Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ii "curge" ochisorul!!!

Recommended Posts

Buna fetelor!

Cred ca bietelul meu de 2 ani si 2 luni a tras curent(desi n-am idee unde), alta explicatie nu am pt faptul ca-i curge ochisorul stang.

Aveti idee cu ce sa-i dau? Cand l-am nascut, in spital a tras la fel curent si doctorul mi-a dat picaturi de ochi Genticol.

As folosi tot Genticol, ce parere aveti, de cate ori pe zi? Sa-i mai dau si cu unguent oftalmic cu gentamicina pe langa ochi?

Tocmai am fost la dr., l-am stresat cu telefoane si nu l-as mai suna si acum pentru ceva stiu aproximativ.

Astept si parerile voastre. Multumesc anticipat!

Lore, mama Raducului

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Baiatului meu tot timpul ii curge ochiul cand e racit, in dec. face 3 ani. Nu i-am dat niciodata nimic, trece o data cu raceala.

Cristina

-----------------------------------------------

Explica-mi, si am sa uit

Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte

Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.

Confuciusid="size1">id="red">

Daca ai folosit cu succes Genticol cand era mai mic, nu vad de ce nu ai incerca si acuma?

Pune-i cum ai facut si prima data! Nu abuza de cantitate si foloseste doar cateva zile pana vezi ca s-a ameliorat.

Eu am folosit Tobradex, cate o picatura de 2 ori/zi, dimineata si seara, dupa ce o stergeam cu comprese si ser fiziologic inainte. Dar nu mai mult de 2-3 zile in cazul nostru.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Si noi am avut problema asta acum cateva zile. Nu suntem adeptii antibioticului dat foarte repede, asa ca intai am incercat cu ceai de albastrele. A facut minuni in cateva ore, asa ca nu a mai fost nevoie de kanamicina. I-am sters ochisorul cu ceai de albastrele cam din doua in doua ore. Albastrele sunt un antibiotic natural minunat, ceaiul se foloseste in afectiuni oculare si se gaseste la farmacie. Insanatosire grabnica!

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Nu stiu daca la 2 anisori poate fi valabil..insa cum ai mentionat ca si-n maternitate ai avut asemenea probleme e posibil sa fie si acum acelasi lucru..adica canalul lacrimo-nazal sa fie infundat-daca nu-ti explici cum ar fi tras curent- e o treaba destul de nasoala ce tot recidiveaza..parerea mea e sa mergi la un oftalmolog care daca-i cazul ii va desfunda canalul( dureaza nici 10 min interventia)...parerea mea.

cata

Noi am avut problema asta la cateva zile dpaa iesirea din maternitate si acum, la 5 luni jumate, cand a racit; la nastere nu a fost foarte serioasa scurgerea, dar la raceala a fost galbena rau de tot si foarte abundenta, ca se trezea saraca cu ochiul lipit !

In ambele cazuri doctorii (au fost 2 diferiti) ne-au recomandat NETTACIN, 1 pic * 3 ori/zi, timp de 5 zile, si i-a trecut.

Boghi

poze Goanga

si alte poze

Micutza mea a avut un mic hemangiom capilar in fosa nazala ce o impiedica la respirat,din acest motiv ii curgea si ochisorul,am crezut ca a "tras-o curentul",dar medicul mi-a spus ca este normal,atata timp cat fosa nazala e infundata ochiul va lacrima.

Asa ca asigura-te ca nasucul este liber si poate respira cum trebuie,apoi i-a masurile necesare.

Fetelor, multumesc mult de raspunsuri!

Acum e mult mai bine. Nu-i mai curge deloc ochisorul, in schimb nasucul are o saptamana de cand tot curge. La ochisor nu l-am curatat decat cu ser fiziologic, si dupa ce am sunat dr. mi-a zis sa-i dau tot Genticol(asa cum imi spusese si dupa iesirea din maternitate), o picatuta dimineata si una seara 3 zile. Dar azi dimineata nu mai avea nimic la ochi. Cred ca i-a trecut, dar inca ma supara nasul infundat.

Multumesc mult si sanatate puiutilor nostri!!!

Lore, mama Raducului

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...