">id="blue"> Bubulina1 Cadina claucia clubb cris2006 danotino Dianadi Diddy 29 ani, monitorizareid="size1">id="blue"> Ellis Felicia 30 ani, astenoteratozoospermie, ambele trompe infundate, "reparate" prin laparoscopie, 1 IA id="size1">id="blue"> Foxxy IoanaTugs 33 ani, infertilitate secundara, endometrioza, o trompa permeabila, o intrerupere de sarcina la 26 ani, doua avorturi; sotul oligoastenozoospermie moderataid="blue">.id="size1"> kikilina KoraPop astenozoospermie moderata,compensata prin ejaculat; urmeaza laparo in 23 noiembrieid="size1">id="blue"> kristind lachione Laura69silk lauravoinicu - 28 de ani, amenoree primara, microadenom hipofizar , ovare micropolichistice (facut driling ovarian ), endometrioza ; 2 IA cu stimulare cu menogon .Sotul : normospermie cu parvisemie id="blue">id="size1"> Leditia lili35 urmeaza laparoscopiaid="size1">id="blue"> LoredanaG Mamidevladut Mada28 MadaS Madutz maria08 mihailescu teodora Mihavasoi 31 ani, infertilitate primara, HSG-trompe permeabile, CM 27-34 de zile, nici un avort, nici o sarcina, sotul-30 de ani, oligoastenozoospermie usoara compensata prin ejaculat id="blue">id="size1"> Mirelae mirella76 miruna79 mmc_nd ninocica Papushel Salomea astenoteratospermie severa, endometriozaid="size1">id="blue"> SilvanaPopovici anexita dureroasa, endometrioza tratata, tratament homeopat in curs pt dereglare hormonalaid="size1"> id="blue"> zambet74 Zenobia 28 ani, monitorizareid="size1">id="blue"> Copilut 31 ani, de 2 ani si jumatare incercari; eu teoretic OK, 3 luni de monitorizari, programata pentru laparoscopie. Sotul astenozoospermie cu necrospermie, inceput varicocel, analize hormonale OK, 58 mil, mobilitate a+b= 10%.id="size1">id="blue"> Tutunici, foste aspirante optimiste, acum fericite posesoare de burtici:id="black"> marair [gravi] madaluta [gravi] iriss27 [gravi] marinar [gravi] aventura [gravi] Irinabr [gravi] Amely [gravi] Alina25 [gravi] Mcrissa [gravi] si proaspete gravidute [cool]:id="Times New Roman">id="black"> Raza de soare [gravi] Alexia 28 [gravi]id="teal">id="Arial Black"> id="red"> kitty_nic id="size2">id="Arial Black">[gravi]id="teal"> Va invit sa continuam discutiile incepute in capitolul anterior: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85370&whichpage=21 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zenobia Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Ioana, hai ca o sa ne porti noroc! [flo] Zenobia Cununia civilaid="size1">id="Arial">id="green"> Deja casatoritiid="size1">id="Arial">id="green"> Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!id="size1">id="red"> Forum despre imbracaminte, reduceri etc!id="size1">id="red"> ----------------------- Love, think, helpid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioanatugs Postat Octombrie 30, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Sa dea Domnul sa fie cu mult noroc pentru toate fetele! Zenobia multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitty_nic Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Ioana, multumim pentru noul capitol. Sa dea DD sa fie cu noroc si sa ploua cu [gravi]. Stiu eu ca tu ai mana buna! [pup] toate tutunaresele. Poze Viitorul suna bine! Nimic nu este intamplator. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Pup fetele! Hai, pe cine luam la odisee?[biz] alexiaid="blue"> mare, sa nu te superi pt odisee. Haideti, fetelor, haaaaaideeeetiiiii......[grup] Nunta noastra - 3 Iunie 2006 Vine bebe ! [gravi] Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zenobia Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 As veni eu, dar cred ca azi vin rushii desi au intarziat 4 zile. Raportez: azi = z30. [alcool] Zenobia Cununia civilaid="size1">id="Arial">id="green"> Deja casatoritiid="size1">id="Arial">id="green"> Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!id="size1">id="red"> Forum despre imbracaminte, reduceri etc!id="size1">id="red"> ----------------------- Love, think, helpid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihailescu teodora Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Ioana[pup]si multumim pentru noul capitol.Sper sa aduca multe burtici pe care sa le sarbatorim[batetoba][majoreta] unde altundeva decit la..........TUSHIN!!!!Abia astept sa particip si eu la o reuniune a Tutunareselor! Despre mine:z 27,stari ciudate,usturimi de sani si niste calduri de mor!Simt ca iau foc nu alta,mi-am inchis si caldura in birou.Cine intra ma intreaba,,nu ti-e frig?e cam rece la tine'',iar mie, fetelor,imi vine sa ma dezbrac[olala].Cred c-am luat-o razna.Mai bine sa maninc o gutuie.... Va pup si o zi bun ava doresc! Zenobiaid="blue">,nu faci un test? Kristindid="blue">,poate nu se pune c-a fost facut dupa amiaza! Teodora http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zenobia Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 Teo, inca nu fac test, nu cred ca are rost, si luna trecuta mi-a intarziat, nu stiu ce m-o fi apucat. Trebuie sa ma speriu in fiecare luna daca tot m-am apucat de facut bebe. pana acum imi venea ceas. Dar au inceput sa ma doara sanii asa ca... [V] Zenobia Cununia civilaid="size1">id="Arial">id="green"> Deja casatoritiid="size1">id="Arial">id="green"> Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!id="size1">id="red"> Forum despre imbracaminte, reduceri etc!id="size1">id="red"> ----------------------- Love, think, helpid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 quote:Originally posted by mihailescu teodora fetelor,imi vine sa ma dezbrac[olala]. id="quote">id="quote"> Nu-i mai bine sa faceti voi, tu si Zenoid="blue">, cate un testulet??? Nunta noastra - 3 Iunie 2006 Vine bebe ! [gravi] Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zenobia Postat Octombrie 30, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 30, 2006 eu nu ma calduri, dimpotriva, azi dimineata temperaturaera sub 37. Zenobia Cununia civilaid="size1">id="Arial">id="green"> Deja casatoritiid="size1">id="Arial">id="green"> Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!id="size1">id="red"> Forum despre imbracaminte, reduceri etc!id="size1">id="red"> ----------------------- Love, think, helpid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.