danielac Publicat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Publicat Octombrie 31, 2006 Poate va mai amintiti de povestea lui Radu, prietenul fetitei mele, depistat in februarie anul asta cu limfom non-Hodgkin si metastaze pe plamani si ficat... Povestea lui aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70956 era in stadiul IV, acum e foarte bine, a mers minunat tratamentul de chimioterapie la el, au trecut de atunci 8 luni, in care a venit si acasa, dar mai mult a locuit prin spitalul de la Fundeni! Ieri a fost ziua lui si a implinit 4 anisori! pe 6 nov, trebuie sa inceapa si radioterapia si pentru asta a fost ales Institutul de Oncologie si Radioterapie din Cluj, care se pare ca este cel mai bun din tara! medicii de acolo cum sunt? spitalul cum e? parintilor le era teama pentru ca e foarte departe de noi, va reamintesc ca Radu e din Alexandria, Teleorman... Protocolul s-a stabilit la 2 saptamani de radioterapie, deci va sta in Cluj 2 sapt. unul dintre medicii care vor avea legatura cu el se cheama Neamtu, stie cineva ceva de acest nume? multumim pentru toate detaliile pe care n-i le puteti da! Fetita mea Diana-Maria are de ieri 5 anisori! _ _______________________ Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 TRECI PE LA FETELE DE LA CLUJ SI ACOLO VEI GASI MAI MULTE INFORMATII DESPRE MEDICI, SPITAL SI TOT. MULTA SANATATE[bis] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat Octombrie 31, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 quote:Originally posted by olimTRECI PE LA FETELE DE LA CLUJ SI ACOLO VEI GASI MAI MULTE INFORMATII DESPRE MEDICI, SPITAL SI TOT.MULTA SANATATE[bis]id="quote">id="quote">multumesc, poti sa imi dai link-ul?Fetita mea Diana-Maria are de ieri 5 anisori!________________________Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa Ioana Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86809 de toti medicii de la oncologie am auzit lucruri bune. si maica'mea a fost operata acolo, si cateva neamuri de'ale mele. spitalul e recent renovat, si arata super. din punctul asta de vedere sa stati linistiti. pupici, si multa sanatate ! [copil] alexa si mami Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 Alexa Ioana[flo] sa stii ca esti pe maini bune acolo. Multa sanatate[pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ad_rianna Postat Octombrie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Octombrie 31, 2006 sa nu ai nicio indoiala, oricare din medicii de acolo sunt super profesionisti, spitalul e recunoscut in tara pt.asta. copilul va fi fara indoiala pe maini bune. si conditiile sunt excelente, e un spital modern si la standarde ridicate Adriana & id="size2"> Biancaid="red"> si Tudorid="blue">id="Book Antiqua"> (03.11.2004)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2006 multumesc mult de tot pentru vorbele incurajatoare, am sa le transmit parintilor! ________________________ Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Noiembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2006 Daniela eu nu il cunosc pe dr.Neamtu dar stiu cativa doctori de la Onco.Din nefericire am avut nevoie dar am scapat cu bine. Stiu ca pe sectia de pediatrie sunt foarte priceputi doctorii. Sper din tot sufletul ca Radu sa se faca bine. Sanatate multa! Razvanid="blue">(07 martie 2004) si mami[vampa] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Asi, multumesc mult de informatii! daca mai avem intrebari pe parcus, te mai pot contacta??? ________________________ Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori! POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Daca te pot ajuta o fac cu placere. Razvanid="blue">(07 martie 2004) si mami[vampa] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.