Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Recommended Posts

• Răspunsuri 300
  • Creat
  • Ultimul răspuns

UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size2">

[medic] : vaccinurile [bibe] cum creste [bibe] febra [bibe] dintosii[bibe] olita [bibe]

Scutece...id="size2">id="purple">

(92) (91) (90) (89) (88) (87) (86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) ( 14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size2">si 85 de episoade [;)]: id="red">

(85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)

id="size1">

BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS">

[^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]...

[il]Panoul de onoare id="size3"> [foto]

[^] Cum cresc piticii...id="size3">

Suntem 79 mamici [mamica] si avem in total 90 [bb], 48 [fetita] si 42 [baietel]id="size2">

OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple">

21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">,

23 oct - mandykschid="purple">: [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon">

26 oct - Mirela Ancaid="purple">: [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - lavi02id="purple">: [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon">

28 oct - monetid="purple"> : [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon">

31 oct - RaluDid="purple">: [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon">

31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple">: [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple">

2 nov - Noki_Laraid="purple">: [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - catutzaid="purple">: [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 nov - teo_banuid="purple">: [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon">

2 nov - melkuid="purple">: [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon">

3 nov - Laviid="purple">: [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon">

3 nov - IrinucaRid="purple">: [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 nov - Bicid="purple">: [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

4 nov - mimi dumyid="purple">: [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon">

4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon">

4 nov - hanucid="purple">: [bibe]Luca-Octavianid="blue">, Iasiid="maroon">

5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon">

5 nov - Siminafid="purple">: [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon">

10 nov - Ripleyid="purple">: [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon">

11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon">

12 nov - ancatranaid="purple">: [bibe]Carla Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - mirabilisid="purple">:[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - dordia2000id="purple">: [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon">

14 nov - gandacelid="purple">: [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - corapid="purple">: [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon">

14 nov - addyaid="purple">: [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon">

15 nov - felicia74id="purple">+bradoid="purple">: [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon">

16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon">

17 nov - cristinamhid="purple">: [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon">

17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">: [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon">

17 nov - anamariid="purple">: [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993),

[copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon">

18 nov - xandra28id="purple">: [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon">

22 nov - dienutagravidutaid="purple">: [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

22 nov - Miha2006id="purple">: [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon">

22 nov - Mihaelutatid="purple">: [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown">

23 nov - Ina869id="purple">: [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon">

23 nov - Bileanaid="purple">: [bibe] Ana-Mariaid="red">, Brasovid="maroon">

27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon">

28 nov - Nasteaid="purple">: [bibe] Alexandru Andreiid="blue">, Republica Moldovaid="maroon">

29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon">

30 nov - lordraid="purple">: [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon">

DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3">

1 dec - pischi2003id="purple">: [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon">

1 dec - joy04id="purple">: [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - silvia_did="purple">: [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

2 dec - danida77id="purple">: [bibe]Nicholas Christianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

3 dec - negaracristinaid="purple">: [bibe]Elise-Stefaniaid="red">, Gura Humoruluiid="maroon">

6 dec - migaboid="purple">: [bibe] Bianca-Stefaniaid="red">, Bucurestiid="maroon">

7 dec - mara95id="purple">: [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon">

7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon">

7 dec - Bubamaraid="purple">: [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">

8 dec - salisaid="purple">: [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon">

8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon">

8 dec - osteffyid="purple">: [bibe]Rares-Andreiid="blue">, Popesti-Leordeni, jud. Ilfovid="maroon">

9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon">

9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon">

10 dec - bianca_moid="purple">: [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon">

15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon">

16 dec - meemsid="purple">: [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon">

17 dec - tania-zid="purple">: [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon">

19 dec - Leea_cvid="purple">: [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon">

19 dec - Angi75id="purple">: [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon">

20 dec - Alexandrinaid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon">

22 dec - maria_alexiaid="purple">: [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon">

22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon">

26 dec - Buluciid="purple">: [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon">

29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="blue">, Iasiid="maroon">

IANUARIE 2006id="purple">id="size3">

2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon">

Special guest star: Pisi_si_boscuid="green">[pis]

id="size2">

Asteptam vesti de la urmatoarele membre:

12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">

21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon">

27 oct - ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon">

5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon">

7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon">

8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon">

13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon">

15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon">

22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon">

24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon">

25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown">

26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon">

3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon">

5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoeid="red">, USA - Indianapolisid="maroon">

10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon">

13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon">

14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon">

15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon">

19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red">

19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon">

19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon">

20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon">

24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon">

28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon">

id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

mi s-a intamplat de cel putin 10 ori sa scriu in timp ce se schimba scutecul...[alcool]...

