Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Recommended Posts

cap 132id="blue">

[colegi] Gala puradeilor nostriid="red">id="red">id="size4"> [colegi] Gala Sarbatoritilorid="size4"> [colegi]P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aiciid="blue">) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).id="size1"> Poze ptr Comorile toamnei 2004 aiciid="size1">[mamica]de 31 [baietel] si 24 [fetita]id="size2">
Octombrie: 8[comoara], adica 6[zana] si 2 [bonjovi] id="brown">id="size2">
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ [zana]Ioana Maria2. Camys2000 ________ 21 oct_____ [zana]Catalina Nicole3. Ela2001 ____________ 22 oct_____ [zana]Diana Andreea4. Jasmine ____________ 26 oct_____[bonjovi] Radu5. Ele _________________ 26 oct_____ [zana]Ana Denisa6. Roserb _____________ 29 oct_____ [bonjovi]Mihnea Andrei si [majoreta] Bianca, 4 ani7. Ncristina ____________ 29 oct_____ [zana]Teodora Andreea + [zana]Alexia Maria8. Moss _______________ 31 oct_____ [zana]Alexia Stefania
Noiembrie: 31[comoara], adica 23 [bonjovi] si 8 [zana] id="brown"> id="size2">
9.Bits[gravi] _________________ 1 nov_____ [bonjovi]Kenzo10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____ [zana]Bianca-Cristina & [bonjovi]Tudor-Andrei11.Diana 2004 _________ 4 nov_____ [bonjovi]Andrei12.Try _________________ 5 nov_____ [bonjovi]Alex & [bebic] Adrianid="blue">13.Miria Cristina ________ 5 nov_____ [zana]Maria Damiana14.for2nity _____________ 6 nov_____ [zana]Alexia Cristina15.Andreap ____________ 7 nov_____ [zana]Maria Alexandra16.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ [bonjovi]Mihai Daniel17.Simonacip _________ 10 nov_____ [bonjovi]David18.Didutza ____________ 12 nov_____ [zana]Daria + [bonjovi]Dennis19.Cassandra _________ 14 nov_____[bonjovi]Dragos Andrei20.Eliza5 ______________ 15 nov_____ [bonjovi]Alexandru21.Aime _______________ 15 nov_____ [bonjovi]Vladimir Andrei22.Omi308 _____________ 17 nov_____[zana] Corina Maria23.Dama ______________ 18 nov_____ [bonjovi]David Andrei24.Miha _______________ 18 nov_____ [bonjovi]Robert 25.Daniella4____________18 nov_____ [bonjovi]Alexis26.miag _______________ 18 nov_____ [bonjovi]Roland Vladimir27.Danette ____________ 23 nov_____ [zana]Iris Miriam28.Corina75 ____________ 24 nov_____ [bonjovi]Andrei 29.Gandacelu [gravi] _______ 25 nov_____ [bonjovi]Ioachim si [majoreta] Ileana, 4 ani30.Misticgirl ____________ 25 nov_____ [bonjovi]Nicholas Alexandru31.Dutzi _______________ 25 nov_____ [bonjovi]Iustin32.Miche ______________ 26 nov_____ [bonjovi]Darius33.Ionela Roxana ______ 27 nov_____ [zana]Emily si [majoreta] Arisa34.Paxela [gravi] _________ 27 nov_____ [bonjovi]Silviu Ionut35.Florypop ____________ 27 nov_____ [bonjovi]Andrei si [bebic]Raresid="blue">36.Onitza ______________ 28 nov_____ [bonjovi]Paul Constantin 37.Madachan ___________ 29 nov_____ [bonjovi]Edward Florin
Decembrie: 16[comoara], adica 10 [zana] si 6 [bonjovi]id="brown">id="size2">
38.Fulguletz ____________ 1 dec_____ [bonjovi]David Andreas39.Luminita B ___________ 2 dec_____ [bonjovi]Tudor Andrei si [bicla] Cristian 40.Eveline ______________ 5 dec_____ [zana]Andreea Bianca41.Felis ________________ 6 dec_____ [bonjovi]Mihai Cristian42.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____ [zana]Maria Alexandra43.bumbacel ___________ 9 dec_____ [bonjovi]Tudor Mihai44.Mikimi _____________ 12 dec_____ [bonjovi]Alexander45.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____ [zana]Ruxandra Maria si [bicla]Alex46.OtiliaV _____________ 18 dec_____ [zana]Ana-Maria47.Cecilia C ___________ 22 dec_____ [zana]Alexia si [bebic] Adaid="red">48.Carmen ____________ 22 dec_____ [zana]Daria Nicole si [majoreta] Ana Carina, 4 ani49.Ioana du ___________ 22 dec_____ [zana]Bianca Alexandra50.Viovio ______________ 22 dec_____ [zana]Cristiana Bianca51.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ [bonjovi]David si [bebic] Naomi Patriciaid="red">52.Cookie _____________ 24 dec_____ [zana]Sabina Ioana53.Bobita _______________ 1 ian_____ [zana]Amina Ioana si [majoreta] Mariaid="size1">[flo][flo][flo]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 299
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[s][s] ptr gemenusii Biancaid="red"> si Tudorid="blue">. sa fiti sanatosi copii frumosi, sa aduceti bucurie in casa parintilor, bunicilor, matusilor si unchilor.... si sa cresteti asa uniti ca acum, sa fiti mereu ocrotitori unul cu altul .

