Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

La ce va ganditi inainte de a adormi?

Recommended Posts

Asteptand somnul, de regula ma gandesc la tot ce s-a intamplat in timpul zilei si mai ales la ce as fi putut face altfel daca as fi avut ocazia sa "repet" ziua. Ca in "Groundhog Day"[:D].

Oricat as vrea, nu ma pot detasa de cotidian si gandurile mele nu mai sunt libere sa zboare care incotro... ca alta data. Cand am vreo problema nu reusesc sa mi-o alung din minte inainte de culcare.

Voi cum va incheiati ziua?

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Incep prin a spune ca faci parte dintr-o clasa norocoasa,nu adormi subit,de oboseala,ci astepti sa vina somnul.

In alta ordine de idei,eu adorm la tv(in cel mai banal caz) ori adorm cu o carte in mana(in cel mai fericit caz).Daca chiar ma framanta ceva important sau enervant(nu neaparat enervant dar poate stresant)atunci clar nu adorm mai repede de orele 2 ale diminetii,daca nu cumva spre 4,ca de draci fumez si-mi fac si o cafea.Despre cotidian,nu ma framanta asa de tare,ce poate sa ma framante de nu pot sa dorm?Ce mancare sa fac a doua zi?Sau ce altceva,ca trebuie sa cumpar ulei si paine?De zburat gandurile,nu le las,nu de alta dar nu imi mai permit sa visez la cai verzi pe pereti de cand am un sotz si un copil,de cand am responsabilitati clare.Daca echilibrul meu interior e precar atunci se rasfrange asupra vietii de familie si,mai important,asupra calitatii vietii copilului meu(in sensul ca daca sunt frustrata nu mai am rabdare cu ea,poate sunt nervoasa,ori deprimata,ori..etc).

Lavinia

Natalia

Eu, dupa ce ma pun in pat, desi sint obosita mai mereu,imi zic rugaciunile de fiecare seara(pe care le stiu de la bunica mea de cind eram micuta si mai statea cu mine cind venea la noi), si pe urma ma gindesc la toti ai mei si le trimit un gind bun la fiecare dintre ei, sotului meu - multa dragoste si, sanatate, care sint bolnavi - sa se faca bine, care sint "pitici"-sa creasca sanatosi,care stiu eu ca au incercari mai speciale in viata - sa aibe succes, si ma gindesc la toti cei dragi, la prieteni, la cunostinte, si la fel fac cu toti, pe rind.

De obicei adorm in timp ce fac asta...

Ca sa pot dormi bine incerc sa ma rup de probleme si asta o fac cu o carte buna. Apoi adorm rapid, fara sa ma mai gandesc la ce sa gatesc a doua zi.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Pe mine ma mustra constiinta,ca iar am fumat ca un turc [hot] si imi jur ca de miine, ma las de fumat :-)

Si asta seara de seara,e un cerc vicios [bang]

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.

Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

id="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Cand ma culc ma gandesc la... nu-mi amintesc niciodata ce!! Atat de obosita sunt.

Am in minte tot ce tine de ritualul meu astfel incat sa adorm repede. Adica intai stau intr-un fel, apoi peste x minute e musai sa ma asez in alt fel, plapuma trebuie sa fie asezata intr-un anume fel, si tot asa.

Daca am timp, pun un episod de ceva. Uneori adorm la el.

Nu ma gandesc deloc la ce s-a intamplat in timpul zilei, si nici la ce am de facut in ziua urmatoare. Pur si simplu sunt satula de grijile acelea ca sa le am in gand, voit, in mod constient intr-un moment atat de placut al zilei (seara inainte de culcare).

Marea mea problema e ca inainte de a ma trezi visez vreo doi colegi de la serviciu, vreun profesor de la scoala, si cum ma trezesc am foarte clara in minte rezolvarea la o problema pe care o avusesem ieri.

Ca imi dau seama de rezolvari la probleme este foarte bine, dar ca-mi incep programul de lucru inca din somn nu prea-mi place [:D].

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.

Oscar Wilde

si eu ma rog inainte de a adormi; asta dupa ce am spus rugaciuni pentru copii mai intai, pentru Vlad; apoi il inchin si ma intind sa le spun pe ale mele.

deseori adorm inainte de a le termina...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einsteinid="Comic Sans MS">id="violet">id="size1">
id="right">

[hippi] Cristinaid="red"> si Vlad [bonjovi]id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">
id="left">

[grup] uid="red">nid="blue"> mid="orange">iid="purple">nuid="red">tid="green"> did="orange">iid="teal">n tid="red">iid="limegreen">mpid="orange">uid="purple">l vid="limegreen">oid="red">stid="orange">rid="purple">uid="green"> inid="orange">sid="red">eaid="maroon">mid="limegreen">naid="red"> o Vid="orange">Iid="green">Aid="red">TAid="teal"> peid="red">nid="brown">tid="orange">ruid="limegreen"> eid="red">i !!!id="red"> nid="red">uid="blue"> Uid="orange">Iid="purple">TAid="red">Tid="green">Iid="orange"> foid="red">rid="limegreen">umid="orange">uid="purple">l umid="limegreen">aid="red">niid="orange">tid="purple">aid="green">r [grup]id="Comic Sans MS">
id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...