Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluburi pentru joaca in Constanta

Recommended Posts

Pentru ca a venit si vremea urata,frigul,ploaia ne impinge undeva la adapost.Cum baietelul meu de 1 an si 2luni nu mai are alti fratiori cu care sa se joace am vrea sa mergem undeva la un centru special pentru asta.

Insa nu vreau sa-l duc in Mall!!! Ma intereseaza un loc in care sa nu fie nici inbulzeala de copii,sa fie separati de cei mai mari,sa aiba supraveghetori...ma rog,vreu ceva care sa merite cu adevarat.

Eu stiu ca sunt dar nu am adrese sau numere de tel.Am cautat pe net dar n-am gasit nimik.Stiti voi unde sunt in Constanta astfel de locuri?

Multumim mult!!!

Georid="navy">Giana [mamica] de [bonjovi] Dani

POZEid="orange">[foto]

Cum s-a nascut minuneaid="orange">

Varsta puiuluiid="orange">id="purple">

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***

Michael Levineid="size1">id="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu stiu ca e unul in genul asta pe b-dul Mamaia cam in zona magazinului "Mondial", insa vis-a-vis de acesta.

am fost cu baietelul meu acolo inviati fiind la o petrecere pt. copii.

mie personal mi-a placut. e drept ca nici nu am mai fost la altul.

mai este unul pe b-dul I.C. Bratianu pe linia troleului 48, vis-a vis de fostul centru "Libri Maris" care acum e Iovemed parca, mai jos de "Cuget Liber" si pe aceeasi parte cu acesta, dar nu stiu cum este inauntru ca sa iti spun. l-am vazut din masina.

uite ce am mai gasit eu pe Net: clubul "Bambi" despre car obtii detalii la www.club-reclama mascata.ro sau pe str. Nicolae Predescu nr 4 in zona Delfinariului( a treia str la dreapta de pe bulvardul Mamaia, dupa ce treci de str Zorelelor).

numai bine va dorim![:X]

mamitza lui Papitza[baietel]

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...