IanaA Publicat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 6, 2006 id="Arial">id="size5">id="size6">id="red"> Sunt insarcinata de trei saptamani jumatate(mai bine zis ultimul ciclu menstrual l-am avut pe data de 28 x).Incepand cu data de 23 X am luat timp de cinci zile claritromicina 10 capsule filmate de 250 mg.Acum sunt destul de disperata.Ar putea sa-mi afecteze sarcina? A mai luat cineva asa ceva? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Nu cunosc efectele acestui medicament, dar dupa cam ai spus tu, l-ai luat inainte de conceptie cu cel putin 5 zile. (asa am inteles eu) Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia"> asa crestem noi id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asiza Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Nu cred sa aiba vreun efect, mai ales ca le-ai luat inainte de conceptie, insa sfatul meu e sa-ti intrebi medicul! Sanatate multa! Oanaid="red"> [gravi]33+ cu Denis Cristianid="red"> Disney bbid="blue"> Personality can open doors, but only character can keep them open!id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IanaA Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Din greseala in loc de 28 IX am scris 28 X.Am luat medicamentele in zilele 6-12 de sarcina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eseea Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Eu nu prea am inteles cum ai calculat sarcina. daca UM a fost 28.09, ai aproape 6 saptamani de sarcina ( calculate de la data ultimei menstruatii, asa se calculeaza). Probabil te-ai referit la trei saptamani si jumatate calculate de la data ovulatiei, nu?! daca da, cand ai luat medicamentul, ca nu am inteles? In orice caz, uita-te pe prospect sa vezi ce scrie ( unele antibiotice sunt permise in sarcina) si vb cu dr tau. Dar eu nu cred sa-l afecteze, iar daca da cred ca organismul elimina embrionul. asa cred... Bafta! [gravi] [fetita] 15w Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addinel Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 quote:Initial creeata de IanaAid="Arial">id="size5">id="size6">id="red">Sunt insarcinata de trei saptamani jumatate(mai bine zis ultimul ciclu menstrual l-am avut pe data de 28 x).Incepand cu data de 23 X am luat timp de cinci zile claritromicina 10 capsule filmate de 250 mg.Acum sunt destul de disperata.Ar putea sa-mi afecteze sarcina? A mai luat cineva asa ceva?id="quote">id="quote">incearca sa vorbesti cu medicul tau si orice ar scrie pe prospect nu te impacienta. in general, pe prospect la 95% din medicamente scrie ca nu sunt recomandate in sarcina pentru ca firma producatoare nu a facut teste care sa ateste daca sunt nocive sau nu. am sa incerc sa scanez cateva pagini gasite intr-un tratat de farmacologie in care sunt mentionate substantele active care afecteaza o sarcina. pupici si stai linistita pana vorbesti cu medicul tau![gravi] 8+ "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IanaA Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Multumesc tuturor pt mesaje.Intr-adevar sunt trei saptamani de la ovulatie,deci in saptamana a 6-a de sarcina dupa calcule.Am citit undeva ca in primele doua saptamani de la ovulatie embrionul atacat de factori eterogeni moare( se produce un avort spontan)sau rezista, si atunci se va dezvolta neafectat.Depinde de organism.Sper sa fie bine. P.S. Azi merg si la medic,tineti-mi pumnii[medic] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IanaA Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Azi am fost la medic si totul e ok.Sunt super fericita!!! Vine barza[gravi][cheers] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codita Postat Noiembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2006 Si eu am luat pastile fara sa stiu ca sunt insarcinata.Luam pastilele tocmai pt a ramane. Apoi am avut o mare surpriza. Unii doctori ma sfatuiau sa renunt la sarcina ca nu se stie ce efect va avea asupra bb-ului. Alti dr mi-au zis sa stau linistita ca bb nu are nimic, daca avea ovulul era eliminat. Am decis sa pastrez sarcina. Acum am 37 sapt si bb e normal. Tot mai am urme de frica, de indoiala. Pana nu-mi vad fetita in brate sanatoasa n-o sa stau linistita. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.