ardeiash Publicat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 6, 2006 http://www.hotnews.ro/articol_59388-Reguli-noi-pentru-calatoria-cu-avionul.htm s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olim Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 multumim de informatii[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 cu placere.. sper ca cei ce calatoresc cu avionul sa citeasca in timp util.. s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mami de pifos Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Cred ca nu o sa dureze prea mult chestia asta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Ai idee, dimensiunea bagajului de mana? La stiri la Pro am auzit ca trebe sa fie cat un diplomat insa pe celelalte canale nu au spus si dimensiunea si chiar ma interesa daca si dimensiunea ramane cea a unui laptop, asa cum este in Londra. Nana, aspiranta la titlul de mamica!id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Eu chiar nu pricep - deci nu mai am voie bagaj de mana, doar o plasa transparenta cu o sticla de apa si un parfum? Nu mai pot sa iau un rucsac? Pai avand in vedere ca la jumatate din calatoriile mele cu avionul ni s-au pierdut bagajele e aberant! J si Carla-saurus Rex (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 E vorba numai de lichidele transportate in bagajul de mina ... nu de tot bagajul. Sigur ca iti iei rucsacul in spate sua geanta in mina atita timp cit in el/ea nu ai nici o sticla, tub de pasta de dinti.. Pungulitele sunt mici cit sa incapa un parfum, un biberon , un spray sau pasta de dinti... dar asta dc vrei sa le tii la bagaje de mina... iti trebuesc caci faci o calatorie lunga ( 9-12 ore .. maninci si tb sa te speli pe dinti, sau ai un bb mic si tb sa ii dai si lui biberonul ca nu ii poti comanda inca o bere cind aduce stewardesa masa [alcool])... Cristina "Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelapriboi Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 eu chiar nu-i mai inteleg.Spre ex.eu plec in America ,escala fac la Paris.Si am si un copilas dupa mine.Daca nu i-au mai mult lapte cu mine cum o sa reziste copilasul meu???????? O sa-i dau sa manance la Bucuresti,dar ajung in America dupa 20 de ore??????? Aha ,stai ca m-am prins am voie sa-i dau ceva de la duty free.[alcool][alcool][alcool]. ANGELA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 pe pagina asta http://www.enac-italia.it/SecurityInformative/Informativa.htm se vede un exemplu de punga... iar la capitolul lichide sunt incluse si gelul de par, rimelul, cremele ... Toate acestea sunt extrase din bagajul de mina si prezentate separat pt a fii examinate si apoi inchise in punga speciala. Cristina "Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVA-DATA Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 cred ca sunt [bang]de cap,nu inteleg.Voi merge in State,cu excala la Munchen.Vreau sa iau pt.mine si fiica mea,periutele si ,bineinteles pasta de dinti,drumul e lung si in timpul zborului peste ocean, ne vom spala.Voi cauta o pasta de dinti la un gramaj mic,o voi pune intr-o punga(de unde iau punga din aceea?)si voi trece la Otopeni cu punga in mina si nu in bagajul de mana,corect?Apoi pot s-o folosesc si in Munchen iar o bag in punga si...tot asa?Rujul,balsamul de buze si parfumul intra tot la punga? eva Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.