amik Publicat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 3, 2006 fetita mea a avut o repriza de voma miercuri noapte.a vomat destul de mult.ea zice ca nu i-a placut ostropelul de la gradinita...in fine, nu a vomat decat o data dar, cum am spus, cantitate destul de mare.se sperie cand i se intampla asta, a inceput sa planga, etc.dupa ce ne-am linistit am observat ca in jurul ochisorilor i-au aparut ca niste pistrui rosiatici, pe pleaope si imediat sub ochi. singura explicatie pe care mi-am dat-o a fost ca s-a fortat cand a vomitat si i s-au spart vinisoare de sange pe acolo (am mai auzit si eu ca se intampla la efort mare!) .oare am de ce sa ma ingrijorez?nu mai pot merge acum la medic si as vrea sa stiu daca a mai pomenit cineva asa ceva... o zi buna! Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Postat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 Am patit-o si noi. Se numeste purpura si uneori poate insemna ceva mai grav, dar daca apare singura sau frecvent. Noi am patit-o cand fetita mea a facut laringita si se ineca. Am fost cu ea la spital sa ii aspire mucozitatile din gat si au pus-o la aerosoli. Numai ca era dupa miezul noptii si era obosita si speriata, ca urmare a plans mult, s-a zbatut, s-a inecat, s-a sfortat... I-au aparut pistruii astia in jurul ochilor (de fapt sunt vase de sange sparte) chiar acolo, la urgenta. Nici eu nu stiam ce sunt si i-am aratat doctoritei care a indentificat-o ca fiind purpura si a spus ca probabil i-a aparut din cauza agitatiei. Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.") Mother Teresa (1910 - 1997) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amik Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 sanziana, iti multumesc mult pentru raspuns!nici nu stii ce bucuroasa sunt ca mi-ai confirmat supozitia mea!multumesc mult!pupici! Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bits Postat Noiembrie 4, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 4, 2006 iti raspund si eu caci am fost "patzita".la inceputul primei sarcini m-am confruntat si eu cu asa ceva si tot de la vomat imi apareau.eu zic ca mi-au aparut din cauza presiunii cu care vomam.la sarcina a doua am varsat dar nu a fost ca la prima. [gravi]29,KEN(1nov 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.