legat de aspirinaid="red">, sora mea mai mica era sa moara, cand, la tara fiind, i s-a dat o aspirina fara a sti ca e alergica , bine, pe vremea aia era mare lucru ca era dispensar la tara... avea vreo 5 ani, nu e de joaca...a fost aproape de soc anafilactic... sper ca nu gresesc denumirea, accept sa ma corectati, oricum ma duc sa dau un search sa ma lamuresc...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005id="purple">id="teal">

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Ca sa nu cumva sa iasa iar aiureli forumistice, o sa incep prin a-mi cere scuze fata de Lavi. Ca am fost cam dura. Doar ca personal nu prea agreez fazele de genul : no way...

Nici eu nu am dat in 5 ani aspirina la copil, pentru simplul fapt ca exista si altceva.

Dar asta e un fel de drob de sare... o aspirina in compot... si de la asta si pana la hemoragiile gastrointestinale sunt asa o cale lunga...

Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!

Salutare din nou!

Si eu sunt impotriva aspirinei, nici noi nu luam-adulti fiind, iar Bianca niciatat!

Am si eu nevoie de o parere (cine stie si vrea...) : o prietena m-a sunat acum cateva minute ca sa-mi ceara sfatul : fetita prietenei ei a facut enterocolita (fetita are 2 luni si e alaptata). A fost cu ea la dr la colentina la urgenta unde ia spus sa intrerupa alaptare si sa o treaca pe lapte fara lactoza, dar...pe reteta a scris "milumil, debridat si inca ceva). Eu i-am spus sa-i dea nan fara lactoza si daca nu-i trece pana in seara asta sa se duca iar cu fetita la dr. Voi ce ziceti?

Cata si Bianca Maria

Bianca-Maria si noi2

FELICIA, nu a fost decat o observatie pentru mine insami, cat pot fi de cascata, nu era un mesaj asa important...sper ca nu ai crezut ca am ceva cu MAMICA NOIEMBRIE...[flo][flo][flo]...eu trebuia sa verific inainte...

STEFANALEX, ma bucur ca ai mai intrat...[flo]

sa aveti o seara frumoasa...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005id="purple">id="teal">

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Bianca Doamne fereste, nu am crezut nimic[pup] Procedura aceasta a fost aplicata de fete inca de pe vremea gravideniei cand au vazut ca intrebau degeaba ca nu se mai uita mai nimeni in scutecul vechi.

Hai ca a venit bananutza blendaruita. Pauza de papa!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)id="limegreen">

Cel mai destept cedeaza primulid="orange">id="size1">

Am venit si noi de afara, ca nu mai rezistam[bang], facea miruna ca maimutza in cusca, nu stiu ce ma fac cu ea la iarna cand o viscoli afara. Ne-am pus husa de ploaie, am luat umbrela si am dat o tura scurta de cartier, ocazie cu care am platit si niste rate si am mai facut si niscai cumparaturi[:D].

Acum tocmai am papat ciorbitza cu perisoare, care i-a placut la nebunie, cu putina smantana in ea..yammy [pofta]

Danida site-ul de pe care am luat eu e copilasultau.ro (pui tu www inainte), comanzi direct pe site, iti trimit paremi-se un mail de confirmare a comenzii, apoi astepti tu linistita acasa sa-ti vina recipisa de la posta sa-l iei. E cel mai ieftin loc unde au jucarii si chestii numai de la Chicco.

Ptr tati uite aici un link http://www.babyuniverse.com/pro/baby/85023/3in1PlaygymDeluxe.html [:D][:D]

Pisi aspirina e total intersiza pana la 3 ani, motivele fiind in principal cresterea tensiunii intracraniene si riscul ptr sindrom Reye. Asta stiu de la pediatra citire.

Cat despre cata aspirina contine compotul, uite iti dau alt exemplu, cand eram gravida doctorul meu mi-a zis ca in ultimul trim de sarcina sa evit pe langa aspirina si tot ce e conservat sau poate contine acest medicament, chiar si..o sa razi...mustul daca are deja pusa aspirina ptr conservare. Acuma nu cred ca a fost nebun sa-mi interzica degeaba[alcool].Fiecare gram fie el cat de mic are o influenta.

Si apropo ca tot vb de silfidenii si kilograme, mi-am adus aminte ca n-am dat raportul ptr tabel la 10 luni - 9800gr si 75 cm

Acu fug ca fimea misuna prin casa[zz]

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 10 luni

asa s-a nascut Miruna

filmuletze poznase

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...