Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Din septembrie de cand a inceput gradinita tot am avut probleme cu baietelul meu:rosu in gat,laringita,iar rosu in gat...Asa ca am schimbat doctorita(referinte mai bune)care ne-a recomandat sa-i dam Luivac.Ea ne-a mai recomandat si sa-l tinem acasa cateva luni,sa i se intareasca organismul,asa am face dar nu se prea poate. Intrebarile mele sunt:a-ti folosit acest vaccin? Cum vi s-a parut? Se poate da si in timp ce merge la gradinita?

Va multumesc!

Hana&Vlad-Cristian

http://photos.yahoo.com/vladhana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Luivacul nu este vaccin.sunt pastilute pe care trebuie sa i le dai in fiecare dimineata inainte de masa. in pachet sunt 28 de pastilute.

eu i-am dat fiicei mele si pana acum este ok.dupa ce am terminat Luivacul am inceput cu oscilococinum(nu stiu daca am scris bine) . o capsula pe saptamana.

multe fructe ,mult suc de portocale(stors de tine) si o sa fie bine. asa e in colectivitate . se imbolnavesc f des . eu nu am dat-o pe a mea la gradi anul acesta tot de frica bolilor. de la anul o sa-mi iau inima in dinti.sper!

,,Iaca id="red">si id="blue">eu id="yellow">peid="green"> aiciid="purple"> maid="red"> bagid="blue"> inid="yellow"> seama...id="green">poate id="purple">invatid="red"> siid="blue"> euid="yellow"> cate id="green">cevaid="purple"> deid="red"> la id="blue">cineva...id="yellow">sauid="green"> maiid="purple"> invata id="red">siid="blue"> altiiid="yellow"> deid="green"> la id="purple">mine,,id="red">

Did="red">aid="blue">nid="yellow">aid="green">

Christmasid="red">[*]

[*] Un fulg pentru seara de Craciun [*]id="blue">

[pegeam]

Luivac ESTE un vaccin. Doar ca e oral, sub forma de tablete, nu injectabil.

Si da, este eficient, insa daca se administreaza in cure de 2 ori pe an, eventual 2-3 ani la rand.

Nu astepta rezultate spectaculoase pe moment, ele vor aparea in timp, odata cu intarirea sistemului imunitar la tupinile prezente in acest vaccin.

Dana cu Codrin [roker]29 aprilie 1999 si Calina [copil]12 iunie 2006

Calina

Vrei sa vezi ce mare sunt?

Calina si marea

Daca e asa de sensibil copilul, s-ar putea sa nu-i ajute prea mult luivac-ul! Eu am dat copiilor(2), iarna trecuta, luivac si broncho-vaxom, ambele in cura completa si n-am vazut NICI O IMBUNATATIRE!

Intre timp am ajuns la Bucuresti si ...functioneaza!!!id="red">

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81168

aLINUTZa

quote:Originally posted by april

efectul e pe termen lung. nu asteptati efect dupaa terminarea curei. dupa 1 an se vede.e bine de facut 2 cure pe an.

id="quote">id="quote">DA, dar... Vaccinurile pe care le-am facut la Dr. Murgoci au avut efect imediat! Si stiu f bine ce spun! Pvestea noastra e aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81168Precizez ca baiatul cel mare merge la gradi (a "mers" si anul trecut - 3 zile de gradi, 5-7 antibiotic!). Bineinteles ca tot ce aducea el de la gradi primea frate-sau![bang]"Minunea" e ca din iulie, cand au avut pneumonie ambii copi(unul cu lichid) nu au trebuit sa mai primeasca antibiotic![il]

quote:Originally posted by vladhana

Dar il pot da si cand merge la gradinita,sau trebuie sa-l tin acasa,ca sa fie sanatos in timpul administrarii?Hana&Vlad-Cristianhttp://photos.yahoo.com/vladhana

id="quote">id="quote">Da, poti sa il dai cand merge la gradinita, nu trebuie sa il tii acasa.Eu ii dau lui Paul suntem la sfarsitul primei serii de 28 de pastilute apoi facem pauza 28 zile si apoi ii voi mai da si seria a 2-a in decembrie. In timpul asta merge la gradinita normal.Oana id="green">, mami de Paulid="blue"> (3 iulie 2002)Ticker_PaulOpinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your ownid="green">

Am si eu o dilema. fetita mea primeste Luivac pentru a doua oara. Adica in primavra o cura cu cele 3 etape desigur si acum suntem in momentul in care trebuie sa inceapa a doua cutie din cura de toamna. problema este ca la gradinita a fost anuntat un caz de varsta deci...

Doctorita mi-a spus ca spre deosebire de bronchovaxom , Luivacul poate fi administrat si in paralele cu un eventual antibiotic daca este cazul si copilulraceste intre timp dar nu mi-a "povestit" cum e cu bolile copilarie. Voi ce stit???

Eu pot sa spun ca am avut rezultate de la Luivac, sunt f incantata de el de aceea nu imi surade ideea sa i-l opresc sau aman... dar daca trebuie ... trebuie. Ma gandeam ca poate voi stiti sau v-atio confruntat cu o astfel de situatie asta pana saptamana viitoare cand ajung lamedic. Multumesc.

Am citit pe undeva pe aici ca Luivac-ul are acceasi formula ca Lantigen B-ul. Este adevarat?

Si noua ne-a prescris doctorita Luivac (a zis ca e mare si ca poate lua pastilute), dupa ce toamna trecuta ne-a dat Lantigen. Dar mi se pare cam mare diferenta de pret, am inteles ca o cutie de Luivac este in jur de 760.000 lei vechi si se da in doua transe, pe cand Lantigen-ul costa cam 300.000 de lei si se da intr-o cura unica de 30 de zile!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)

varsta lui Andrei [bicla]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...