Babisa Publicat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 2, 2006 Fetita mea un an si 11 luni,are parul mai rarut ,s-a nascut cu destul par in cap si destul de maricel,ii creste destul de repede ,dar problema e ca nu este si destul de des ,nici exagerat de rar,dar...plus ca firul este cam fragil, se rupe cu usurinta si e foarte moale,nu pare un par sanatos.Ce as putea sa fac ...mama mea ma bate la cap sa o rad in cap altfel copilul are sa imi reproseze ca v-a fi mare ca nu m-am ingrijit sa fac ce trebuie .Pana acum am tuns decat varfurile de cateva ori.Voi ce ma sfatuiti sa fac ?este un tratament care l-as putea aplica ,ca sa nu ajung la ras in cap? Multumesc mult gogomarla Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hermelina Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Nu rezolvi nimic daca razi fetita in cap, structura firului de par este ereditara si presupun ca tu sau tati aveti parul asa. O data cu cresterea copilului firul de par se va mai ingrosa , pana la 3-4 ani isi dubleaza marimea.Poti face si un artificiu- in sensul ca o poti tunde cat mai uniform, adica sa ajunga lungimea firului la fel peste tot- gen tunsoare frantuzeasca.Eu am tuns fetita la o de 4 ori si degeaba, asa ca am inceput sa caut moduri de tuns si pieptanat ce o avantajeaza, desi acum dupa 4 ani are parul mult mai frumos decat la 2.Asa ca inarmeazate cu rabdare si imaginatie si vei primi in cele din urma chiar si laude la adresa parului fetitei- dar trebuie timp. Te pup. O mamica de fetita cucuiata. "Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_ene Postat Noiembrie 2, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2006 Draga mea, problema nu se rezolva daca razi fetitza. Asa cum spune si Carmelina e o problema ereditara. Si fetele mele au parul rar si firul subtire, dar ma mostenesc si pe mine si pe tatal lor. Uite cum am tuns-o eu pe cea mare si eu zic ca-i sta bine asa: OANA. ________________________ Danielaid="red"> mamica de Oana Mariaid="red"> (2 sept. 2003) si Roxana Elenaid="red"> (7 febr. 2006) BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006id="Trebuchet MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babisa Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 Multumesc pt. raspunsuri.Ereditar nu este ,nici eu si nici sotul nu avem parul rar si nu l-am avut nici cand eram bebei.Dar daca spuneti ca sunt sanse sa se indeseasca spre 4 anisori....am sa astept.Totusi daca stier cineva niste tratamente naturiste ...as multumi din suflet. gogomarla Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hermelina Postat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 Poate voi - parintii nu- dar bunicii?Fica mea are ochii la fel ca strabunicul sau.Poftim de vezi, necunoscut sunt secretele ereditatii pt noi.Te pup "Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mi-ha Postat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 Sampon Johnson cu germeni de grau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Noiembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2006 Am pus si eu o intrebare in domeniu si concluzia generala a fost ca nu rezolv nimic cu tunsul. Cred acest lucru. Totusi, pentru ca sunt berbec, vara asta am tuns-o pe Ana de doua ori. Nu ras, tuns "0". Asta si pentru ca nu are nici o forma cu trei floace ici-colo. In schimb, cheliuta a fost admirata de toata lumea, ii statea bine, o spalam bine si des (transpira f. mult). Acum (1 an si 5 luni) are o periuta de toata frumusetea...O fi sau n-o fi tunsul, asta e. Ma gandesc sa repet experienta la vara, dar mai vedem. poze multe cu noi[foto] Ana a implinit un an[foto] Vara lui 2006[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanna Postat Noiembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2006 Nici eu teoretic nu cred ca se indeseste parul daca razi fata incap, ba ma citit si explicatii "stiintifice" in acest sens, insa am o prietena cu un baietel care avea fff putin par in cap, aproape deloc, nu au stat pe ganduri, l-au ras in cap pana la un an iar acum, baiatul are 3 ani, are un par superb, f des si cu un fir gros si lucios, mai des si mai frumos decat al fetitei mele, care nu il are rar deloc. Eu daca as fi in locul tau si m-ar ingrijora problema, probabil ca m-as gandi ca nu am nimic de pierdut si as rade-o in cap. Este adevarat si faptul ca spre 3 anisori li se mai indeseste perisorul, oricum ce iti spune tie instinctul. O singura problema as avea: frigul. Ma tem sa nu fie un moment prea nepotrivit sa lasi fara perisor un copilas acum, iarna. Pupci! http://indra.designit.ro Pentru Barbye-una dintre noi! Trebuie sa ajuti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon Postat Noiembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2006 am avut aceeasi problema cu baiatul meu. cateva fire, rare, subtiri, ca de pisica jigarita...(eu am o podoaba capilara de invidiat!!). asa ca l-am tuns la piele de doua ori (la un an si la doi ani). am incercat si diverse sampoane si singurul eficient a fost/este elseve cu ceramide R. chiar a facut minuni. firul de par a capatat textura, luciu, calitate. chestia cu rasul in cap nu e gogorita, dovada pilozitatea tratata cu lama. dupa mai multe operatii parul se indeseste. partea proasta e ca poate irita pielea delicata a copilului. eu nu m-am indurat desi sunt convinsa de eficienta.oricum, fiind fetita, eu as face ceva, n-as lasa numai mama-natura sa lucreze. eu m-am panicat pentru un baietel, daca era fetita... succes. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.