Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

femeie ce si-a salvat viata slabind

Recommended Posts

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de disperata

neatza!m-a socat acest filmuletz... insa cine nu suporta operatii .. sange.. atentie! nu-l deschideti! http://www.metacafe.com/watch/217067/600_lb_woman_part_1/s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

id="quote">id="quote">WOOOOOOOW, operatia ca operatia, dar ce vointa, sa slabeasca atit.Nu stiu daca ati privit chipul ei obeza fiind, si dupa slabire, parca e cu totul alta femeie.BRAVO !!!id="size3">id="purple">>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie ChaplinCorinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/
Distribuie pe alte site-uri

Si asta e impresionant!

Cat despre femeia in cauza, nu stiu cata vointa a avut, pt ca dupa o astfel de operatie nu prea mai poti sa mananci, stomacul e super mic si te saturi imediat, de-aia si pierderea rapida a kilogramelor. Pt cei f grasi e singura modalitate de a ajunge la o greutate cat de cat normala. Insa am auzit ca e si riscant acest bypass gastic (parca asa se numeste).

Anka[mamica] si [/link]"]Ubitu [copil]

Da, s-ar putea, Artemis. Pe ei nu-i condamn, ii compatimesc doar... (Dar chiar si asa, nu se poate face nimic mai din timp... chiar si operatia asta? Ma gandesc ca pana se ajunge la nr de kile pe care l-a atins doamna in cauza, se distrug organele...organismul e dat peste cap...)

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Cred ca este pur si simplu inconstienta sa stai nepasator sa ajungi la o greutate atat de mare [V]Iar aceasta scuza de mari dereglari hormonale ...pot fi tinute in frau cu ajutor medical( pe care din pacate putini il cauta). In schimb oamenii incearca sa slabeasca intr-un mod nesanatos , vad ca rezultatele sunt slabe si renunta. Si in acest fel ajung la in situatia de fata.

cat despre operatie ..........cuvintele sunt de prisos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...