BOCANILA Publicat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 3, 2006 MAI FETELORsunt tare deprimata si satula de atatea probleme.am 6 copii 5 fete si un baiat.De ce atatea?nummai d-zeu stie,nu am putut face avort niciodata.NU am putut sa fac crime.Cu cel deal 6 lea am ramas insarcinata numai cu o bucatica de ovar in partea dreapta.Am fost operata de chst ovarian in anul2000,unde mia fost extirpat ovarul drept si o parte din cel stg.dupa 6 ani lam nascut pe stefan.de multe ori nu am de mancare nimic ce sa le dau.Inima mea de mama plange.AM un .sot f. cuminte.nu mai pot scapa de datorii la stat(la intretinere)din salariul mae si a sotului nu ne putem descurca.AM GRESIT ca am facut atatea copii?Spunetimi voi.Sunt atatea familii care o duc mai rau decat mine as vrea sa le pot ajuta dar eu nu am cu ce.DE ce acest titlu?AM apelat la cineva sa ne imprumute niste bani sa ne putem achita datoriile si stiti cum nea ajutat/a zis sa renuntam la apa calda,la telefon,la haine ca sa scapam de datorii.ma daramat mai tare.MAM inchis in mine.da stiu fiecare are problemele lui ,dar cred ca nu am suparat pe nimeni ca am indraznit sa va scriu despre problemele mele.acum sa va marturisesc ceva care imi este rusine..imi reprosez cate odata ca am nascut atatea copii.Dar ce sa le fac?sunt ai mei sii iubesc.as dorii sa le ofer mai mult...de multe ori si o incurajare este bine venita.dar nu mai gasesc nici de asta.PRIETENI rude ai numai atunci cand le dai.nuti da nimeni de o paine.MULTUMESC...ptr rabdarea pe care ati avuto de aciti aici.Simteam nevoia sami descarc sufletul si vam gasit pe voi.am facut bine...am facut rau nu stiu.DAR SUNT IN CAUTARE DE OAMENI care sa ma asculte.SINGURII prieteni pe care ii am este DUMNEZEU si sotul meu.imi este teama acum sa mai vb. cu cineva ptr.ca ma judeca imediat.EU si sotul meu nu fumam si nici nu bem ca si asa este greu.tre sa avem ptr.copii.iaca afara ninge si eu am numai adidasi...asta e mergem mai departe. poze cu familia mea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 eu cred ca cea mai mare comoara este familia... am vazut pozele, sunt tare draguti toti, iar baietelul este mortal. sa-ti traiasca toti, sa va bucurati de ei, iar tie iti doresc multa putere sa treci toate hopurile vietii [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebita06 Postat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 Stiu ca e greu cu imprumutatul banilor. E o arma cu doua taisuri. Dar e greu sa rezisti cand ti se cer banii care i-ar putea ajuta pe niste copii. Ca sa zic? Curaj in continuare si puterea pe care ati avut-o si pana acum de a trece peste toate. Cand or sa creasca mari copiii si o sa va intoarca grija pe care le-o aratati o sa le uiti pe toate si o sa fiti cei mai bogati parinti[flo]. Geo si Bibi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianad Postat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 Stiu ca e greu... eu sunt cea mai mare din 6 frati si mama ne-a crescut singura- tata si-a gasit pe altcineva cu o luna inainte de nasterea fratelui cel mai mic si nu l-a mai interesat de noi. Nu stiu cum a reusit biata mama sa ne creasca, datorii la intretinere., la lumina, apa am avut si noi dintotdeauna pana am crescut si ne-am facut fiecare un rost. Poate si mama s-a intrebat in momentele grele de ce oare o fi facut 6, insa astazi ii multumesc pentru fiecare din cei 5 frati pe care ii am. DianaD & Alexandruid="blue">(12 aprilie 2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lemoni Postat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 Sunteti o famile bogata si frumoasa mult curaj . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aiska Postat Noiembrie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 3, 2006 Bocanila aveti o familie foarte frumoasa.Sa nu te gindesti nici o clipa ca ati gresit avind 6 copii.Fiecare copil este o binecuvintare.In Finlanda familiile cu copii au in medie trei si chiar patru si numarul celor cu mai mult de 2 copii este in continua crestere in ultimii ani.Cunosc chiar si pe cineva cu 11 din motive religioase. As dori sa am si eu 4 sau 5 dar aceasta dorinta s-ar putea sa nu mi se indeplineasca niciodata pentru ca acum la a doua sarcina am placenta joasa anterioara care poate duce chiar la histerectomie la cezariana daca hemoragia nu poate fi rezolvata altfel. Sa va dea Dumnezeu sanatate,putere si incredere sa-i cresteti oameni cinstiti si intelepti.Dragostea voastra este ceea ce conteaza cel mai mult pentru copii,nu o viata de lux pe care le-ati oferi-o. Sabinaid="green"> [gravi]27+ mamica lui Aleksi Joel id="blue">[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOCANILA Postat Noiembrie 5, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 5, 2006 acum sunt intro stare mai buna!nu ca sar mai fi inbunatatit situatia dar.... MAI am stari din astea depresive,de neliniste. Da sunt bogata ca am copii,si nu lucrurile material,sau financiare ne aduc bucurii ci copii.acum ma contrazic singura fata de ce am scris mai sus,dar caut sa nu mai am aceste stari.[hopsieu] poze cu familia mea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doinabita Postat Noiembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 5, 2006 Bocanila, cea mai mare avere , sunt copii, familia!Si eu am trei copii.Sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste aceste hopuri ale vietii!si noi am trecut si inca trecem prin necazuri!Fruntea sus,daca este sanatate o sa le treceti pe toate!SUNTETI O FAMILIE FRUMOASA! Redati-mi viata!id="red">id="size4"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Noiembrie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 5, 2006 Sa-ti traiasca familia si sa fiti toti sanatosi si uniti! Restul conteaza mai putin! Sunt atatia care au averi, dar ar cumpara sanatatea cu carul sau sunt saraci sufleteste! [flo] Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alba Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Bocanila,sa-ti traiasca familia [grup] Citi ani are baietelul tau ? Cu drag, Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor) http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian "Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine. Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti." id="green">id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.