Anuska Publicat Noiembrie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 1, 2006 As dori sa-mi schimb dr; cabinetul e departe de unde stau, mi-a facut niste figuri urate (de comportament), in fine nu mai conteaza motivele![xx(] Cum trebuie procedat? Trebuie sa treaca 3 luni de la ultima vizita la acesta? Sa vb intai la cel nou? Trebuie negatie? Cerere? Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. [iartama] [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="maroon"> Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon"> Povestea nasterii Aneiid="red"> Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Postat Noiembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2006 te duci la medicul la care doresti sa te inscrii si iti va da o acceptare cu care te duci la viitorul ex-medic si iti va da dosarul tau! Eu, cel putin, asa am procedat! cristina si nazdravanul Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat Noiembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2006 Eu am fost la noul medic de familie.Mi-a dat o hartie din care reise ca m-am inscris la el (au ei niste formulare) si a trebuit sa ma duc cu ea la dr. de fam. de la care plecam, da o stampileze si sa o semneze (ceva de genul ca i-am adus la cunostinta)... si sa-mi dea fisa. [gravi] Eliana (19 sapt.)id="blue"> si [9cer] Elena (23 octombrie 2004)id="red">S-a mai nascut o stea id="orange">id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micha08 Postat Noiembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2006 A mea nu mai trecuse sau nu mai telefonase de 6 luni. (cu toate ca ei cotizatia pentru fetita mea ii sosea in continuare!!). Drept urmare, m-am dus si i-am cerut frumos foaia de observatie a fetei. Fara recomandare, fara nicio scrisoare de la alt medic. Mi-a dat-o fara sa "clipesca"! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat Noiembrie 1, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2006 Am uitat da-ti raspund prima data... Cele 3 luni de care zici (mai nou am inteles ca ar trebui sa fie 6) nu sunt de la ultima vizita... ci de cand esti inscrisa la dr. respectiv.Nu poti sa schimbi dr. decat daca au trecut 3/6 luni de la inscriere (nu mai stiu cate... 3 sau 6 ... cineva scria la alt subiect ca acum ar fi vb de 6 luni) [gravi] Eliana (19 sapt.)id="blue"> si [9cer] Elena (23 octombrie 2004)id="red">S-a mai nascut o stea id="orange">id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuska Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Multumesc pentru raspunsuri! Sunt inscrisa la aceast dr de prin 1999............am vechime deci! O sa ma duc la cel nou si mai vedem......... [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="maroon"> Din parcul Tineretului, dar si cu altiiid="maroon"> Povestea nasterii Aneiid="red"> Povestea nasterii Teodorei(bb2)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Mie mi-a spus ca trebuie sa merg si pe directia e sanatate...asa ca am renuntat! Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgaby Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 buna. dupa stiinta mea (sper sa nu ma insel) e vorba de 3 luni e la inscriere. dupa care te poti duce la medicul nou, te inscrie si daca iti cere fisa te duci la fostul dr si ti-o iei. fisa medicala nu e ceruta de toti medicii. succes si..la cat mai putine vizite la medic! cgaby (mama lui stefan nazdravan) stefitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acvi Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Si eu mi-am mutat toata familia la un alt medic de familie si pt noi nu ne-a cerut fisa de la celalat dr,doar o adeverinta de salariat,iar pt copil am cerut eu fisa de la dr vechi pt ca mi se parea important sa vada dr nou ce evolutie a avut pina acum. Acum sint multumita de dr la care sintem e si f aproape si mi-e necaz ca am aminat atita timp aceasta decizie. Gabi[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pako Postat Noiembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2006 chiar saptamana trecuta ne-am inscris la un nou medic de familie....nu mi-a cerut decat o adeverinta de asigurare medicala de la firma unde lucreaza sotul...atat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.