Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

locurile de parcare la bloc

Recommended Posts

Am si eu o problema, tocmai ne-am mutat intr-un alt cartier si ca peste tot sunt probleme cu locurile de parcare. Cel de la care am cumparat ne-a aratat care e locul lui de parcare pe care si l-a amenajat el frumos si care urma sa-l ocupam noi. Insa pana ne-am mutat un alt vecin mai binevoitor a facut rost de o rabla ( e cuib de albine) si a pus-o pe locul nostru. Pe langa rabla respectiva mai tine inca doua locuri de parcare unul tot cu o masina pe care nu o conduce si altul cu masina cu care face el taxi!

Intre timp noi am vorbit cu un vecin si ne-a facut si noua un loc in parcare....SURPRIZA azi era rabla vecinului parcata in locul nostru...deci omul asta in total a ocupat 4 locuri de parcare.

Vi se pare corect...ce se poate face sa-si bage mintile in cap omul asta!

Plus ca mai nou am aflat ca are si la subsol bagate niste caroserii de dacie...!

Ce ne facem cu astfel de oameni? E posibil ca administratia domeniului public sau cine o fi, sa faca ordine in astfel de cazuri?

carla2005 [gravi] 35+ cu[fetita] Alexandra Maria id="red">id="size2">

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu plateste nimeni ca suntem in Romania! Tocmai asta vreau sa merg la ADP sa-mi platesc locul si sa stau linistita...poate vecinul sa-si aduca 20 de masini dar nu pe locul meu! Asta vroiam sa spun ... sa nu ma duc ca nebuna la ADP si sa se uite aia la mine ca la urs ca e posibil.

carla2005 [gravi] 35+ cu[fetita] Alexandra Maria id="red">id="size2">

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!id="blue">

quote:Originally posted by carla2005

Nu plateste nimeni ca suntem in Romania! Tocmai asta vreau sa merg la ADP sa-mi platesc locul si sa stau linistita...poate vecinul sa-si aduca 20 de masini dar nu pe locul meu! Asta vroiam sa spun ... sa nu ma duc ca nebuna la ADP si sa se uite aia la mine ca la urs ca e posibil. carla2005 [gravi] 35+ cu[fetita] Alexandra Maria id="red">id="size2">Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!id="blue">

id="quote">id="quote">Eu zic ca si daca platesti, numai nervi o sa iti faci! Ca tot se trezeste unu' destept sa parcheze pe locul tau cumva!Si noi ne izbim de aceasta problema zilnic (desi nu locuim in Bucuresti) si uneori ne intrebam daca masina nu e cumva numai un motiv in plus de nervi si draci zi de zi![bang]Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> si [bibe]Rid="red">AZid="green">VAid="navy">N id="black">Mid="green">IHid="maroon">AIid="red"> – puiul meu dragid="red">________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

Auleuuuuu...eu mor cu parcarea.

Platesc la ADP locul de parcare, mi-am pus teu, desi nu e voie...il gasesc rupt mai mereu, acum il am mai mult de forma.

Rezolvarea? Pur si simplu blochez masina de pe locul meu de parcare si nu o mut.Iese tambalau...dar daca incep sa te stie de nebuna se feresc.Asa ca mizez pe asta..[:D]

[pup]

AniS [gravi] 28+ [fetita]

si [bibe] Ingrid-Alexia [8**] id="purple">*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** id="red">id="size1">(2 august 2005)***id="red">[foto]INGRIDid="red">id="size1">id="purple">id="size1">

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."id="size1">

Neata,

din pacate in Bucuresti, cand te muti intr-un bloc nou esti tratat ca un intrus, ca si cum nu ai avea nici un drept sa stai acolo.

Asa am patit si eu...si nu tinem masina permanent acolo ci doar cand venea mama din provincie....locuri de parcare pe care nu le plateste nimeni dar sunt 'ale lor'...ca asa e din mosi stramosi....si trebuie sa te interesezi inainte....ca si cum fac cerere sa ma lasa si pe mine o seara....

