Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cine foloseste lapte SIMILAC GAIN?

Recommended Posts

Copilasul meu face kk cam moale, cam de vreo 2 luni, de cand l-am trecut pe lapte praf (TOPFER 3 BIO). Cand il alaptam si manca diversificat facea cat de cat tare, inchegat. Am presupus ca e de la laptele praf, dar la fel de bine poate fi si de la iaurtel... Ma gandesc sa ii schimb laptele cu SIMILAC GAIN, pt copii intre 1-3 ani, care e imbogatit cu fier si taurina (sunt si fara fier). A folosit vreo mamica? Taurina poate da stari de agitatie? Ce ziceti, e mai bun? Am cautat cate ceva pe net si am remarcat ca acest lapte este foarte apreciat de mamicile din strainate (eu tot de-asta am papat cand eram mica).

Iata ce am gasit despre acest lapte (sper ca e acelasi care se gaseste si la noi in farmacii):

" a. Unique Vegetable Oil Blend (High oleic sunflower oil, coconut oil & soy oil)

- Provide additional fatty acid and calcium absorption for strong bone development and fat absorption for mental and visual development

b. EyeQ System with optimal Level of DHA, AA, linoleic, linolenic acids, Taurine and Choline

- Promote optimal cognitive, visual and psychomotor development

c. Nucleotides

- Enhance immune response

d. Antioxidant System

- Preserve body cells from getting damaged by free radicals to conduct synaptic communication efficiently

e. High biological value protein

- Provide amino acids for normal growth and development of body cells

f. Iron (12mg/liter)

- Necessary for production of ample red blood cells and increase iron store "

Multumesc pt raspunsuri.

poze cu Vladut (07 nov 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Alia, eu i-am dat lui Vladi (la recomandarea pediatrului) SIMILAC GAIN, incepand de la varsta de 10 luni , pana pe la 2 ani si ceva.Cand am inceput sa-i dau (aprilie 2001) laptele abia aparuse in farmacii; la inceput se gasea cu regularitate, apoi din ce in ce mai greu, pana cand a disparut de tot, nu am mai avut de unde sa-l cumpar, asa ca am fost nevoiti sa trecem pe La Dorna.

Pentru noi a fost foarte bun (chiar si gustul e foarte bun, spre deosebire de alte lapticuri formula [:)]), ma bucur sa aud ca se gaseste din nou [cool]

Eu cred ca piticului tau ii va placea foarte mult, foloseste-l cu incredere, totul e sa-l gasesti in mod constant in farmacii.

Amalia si Vladi (6 ani si 4 luni)

buna! printesa mamii care face 2 ani pe 20.11 mananca similac gain de pe la 11 luni si i-a mers foarte bine, eu il recomand cu placere. Singura problema ar fi a pretului care variaza de la 220 la 280 lei. se fageste la help net si centrofarmla 220 lei. sa cresteti mari

[gravi]28+ si [zana]alexia-lorena 20.11.2004

nu e vb de pret, ca eu dau acum pe 400 g de TOPFER cam 450 mii si ne ajunge cam 10 zile (l-as fi alaptat si acum, la un an, dar fiind insarcinata in 5 luni si ceva a trebuit sa-l intarc acum 2 luni [q])Vreau sa ii dau un lapte de calitate...avand in vedere ca si eu tot SIMILAC am papat acum 26 de ani si slava Domnului sunt sanatoasa! Ma interesa parerea mamicilor despre cum a evoluat puiutul in greutate sau daca s-a vazut vreo schimbare de la acest lapte. Va pup pe toate!

poze cu Vladut (07 nov 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...