Elenalove27 Publicat Noiembrie 1, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 1, 2006 Ieri la control am aflat ca bebe din burtica o sa aibe peste 4kg jumate , adica aproape 5 kg !!! Pe primul baiet l-am avut de 4kg la nastere dar acum bb2 este cu mult mai mare decit ar trebui sa fie!(la prima sarcina am luat peste 40kg) dr. mi-a spus ca sunt 1 la 90% copilashi care sunt peste 4.500 sau 5 kg ! nu am luat mai mult de 15kg sarcina asta , totusi ma ingrozesc cand aud de bebelushi grasi[:o)] A mai avut cineva bebei grasunei? cum a-ti nascut normal sau prin cezariana? dupa cate am inteles, o sa fiu indusa sa nasc normal la 37/38 de sapt , iar daca nu pot naste normal o sa imi faca cezariana !!! Elena[gravi]36+ POZE "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sori1980 Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Salut Elena, Auzi, la voi in State cezariana se poate face la cerere, stiu ca e legal de vreo 2 ani. DE ce nu ceri? Sau nu esti pro cezariana? Eu sunt mica de statura, 1.54m, si in fam. sotului toti sunt mari inalti si nascuti peste 4 kg. Eu am cerut cezariana de la inceput si OB-ul e de acord( bine eu am si alte motive de sanatate, si prefer sa nu risc). Succes mult si nastere usoara! Sori 15+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Elena, o prietena de-a mea, femeie inalta de 1.80 a nascut bebelus de 5.3 kg.Natural, la Mangalia. Nu te teme, ca se poate!! ;-)) Abia astept sa te vad cu amandoi in brate. Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kim222 Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 In primul rind cezariana in US nu se face la cerere..nici macar insistenta ..eu am incercat . Previziunile erau de un bb peste 4 kg...eu 1,61 si bazin ingust...Nu au vrut si pace...In final tot la cezariana s-a ajuns... Elena pe baza ecografiei ti s-a spus o greutate aproximativa! In realitate bb este mult mai mic! Sint convinsa ca o sa fie pina -n 4 kg!Succes! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Elena, sa stii ca si eu sunt o persoana care face bebei mari[il]. Primul a avut 4,300 al doilea 4 kg.. si al treilea.. a iesit putin din tipar, dar tot a avut 3,700 kg. La ecografie mi-au spus ca va fi mai mare, tot peste 4 kg, dar uite ca au gresit. Se pot insela sa stii, si la ecografie, e o marja de eroare.. Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, daca a scapat cu bine unul de 4 kg, cred ca va fi ok si pentru 4 kg jumate, doctorul stie mai bine daca poti face fata.. Edit: mi-am pierdut si mintea bree.. Olguta a avut 4.100 de fapt[:D], deci si mai bine[grasa] Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica[bebic] id="size1">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elenalove27 Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 [:D]deci nu sunt singura :) Kim, eu sunt in 36 de sapt si bb in burta ar fi cam de 38/39 dupa masuratori...si chiar il vad dolofan in ultrasound...are niste falci de abia ii vad ochisori :)... despre cezariana am vb cu dr si a spus ca daca e sa nu iasa bb prin nastere naturala o sa ma bage urgent la cezariana. totusi acum dupa ce au afcut ei calcule bb ar avea deja in jur de 4.500 si sunt doar la 36 de sapt , deci mai am 1 luna de asteptat sa fiu la termen (10 decembrie)... pe 16 luna asta o sa aflu cand o sa ma induca, sau poate ma apuca nasterea pana pe 16[:D] pup si multumesc de raspunsuri. Elena[gravi]36+ POZE "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Sa va traiasca bebeii. Si Raluca mea a avut la nastere 4,400 si am nascut normal. Dar gagici aveti grija mare cu glicemia. Persoanele predispuse la diabet nasc bebici mari. corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elenalove27 Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 corina , mi-au facut testul de diabet si a iesit negativ. asta a fost si prima intrebare a dr. inainte sa imi faca glicemia ca deja a observat ca bb este marisor[:D]adica GRAS . multumesc[flo] adriana [flo]thanks Elena[gravi]36+ POZE "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claujro Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Si Mara a avut 4.300 si am nascut-o natural, fara peridurala. Acum e o fetita frumoasa si sanatoasa. [;)] Deschisesem si eu atunci subiectul "Clubul bebeilor cu greutate"...o sa-l caut. Edit: Si eu am nascut provocat in saptamana 38 pt ca deja aveam dilatatie 2-3 si nu mai puuteaaaaaam, aveam o burta imensa! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57098 Edit: Acum merge [;)] Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani Poze parinti Poze Mara si Matei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elenalove27 Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 claujro, nu merge linkul...[:o)] Elena[gravi]36+ POZE "Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.