codruta_grg Publicat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 6, 2006 Noi de mici ne foim aproape toata noaptea, nu are somnul profund (nu cred ca doarme legat mai mult de 2-3 ore). Nu se trezeste tot timpul, dar se foieste foarte mult si daca nu-i dau suzeta in timp util se trezeste de tot. La fel si la somnul de peste zi, doarme 1 ora 1.30, dupa care nu mai vrea da doarma. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia"> asa crestem noi id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hildegard Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Aceeasi intrebare: Cand va dormi si Stefan toata noaptea? Acuma avem 12 dinti. Neam iesit toti premolarii intr-o luna. Ok. O fi de la dinti. El papa sera 240 ml lapte dupa care doarme tun si dupa 1-2 h e sus. Asta e litera de lege. Intotdeauna a fost asa. Il i-au in brate adoarme la loc imediat. Dupa 1 h iara e sus. Il pun la san si doamre cu mine in patul mare din dormitor.Daca il mut iarasi se trezeste. acuma parca de 3 zile incepe sa doarma ceva mai bine. Noaptea pe la 2 se foieste iarasi ii dau san ca altfel se scoala cu totul. Degeaba ii dau ceai, apa ca nu mere. Alteori ii dau sin lapte formula noaptea si doarme mai departe dar asta nu e regula. De ex. bea lapte formula si gata...tre' sa-l iau in brate sus si adoarme la loc....Alteori se foieste in continuu pe burta pana se ridica sus in fun. Asa as putea scrie o gramada.... Cred ca fiecare copil e cu ritmul lui. Steff nu e un copil plangacios dar noaptea...bat-o vina[bang]....nu lasa pe mami si pe tati sa-si faca treaba[:D] Cat va mai dura "cosmarul" asta? Zic asa pentru ca: MAMICI VREAU SI EU SA DORM TUN FARA TREZIRE!!! ZAU CA NU MAI POT. IACA POT SA ZIC CA SUNT DISEPRATA[:(][q][q][q][q][q] de-ale gurii[pofta] Veronicaid="red">,id="black"> mama luiid="black"> Stefan Peterid="blue"> 07.11.05 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Hildi, eu pot sa spun ca Petra doarme toata noaptea, dar se foieste. Asta ma deranjeaza. Daca o las la ea in camera trebuie sa ma ridic din pat de 100 de ori sa ii dau suzeta, daca o iau cu noi atata se foieste (nu se trezeste ca apuc sa ii pun suzeta in timp util[alcool]) incat nu ma pot odihni. Ce sa fac? Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia"> asa crestem noi id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tia Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Da, si eu vreau sa stiu cat mai dureaza... Alexandru are 1 ani si 4 luni [toanerele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrabiuta Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 lia pui are 2 ani si 2 luni, iar eu tot nu stiu cum e sa dormi constant o noapte intreaga. in primul an de viata s-a trezit din 3 in 3 ore. in fiecare noapte. apoi a inceput sa se trezeasca de doua ori. acum doar o data. au mai fost si nopti in care nu s-a trezit. dar m-am trezit eu, deh, reflex conditionat sunt in transa dimineata, eu, persoana matinala care la ora 6 era fresh intotdeauna. iar seara sunt atat de obosita incat nu pot adormi. am intrat intr-un cerc vicios... dar stiu sigur ca trezitul de noapte o sa inceteze curand. cand anume? asta nu stiu... cele mai frumoase Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinag Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 jasmina are 3 ani si 3 luni si eu tot nu stiu ce-i aia sa te culci seara si sa te trezesti dimineata... banuiesc ca fiecare copil e altfel! Dar si eu mi-as dori sa dooooormmmmm! numai bine Adina & Jasmina (24 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
layla Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Fimiu a fost cel mai rau copil la capitolul somn! Cate nopti albe nu am facut, trezit din jumatate in jumatate de ora, brrrrr nici nu vreau sa-mi amintesc. La noi a durat pana la un an: dupa ce l-am intarcat (la 8 luni), i-am scos masa de noapte si l-am lasat sa doarma singur -singurel in patutul lui! (pt. ca si eu am facut greseala sa-l iau in pat cu noi, sa-l legan, etc, tot tacamul). Cand am dormit dupa un an de zile prima noapte 8 ore fara intreruperi am zis ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior! Va doresc succes! Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralcat Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Al meu copil atomic la fel o facut. Nu cred ca am avut noapte in care sa prind macar o ora legata de somn, din 10'n 15 si'n 30 minute se fatzaia, maraia, se ridica si incepea sa planga. Il luam in brate, vroia in pat, il lasam in pat vroia in brate, ce sa mai, juram ca are personalitate dubla: ziua ingerash noaptea .... bestiutza. Si tot asa pana cand am cedat nervos (de fapt mi-au cedat bila si ficatul si creierul toate intr-un colaps general de oboseala) si intr-una din noptile noastre obisnuite l-am lasat singur in patutzul lui si am taiat-o in sufrag. A urmat o repriza sanatoasa de raknete sa ma stie toti vecinii de hal de mama denaturata, care spre norocul lor o durat doar cateva minute (fro 8-10) si gata. Liniste, somn, ALELUIAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Si de atunci, dupa lapticul de dupa baie (adica ora 22-22.30) doarme pana la 7. Dar singur in patul lui, in camera lui. Ma gandesc ca o fi fost asa agitat ca ne simtea langa noi si vroia bagat in seama si dorinta asta intra in contradictie cu oboseala. Succes cu puii Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codruta_grg Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 Asa suntem si noi, cum bine ai spus Raluca: "ziua ingerash noaptea .... bestiutza." De nenumarate ori m-am pregatit sufleteste sa o las sa planga la ea in pat, dar daca ar fi o data de doua ori as rezista, dar nu pot face treaba asta pana dimineata. Eu am impresia ca e si somnambula, ca vrea sa se ridice, e cu ochii inchisi, sau vorbeste, sau rade, dar eu cred ca ea doarme de fapt. Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra (9 august 2005)id="orange">id="orange">id="Georgia"> asa crestem noi id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Postat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 6, 2006 eu zic ca depinde de fiecare copil. Danut la 2 ani si 3 luni inca are nopti cand se foieste, da din picioare, apoi se gheia o pauzaste langa mine, mai viseaza urat, mai cere la olita, sau eu ma trezesc sa-l acopar, sa-l pipai sa vad daca nu cumva are febra (pana acum numai noaptea a facut febra de cate ori l-a incercat vreo viroza), din obisnuinta, alteori doarme linistit. Eu deja m-am obisnuit cu fazele astea si am trecut peste faza de oboseala cronica in care am fost pana la 1 an si ceva. Asta probabil pt ca ziua nu ma oboseste asa tare, e destul de intelegator si cooperant, in plus, servicul meu e acasa, ma mai ajuta si sotul cand raman de caruta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.