Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Supliform-intrebare

Recommended Posts

Dragi fete,

am reusit sa intru si eu in posesia a 2 tuburi de Supliform (mi-a trimis sister),am citit prospectul si scrie "cure de 10-12 zile".

Intrebarea mea(pt ca stiu ca folositi,de la voi am luat acest tip[;)]):ce pauza lasati intre cure?Cat de des o folositi si cand se cunosc rezultatele?

Mi-a mai trimis si Vergisalul,insa nu stiu daca e ok sa le folosesc simultan.

Mersic de ajutor[dual]

Mami de pufulet pufilos[testoasa] si Sofilina ursulina[bebic]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Este foarte bun Supliformul , dar nu te astepta sa faca minuni singur!

NU.

In combinatie cu o dieta echilibrata si cu miscare ,masaj ,etc face minuni .

Eu il folosesc f des ,si nu cu pauza intre tratamente (e drept nu il folosesc 7 zile din 7 [bang])

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Multumesc tuturor pentru raspunsuri[flo]

Am sa respect intai prospectul,voi face o cura de 12 zile,cu aplicare/masaj cel putin o data pe zi.Din pacate sport nu am timp sa fac,numai cu picii toata ziua prin casa[:D]Iar de papat,incerc iar sa ma apuc de Monti,ca am cam facut pauza.

Voi folosi si Vergisalul mai ales pe burtica unde sarcina recenta a cam lasat urme[:(]

Voi aplicati doar pe coapse/fese sau e ok si pe brate,genunchi?Ma gandesc ca nu-i problema din moment ce scrie ca reda elasticitatea pielii...

Mersi Clover[flo]Ai fost tare simpatica[:D]Nu ma dau in nici un caz pe sani,pt zona asta folosesc Vergisalul.Sper sa fie cu folos.

A,sa va spun ca dupa prima sarcina am folosit Correcteur Vergetures de la L´oreal si nu am avut nici cea mai mica imbunatatire[bang]Pe langa faptul ca e de 5 ori mai scump ca Vergisalul...Nu tot ce e scump e intotdeauna si bun,din pacate.

quote:Originally posted by Clover

Da-te cu supliform unde vrei, numai pe sani nu.The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.

id="green">id="Tahoma">
id="quote">id="quote">Dar ce-are daca dai si pe sani? Se intampla ceva?Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4">[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [ispita] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [RO]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...