O [flo] ptr mamica voastra deosebita Adriana. Sa va bucurati de cadouri [il]

aime si [copil] Vladimir id="size1">id="blue">

Camysid="red">, uita-te la inceputul mesajului, acolo gasesti adresa mea de mail.

Bitsid="red">, ne-ai terminat cu Thomas [il]. Cand a vazut Vladutu pozele, nu mai contenea cu "popil, Tatas" (adica copilu are Thomas [:I]) si era asa vesel...pupici la voi, scumpului de Ken, frumasei de mami cu burtik si lui tati cel mandru de puiul sau. Tare faina petrecere.

Bobitaid="red">, nu va uit albastrelelor, daca te uiti in albumul de anul trecut, nici noi nu suntem, da anu asta recuperam [:D].

Noi am trecut ieri, asa brusc, prin febra 39.4, am reusit s-o scadem la 38, az-noapte a dormit bine, doar cu niste foieli si un novocalmin in funduletz, azi nu mai are nik, nici muci nici tuse nici nik, am fost sa facem hemoleucograma si am dat peste cea mai draguta assitenta [flo], i-a luat din degetel cu o finete, ca nici n-a plans micutu', doar a jeluit putin, inainte...dupa masa luam rezultatul si facem si o vizita la pediatru [medic]. sper sa nu fie nik. M-am gandit si la molari, da n-am vazut nici un semn, nici rosu in gat...acu suntem numai pe Panadol.

va pupic si ma bucur ca va mobilizati cu pozele. fetele nu tre sa asteptam petrecerea trimiteti si o poza, 2,3,4 [:D] din cursul anului ce-a trecut.cum primesc cum incarc [^]

aime si [copil] Vladimir id="size1">id="blue">

Buna dimineata!In Bucuresti ninge...a venit si peste noi toamna

"LA MULTI ANI" sarbatoritilor de azi:Biancaid="red"> si Tudorid="blue">!sa cresteti mari,sanatosi si frumosi,sa fiti mereu o bucurie pentru parintii minunati pe care-i aveti!

Spun de azi "La multi ani" si sarbatoritilor din WE:Andreiid="blue">(Diana),Alexid="blue">(Try),Damianaid="red">(Miria),Carlaid="red">(loreena).Sa cresteti mari si sanatosi,sa va fie viata numai un zambet!

Dianaid="blue">,we asta sunt la Pitesti..poate ne vedem sa va dam un pupic!

Bitsid="green">,frumoase poze.Pupam mamica frumoasa,baiat mare si cretulin!

Miriaid="red">,nu te mai necaji...noi te iubim si asa!

Aimeid="blue">,eu nu am reusit sa deschid link-ul ala[bang]..Poze va dam si noi luni sau marti,dupa ziua ei.Nu ne uitati!

Danetteid="red">,si eu tot ptr.Mac am optat...acasa nu se putea,iar la locurile de joaca nu ma "apropiam" din cauza preturilor..important e sa fie multi copilasi si sa se distreze piticii!

Abia astept sa mergem azi sa ne recuperam puiul..mi-e asa de dor de ea!

Pupici..

POZE

Poze noi

Andreea si Mariuca(7.11.2004)

DRAGA ADRIANNAid="red">, URAM SCUMPELOR TALE COMORI BIANCAid="red"> SI TUDORELid="blue"> LA MULTI ANIid="red"> CU SANATATE, FERICIRE, SI VA DORIM O PETRECERE FRUMOASA, CU MULTE JUCARII SI DULCIURI!!!!! [s] [s] [s] id="teal"> [bum][batetoba] bis] [bis] [bis] [cri] [cri] [cri] [harp] [harp] [harp][colegi] [cor] [cor] [cor] [disco] [disco] [disco] [loveyou] [berica][9cer] [8**] [majoreta][il] [il] [il] [flo] [flo] [flo] [roker] [i]

BITSid="red">, ce dragalas este Kenzoid="blue">!!!! un copilas tare fericit! interesant a fost si tortul! iar tu esti o zana!!!! cam cate kg ai luat? mi se pare ca arati foarte bine!!!! [bis]

Onitza si [bonjovi]Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Si noi asteptam cu mare nerabdare zapada. I-am zis Catalinei ca intai vine Mos Nicolae cu zapada ( mai ales ca atunci e si onomastica ei) si apoi Mos Craciun cu cadouri.

De cand a fost ziua ei, e innebunita dupa cadouri, va dati seama, si mereu intreaba de Mos Craciun si daca ninge...

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...