Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

SUNT DISPERATA...NU MAI AM LAPTE...NU VREA BIBERON

Recommended Posts

Buna,

Sunt fericita mamica a unei fetite de 1 luna si trei saptamani

SUNT DISPERATA!!!!!

In mai putin de doua zile, de la 100 ml. si chiar 120ml. lapte in san, nu se mai produce acum decat maxim 40 ml. Fetita noastra nu a primit niciodata completare si ca atare nu vrea nicicum sa primeasca biberonul. La mine la san plange de mama focului ca nu mai vine lapte si se uita la mine cu ochii mari...iar biberonul cu lapte praf nu il ia nicicum ( se stramba si nu vrea sa inghita dupa care incepe nu sa planga ci sa urle).

NU MAI POT SA IMI VAD FATA PLANGAND DE FOAME SI SA NU AM CUM SA O AJUT!!!

Am incercat cu diferite tetine dar degeaba....

Cum este posibil sa pierd laptele atat de repede...pe neasteptate, cand acum nici o saptamana imi erau ude tricourile???????????????

Va rog, cele care ati fost in aceeasi situatie, ajutati-ma pentru ca nu mai stiu ce sa mai fac

Lakioana mami lui Rebecca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca

Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ai incercat sa-i schimbi cumva laptele praf?

Si la mine al doilea copil la 3 luni a refuzat biberonul cam vreo saptamina dar apoi l-a indragit!

In Suedia ti-ar spune sa incerci sa storci cu grija citiva stropi de lapte de la sin in gurita ei inainte de a incerca sa o alaptezi si sa nu te lasi, sa o pui la sin din 2 in 2 ore mai ales noaptea,pentru cresterea productiei tale.

Daca nu si nu, poate esti stresata/foarte obosita si asta are un rol foarte nociv la producerea laptelui.La mine copilul a refuzat sinul pentru ca luasem antibiotic si dupa aceea nu l-am mai putut convinge sa suga de la mine.

Vezi ca exista si niste grupuri de suport pentru alaptat pe DC, poate vei primi niste sfaturi bune.

Succes!

Mariana [gravi] 23+ id="purple">

mama de id="red"> Monica, id="pink"> Mateiid="teal"> si Markusid="blue">id="Comic Sans MS">id="size1">

Draga lakioana,

Felicitari pentru fetita si pentru lupta ta pentru a o creste cat mai bine/sanatos posibil...[mamica]

Am trecut si eu prin aceste momente...nu intra in panica, laptele o sa-ti revina...trebuie doar sa te relaxezi

In asemenea momente eu beau bere [berica], mananc frunze de patrunjel si consum multe lichide...[cheers]dar cel mai important este sa fii tu relaxata...restul vine de la sine [flo]

Ai un copil destept [pup]...care stie ca sanul este cel mai bun/esential pentru organismul ei in aflat in crestere si dezvoltare [copil]

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO

POZE CU NOI

Simina [zana] cu Teo (7.06.2006)[copil] ,Diana (30.05.2003) [huta]si Andrei (10.04.2001)

[grup]Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.

Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

BUNA!

In primul rand nu dispera ca asta sigur duce la scaderea secretiei lactate.

Din experienta propie(am alaptat pana la 10 luni,pana la 6 excusiv)iti pot spune:am baut ceai de chimen si anason cate 2litri pe zi,ceai babycalm alti 2litri(la recomandarea neonatoloagei pt colici,dar si el are fenicul,chimen)si mai simteam nevoie sa beau si apa .Eu am alaptat la cerere,nu a avut niciodata program strict,cu cat o pui mai des cu atat stimulezi secretia.Stiu ca exista niste pastile galactogil,tot pe baza de plante care ajuta.Eu nu am folosit,dar poti incerca.Eu zic sa nu renunti sa ai rabdare,stiu ca e greu dar daca treci hopul asta o sa vezi ce bine iti va fii.Pt mine personal alaptatul a fost o placere,eu m-am ingrozit cand am inceput sa-i gatesc,pt o mana de mancare/suc murdaream o gramada de vase.

Iti tin pumnii,ai oricum o fetita desteapta care stie f. bine ce vrea.

Ana[gravi]34+cu[baietel]si mamica[copil]Teodora

Incearca varianta cu lingurita! Intre timp ia-ti Galactogil; la mine a dat rezultate MIRACULOASE! Cand avea Razvan 2 luni mi-a pierit laptele (am avut o problema si m-am suparat rau) si efectiv nu mai curgea nimic! Nu m-am lasat: el plangea dupa tzitzi (plus de foame) iar eu beam la greu Galactogil in lapte si il puneam incontinuu la san si uite ca acum are deja 5 luni si tot suge ca am lapte din plin!

Pupici si nu dispera!

Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> si

[bibe]Rid="red">AZid="green">VAid="navy">N id="black">Mid="green">IHid="maroon">AIid="red"> – puiul meu dragid="red">

“Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

eu am alaptat 1 an si doua luni. am avut si momente bune si frumoase, dar am experimentat si neplaceri in legatura cu alaptatul (inclusiv momente cand credeam ca nu mai am laptic).

daca nu te mulgi si bebelusa suge direct la san, nu inteleg de unde stii tu cati ml de lapte papa bebelusa?!

te-ai gandit ca este posibil sa te inseli?

te-a consultat vreun dr?

daca insisti si faci ce ti-am scris mai sus, ar trebui sa-ti "revina productia".

curaj! numai bine! [flo]

Am trecut si eu prin asta. Am incercat si cu lingurita si nu a mers.A mea nu vroia nici bineronul, nici laptele praf.Ca in primele incercari am pus lapte de-al meu in bineron, ca sa se obisnuiasca cu tetina. Am inecrat toate tetinele posibile. Ne-am oprit pana la urma la Nuk, cele din silicon, plate.Am incercat si vreo 10 natii de lapte praf. Singurul care i-a placut pt. o saptamana, a fost Beba, de la nestle. Apoi nici ala n-a mai fost bun... am trecut la Nan.De ex. pediatrul ne recomandase Milumil, pe care nu l-a vrut sub nici o forma... este mai dulce (aromat) decat cel de la san si poate de-asta...La noi toata distractia a tinut o luna... urla cu bineronul in gura o ora... pana nu mai putea si manca in cele din urma.Si mai mergea daca in timpul asta era cu ochii in tv si era un videoclip foarte colorat... Ii capta atentia si uita ca mananca din biberon.Trebuie sa ai multa rabdare si iti tin pumnii sa fie mai usor la tine... sa se obisnuiasca repede.Iar despre laptele tau... incarca sa baie multe lichide... ceai de anason. Si continua sa o pui la san ca sa stimuleze lactatia... sau sa te mulgi. Poate reusesti.Eu n-am mai reusit pt. ca mi s-a infundat un canal din prostia mea... si in cateva zile, la acel san n-am mai avut lapte.

id="right">id="size1">

Uite cum am facut eu cand am avut putin lapte (mult stres). Am baut cate o cana de ceai pt stimularea lactatiei - de la Plafar -dupa fiecare muls - ca ma mulgeam, ca daca nu venea ca lumea, bebe nu manca, ci urla, asa ca ii dadeam muls...Sper sa te ajute macar jumatatea asta de sfat, ca nu stiu cum sa procedezi pt ca nu vrea puiuta ta biberon...Multa sanatate.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...