ipearina Publicat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 6, 2006 Am facut ciorba de pui iar la sfarsit am adaugat ou batut cu smantana; numai ca s-a separat de zeama in bucati mai mari. Ce am gresit? Trebuia sa pun numai galbenus? Sa mai fierb sau nu dupa ce adaug oul cu smantana? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 probabil a fost rece si s-a coagulat in ciorba calda. data viitoare fa asa: bate oul cu smantana intr-un castronas separat si adauga cate putin ciorba fierbinte, astfel incat amestecul sa se incalzeasca putin cate putin. pune in felul asta cam un polonic de lichid cald, apoi adauga amestecul in oala mare. nu se va mai coagula din cauza diferentei de temperatura. si raspuns la intrebare: poti sa nu mai fierbi dupa ce adaugi amestecul de ou cu smantana. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Asa cum spune Roxana, dar numai galbenus (daca nu vrei sa-ti iasa celelebrele "zdrente"). Poti sa mai dai un clocot, sau nu. Maria si Ilinca La plimbare ******************** Slabeeeeesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alynutza Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Poti sa pui oul intreg, dar asa cum a spus Roxana. Mama pune in ciorba de salata, dar dupa ce opreste focul si lasa ciorba sa se racoreasca putin. Nu se mai fierbe dupa ce pui oul batut, pentru ca la fiert se fac 'zdrentele'. Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">id="left">id="size1"> Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ange Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 ipearina,daca vrei sa fie stil "a la grec" atunci dupa ce ai terminat ciorbita inchide focul si ridica capacul. bate un ou cu samantana bine,bineeee pana se face o crema. iei putina ciorbita cu un polonic,adaugi o lingura din crema asta si mesteci energic. continui asa pana epuizezi crema. apoi torni totul in oala cu ciorba dar ciorba sa ai grija sa fie calduta nu fierbinte ca altfel ti se fac acele zdrente bafta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.