Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

E-urile din medicamente

Recommended Posts

Am facut rost de Broncho-vaxom si, citind prospectul, am vazut are si glutamat de sodiu. Pai asta-i E 621, cel atat de periculos care se gaseste in multe mezeluri. Sunt surprinsa sa-l gasesc intr-un medicament pentru copii!

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E-urile despre care vorbiti voi, cele din medicamente, sunt in cantitati infime - si se rezuma la indulcitori si coloranti. ar trebui sa se acumuleze in organism sute de doze de medicament pentru ca ele sa ajunga la un nivel in care sa fie macar putin nocive.

nu exista absolut nici un pericol in cazul acesta.

Roxana

Cristina,

Eu nu i-am dat fetei mele imunostimulatoare,am intrebat aici si nu se dau.Sincer,nu am curajul sa-i dau fel si fel de chestii pe care le citesc pe-aici fara acordul medicului.

Totusi i-am mai dat sirop de propolis cu catina sau echinaceea,care in afara de putin zahar(sirop de zahar) are numai extract de plante.Anul trecut i-am povestit despre siropul asta doctoritei si a zis ca e ok.

Din farmacie de-aici poti lua Osciloccocinum,e homeopat si cred ca pe noi ne-a ajutat.

Sanatate va doresc!

Alina

Vorbind la modul general si principial, ceea ce spui tu Roxana e corect, insa punctual nu.

Sunt destui copii cu fel de fel de problemute, cum ar fi de ex. intoleranta la lactoza....cum sa ii dai unui astfel de copil homeopate cand astea sunt facute din lactoza???

Sau copii cu flora intestinala precara din diverse motive.....orice "E" in orice cantitate, inclusiv infima, inseamna un dezechilibru intr-un echilibru si asa instabil....

Deci e de discutat.....

Alina, eu am inceput sa-i dau un sirop asemanator, luat de la Plafar din Romania: cu muguri de brad, echinaceea si propolis. Are si asta acid citric (E 330) si inca un E. Siropul cu catina n-are chiar nici un E? ( ca sa-l comand din Ro)

Osciloccocinum de mult vreau sa iau si cred c-o sa iau zilele astea daca tot nu-i dau broncho-vaxomul.

Cristina,

mama lui

Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

Cresc...

quote:Originally posted by Cristina_C

Alina, eu am inceput sa-i dau un sirop asemanator, luat de la Plafar din Romania: cu muguri de brad, echinaceea si propolis. Are si asta acid citric (E 330) si inca un E. Siropul cu catina n-are chiar nici un E? ( ca sa-l comand din Ro)Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002Cresc...

id="quote">id="quote">Cristina,Eu cumpar intotdeauna de la firma TIS Farmaceutic SA,am eu informatii ca e dintre cele mai bune firme de pe piata romaneasca.Mama mia,sper sa nu fie considerata reclama,nu le fac reclama,'abar nu am cine sunt numa'stiu ca fac leacuri de calitate [:D]!Uite,mama mea mi-a adus sirop cu propolis,catina,muguri de pin si salcie si contine:-extract apos de propolis 15%-extract de catina 10%-extract de muguri de pin 5%-extract de salcie 2%-zahar-apa purificataNu contine conservanti.Exista si sirop doar cu catina si propolis,mama nu a gasit.Alina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...