Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

regim alimentar la scarlatina

Recommended Posts

baietelul meu de 5 ani a fost diagnosticat astazi cu scarlatina.acum intervine dilema. celelalte mamici din salon aveau liste cu ce au copiii voie sa manance sau nu. noua dr nu ne-a dat asa ceva, a zis ca el nu e adeptul regimului la scarlatina, mai ales nu asa dur cum era pe listele celorlalte mamici (fara pic de sare, fara carne si branzeturi fermentate). eu acum dupa cine sa ma iau?

[gravi]mamica de trei copilasi [grup]: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)[cavaler], Elena (21 mai 2003)[8**]si Antim (27 sept. 2001)[stelist][hagi]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de adita

baietelul meu de 5 ani a fost diagnosticat astazi cu scarlatina.acum intervine dilema. celelalte mamici din salon aveau liste cu ce au copiii voie sa manance sau nu. noua dr nu ne-a dat asa ceva, a zis ca el nu e adeptul regimului la scarlatina, mai ales nu asa dur cum era pe listele celorlalte mamici (fara pic de sare, fara carne si branzeturi fermentate). eu acum dupa cine sa ma iau?[gravi]mamica de trei copilasi [grup]: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)[cavaler], Elena (21 mai 2003)[8**]si Antim (27 sept. 2001)[stelist][hagi]

id="quote">id="quote">Pai dupa doctor! Ca doar la el esti! Daca nu, consulta alt medic!Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> si [bibe]Rid="red">AZid="green">VAid="navy">N id="black">Mid="green">IHid="maroon">AIid="red"> – puiul meu dragid="red">________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

Aditaid="red"> in primul rind felicitari pentru sarcina![flo]

Despre regimul alimentar la scarlatina stiam ca nu e necesar decit in primele zile cind copilasul are febra si se simte rau.Dupa aceea nu mai e nevoie.

Sanatate multa

Mariana [gravi] 22+ id="purple">

mama de id="red"> Monica, id="pink"> Mateiid="teal"> si Markusid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...