Asta cu rablele cred ca se poate rezolva daca chemi cumva primaria sa vada ca alea sunt masini parasite(daca e clar ca nu se poate circula cu ele ci sunt acolo doar de decor sau pentru ca pot merge 10 m).Normal ca iese cu tambalau, dar asta vad zilnic in fata blocului cand se blocheaza care pe care pentru simplul fapt ca acolo parcheaza ei de ani de zile si ca atare le datorezi respect[xx(]

Buna, Carla!

Vad ca esti tot din Pitesti (sa traiesti!!!)

Sa-ti spun povestea noastra: noi stam in bloc de 14 ani, adica de cand s-a construit blocul, si am fost primii care s-au mutat pe scara, deci ne-am luat frumos un loc de parcare (oricum nu erau atatea masini ca acum). Cu timpul,au venit vecini noi pe scara, care, se pare ca le placea locul nostru de parcare. Noi daca veneam tarziu de la serviciu (adica eram ultimii care soseam acasa) gaseam toate locurile "luate" si o parcam intr-un colt al blocului mai ferit. Tot asa ... timp de 1 an de zile. Nu le-am zis nimic niciodata. Am zis, ba, atat timp cat gasesc locul asta, e OK. Pana intr-o zi cand am venit de la serviciu pe la 11.30 noaptea si locul nou era si el ocupat. Atunci am inceput sa claxonam pana a iesit respectivul pe geam (bineinteles ca au iesit toti pe geam). Si a inceput [blabla].Tipul e si presedintele administratiei la noi. Si a inceput sa ne ia cu chitanta, daca avem locul platit; noi i-am zis ca ce, daca nu am zis niciodata nimic, fiindca avem obraz, asta inseamna ca sunt prost; pai cum, sunt primul venit pe scara si tot eu n-am loc de parcare?!, etc.

Rezultatul: de atunci nu ne mai ia nimeni locul de parcare.

Concluzia: nu ai ce face trebuie sa te certi cu ei. Cu bun simt nu se mai face nimic. Te iau de prost. Astia suntem: fara cearta nu se poate. Pe cuvant, am ajuns sa cred ca nu se mai face nimic cu vorba buna.

Fie iti platesti locul de parcare, fie te iei in gura cu ei.

Succes!!

Daca nu ai platit nici un loc de parcare, degeaba te certi.

Primul pas: mergi la Primarie si fa cerere de loc de parcare, platesti dupa ce se aproba.

Apoi, daca iti gasesti vreodata locul ocupat, nu te certi ci apelezi la politie (sunt mereu masini parcate intre blocuri pe care scrie "siguranta si incredere") si vor rezolva ei.

Hm...pai in conditiile in care primul venit primul servit- ce sa mai faca ala care ajunge ultimul, sau care si mai rau se muta peste 5 ani dupa ce prin apartamentul respectiv au mai trecut 3 proprietari?Ala nu are la fel de multe drepturi ca oricare dintre cei care stau in blocul respectiv?? Trebuie sa isi parcheze masina la 300 de m de bloc doar pentru ca ii lasa locul liber unuia care nu plateste,dar care are avantajul de a se fi mutat inaintea lui pe scara? Nu mi se pare chiar asa, ca pana la urma nici ala bietul nu are nici o vina.Atata timp cat nici tu nici el nu platiti, mi se pare culmea sa ii spui sa isi ia masina de pe locul tau...ca deh, tu ai fost primul acolo.

Si ce sa mai spun de cei care vin in vizita??Scrie pe locul ala ca e al tau?El unde sa isi puna masina?E o regula nescrisa poate printre cei care locuiesc acolo si care 'au' locuri de parcare ca se respecta intre ei. Dar unul nou unde sa se duca? Sa isi ia masina in casa???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...