mofturici Publicat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 2, 2006 id="Arial Black">id="size4">id="black">mamicutelor eu am o mare problema....niciodata nu sunt sigura daca mi-am imbracat bine bebelusa nici in casa nici afara....tot timpul ma gandesc sa-i ii mai dau o caciulita...da parca e cald...sa-i dau si manusele????parca nu i-as da...dar daca ....si tot asa...asta in casa....si inainte cand am inceput sa o scot afara ieseam si mauitam intai in parculet sa vd cum si-au imbracat celelalte mamicute bb dar eram si mai dezorientata,pt ca unii erau mai subtire ..altii mai gros asa ca .....mai ales acum ca e mai rece si gogosica mea pe 5 face 2 luni si trb sa faca si vaccinul si mi-e frica sa nu raceasca....sper sa vina toate mamicutele sa-si dea cu parerea si sa invatam una de la alta.....va asteptam mofturici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza5 Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Mofturiciid="red">, in general copiii (peste 1 an cel putin) se imbraca asa cum se imbraca si adultul. Eventual iarna daca vrei totusi sa fii prudenta, mai adaugi o bluzita de corp in plus. Eu asa am facut cu Alex si nu mi-a racit decat o data si atunci destul de lejer. Nu recomand caciula purtata in casa.. In primele 6 luni i-am pus o caciulita subtire dupa baie, atat. Dupa parerea mea, copiii in Romania sunt mult prea infofoliti. Chiar ieri seara am vazut pe strada un pusti care avea fularul peste gura.. i se vedeau doar ochii. Exagerari din punctul meu de vedere. Eliza si Alex (15 nov. 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 mofturiciule, eu nu o infofolesc niciodata pe Bia...de fapt de cand s-a nascut, nu a purtat caciulita in casa NEVER si afara, numai daca erau sub 18 grade sau batea vantul foarte tare in general ii dau un body si o bluzica, pe deasupra o geaca- ma refer la vremea asa cum e zilele astea, caciulita (in conditiile de mai sus) si la picioruse: ori niste pantaloni de fas mai grosi si sosete, sau niste pantaloni mai subtiri si dresuri numai bine voua! Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006) [cit]id="Comic Sans MS">id="size1"> Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Pe unde ne mai plimbamid="size1">id="Georgia"> edit: in casa, la 22 de grade o tin cu body si pantaloni subtirei Bia are 7 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Mofturici eu stiu mai mult de prin carti decat din practica si incerc sa aplic ce spun medicii. Spock sau Capraru nu mai retin exact spun ca un bebelus tb. imbracat cu o hainuta in plus fata de un adult. Deci sa nu-l infofolesti ca-i faci mai mult rau, nu-l calesti. In privinta caciulitei(doar afara, interzisa in casa) Spock spune ca are nevoie de ea adunci cand si un adult tb. sa poarte. Ei aici nu sunt asa de curajoasa, acum ii pun caciulita, pe criteriul asta nici iarna nu i-as pune fiindca eu nu port nimic pe cap iarna. Fularas: niciodata la gurita, doar in jurul gatului. Cel mai bine e sa verifici daca-i este cald sau frig: introduci mana pe sub haine si vezi daca spatele, burtica, manutele si piciorusle sunt reci sau calde. Asa verific eu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 In prima iarna l-am imbracat cu o haina in plus fata de noi. A doua iarna, cand deja avea 1 an si mergea, l-am imbracat exact ca pe noi si de atunci tot asa. Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralualexandrei Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Mofturici sunt de acord cu ce au spus fetele,la fel am procedat si eu,chiar daca acum 10 ani era de neconceput sa tii copilul fara caciulitza pe cap in casa sau fara fular la gura afara. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si [gravi]19+ album no1 album no2 albumul no3 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipearina Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Eu l-am imbracat pe bebe apropape ca pe mine: daca eu am nevoie de un tricou si un pulover atat ii pun si lui (singura exceptie o reprezinta caciula, eu port doar daca e prea frig, dar nu-i pun caciula in casa, nici dupa baie, il sterg foarte bine). Si nu sunt de acord cu fularul peste nas si peste gura. Important e ca atunci cand e frig afara sa respire pe nas, sa nu traga aer rece pe gura (cand plange,de exemplu). In parculetz am vazut copii mai mari ca al meu si foarte imbracati, abia puteau sa se joace. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mofturici Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 eu i-am pus o caciulita in casa si dupa baie dk era prea rece 2 si scoteam una dupa un timp....dar totusi la mine sunt 18 grade si dk eu stau in trening+halat ca ma ia frigul atunci si pe bebe il imbrac mai bine nu? adik o bluzit corp si hamletei+un costumas mai grosut din bumbac,si cand doarme o invelesc cu o paturica..... mofturici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 A mea transpira si la -40 de grade, asa ca, desi o imbrac corespunzator locului in care se afla si vremii trebuie sa am grija. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariana_1976 Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Eu l-am cam infofolit pe primul bebe, dar...aveam 21 de ani si ma gindeam ca Suedia e geroasa...(fetita fiind nascuta si iarna)[:D] Era insa si mai slabuta si plapinda si nici nu transpira. La al treilea bebe (nascut in februarie) nu i-am pus decit costumas de trening in casa si ciorapei.Afara costum de ski chiar si in carucior dar aici e cam frigulet. Depinde de copil,ii poti verifica si labutele de la picioare daca ai indoieli. Mariana [gravi] 23+ id="purple"> mama de id="red"> Monica, id="pink"> Mateiid="teal"> si Markusid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.