Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

buna seara sunt sotul lui porumbita am si io intrebare daca se poate.Ea nascut pe data de 31 octombrie, totul bine si frumos dar dupa acea bebe i-a iesit niste bubite rosii care fac niste capete galbui, doctorii si asistentele au zis sa-i dea cu baneocin, dar am vrea sa stim si alte pareri,va rog sa ne raspundeti daca stiti ceva multumim

Stela[gravi]39w+MARIO GABRIEL[baietel]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa va traiasca bebelushul si sa va fie sanatos, iar voi sa va bucurati mereu,in orice clipa de el.

Cu privire la bubitele de care zici, e bine ce v-au zis medicii sa faceti.dati cu pudrita din aia, e foarte buna, ca se curata repede.Unii bebelushi sunt mai sensibili la caldura crunta care e prin spitalele astea,din romania. stiu ce spun, eu de loc sunt tot ieseanca, iar sora mea, care a nascut acum aproape un an in cuza Voda, se plangea de ac elasi chestii aparute pe fata fetitei ei.Au trecut toate, cu baneocin,insa cat au fost in spital, a fost cumplit din cauza caldurii insuportabile care era acolo. Odata ajunse acasa, totul e revenit la normal,au disparut si bubitele,fetita a capatat un program normal de somn,si totul e fost bine.

Va doresc numai bine.

[gravi]36+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...