Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Nu digera alimentele

Recommended Posts

Vladut face 1 anisor pe 7 noiembrie, are 4 dintisori (2 sus si 2 jos) si de ceva vreme refuza sa mai manance mancarea pasata, asa ca nu am incotro decat sa ii dau legumele si fructele bucatele mici, iar carnea sa i-o rup fasiute. Chiar si legumele din supa nu le mananca decat daca i le dau cu mana si bucatele. Pare sa le mestece, sau cel putin le molfaie, insa de cate ori face kk observ in pampers bucatele mici, nedigerate (morcov, banana, strugure). Ce inseamna asta, ca fructele si legumele trec prin stomacelul lui si se elimina asa cum au fost inghitite? Oare le digera?

poze cu Vladut (07 nov 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu te speria, ceea ce vezi tu nu e rezultatul faptului ca mancarea nu e digerata, si cand era mancarea pasta daca ai fi fost atenta ai fi gasit de exemplu legumele in scutec.Acum din cauza ca bucatile sunt mai marisoare iti sar in ochi dar intodeauna scaunul e culoarea mancarii ce i-a dai.ai fost vreodata atenta dupa cat timp regasesti resturi de mancare in scutec de la masa respectiva, daca au trecut cam 24 de ore(aproximativ0 nu ai de ce te ingrijora(eu sunt de aceasta parere).

pupici la bb

niko

Nu trec decat cateva ore, de ex. i-am dat struguri dimineata (am taiat o boaba in 4, pe care a mestecat-o sau cel putin a plimbat-o prin gura), apoi a facut kk de 4 ori la interval de aprox. 2 ore si de fiecare data erau bucati de strugure in pampers. Nu se intampla sa treaca 24 ore de cand mananca ceva si apoi sa faca kk. De asta sunt ingrijorata...

poze cu Vladut (07 nov 2005)

Nu are rost sa te ingrijorezi , iti spun asta deoarece eu i-am facut fetei mele analiza scaunului undeva intre 1 si 1 an jumatate si cind am mers dupa rezultat cei de la laborator m-au intrebat virsta copilului spunindu-mi ca vor sa se asigure ca e la virsta la care o parte din mincare iese asa cum intra [:D].

Deci aunci era normal sa fie asa. Nu mai imi amintesc exact [bang](fata are indata 6 ani) dar pentru linistea ta intreaba pediatrul.

Sanatate [flo]

„A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi” Blaga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...