Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Carne - de la ce firma?

Recommended Posts

Buna! De la ce firma cumparati voi carne? Care o fi mai naturala? Caci, la cum sunt hranite pasarile in ziua de azi[bang]... cine mai stie?

[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Vad ca nu mi-a raspuns nimeni. Poate ca nu s-a inteles intrebarea. De la ce firma (ferma) cumparati carne (de pui, mai ales)?

Eu cumpar carne de pui la casolete, de la Ferma Natural, mai iau si de la Calarasi si de la Agrisol.

De unde putem sti care-s mai sanatoase pentru copiii nostri? Care pasari sunt hranite mai...natural? Sau nu putem sti [bang]?

[pis]_Ella,[zana] Emma & [copil] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

eu am avut perioade cand am luat de la Avicola Buzau(coco rico),apoi am renuntat ca mi se parea ca incepuse sa fie carnea prea cu vanatai pe ea [alcool],apoi am mers o perioada pe avicola Calarasi,si acum sunt pe Ferma Natural,insa nu imi mai plac nici astia.Sau o fi magazinul de unde iau putin cam ...e un mega image de la Sincai si am imprsia ca astia nu prea sunt oki cu pastrarea si prospetimea carnurilor.Zic asta pt ca sor-mea ia din numai din Gima, Ferma Natural si a zis ca nu a avut probleme de gust sau miros.Iar eu ultimele 2 dati cand am luat mi s-a parut ca nu sunt chiar oki ...Deci depinde si de magazinul de unde iei.

Carnea de vita si de porc o iau mereu de lamacelarii : fie de la cea din Vitan am o tanti care ma stie si numai de la ea iau.De la nimeni altcineva caci am luat teapa.Si mereu o miros si ma uit atent la ea [alcool].Carne de porc sau de vita mai iau si din Obor uneori si aucm nu stiu ce sa zic,desi sotul meu e total impotriva de a lua de la hala respectiva ,eu niciodata de acolo nu am dat gres cu carnea: mereu proaspata si cu gust de la bun in sus.

[gravi]27+ [baietel] + [zana]Mimishoru'(2 ani jumate)

Pisi_ella intrebase nu daca este carnea proaspata....ci care sunt firmele/fermele care le hranesc mai...natural pe bietele pasari.

Si eu imi pun problema asta...si n-am gasit inca raspunsul...Nici in mintea mea, nici prin comentariile voastre de mai sus...

Eu personal iau de la Ferma Natural pentru ca mi se par mai mici puii, mai slabe si mai mici pulpele....si ma gandesc ca puii astia n-or fi indopati cu hormoni de crestere si alte prostii. Desigur, rationamentul meu este cat se poate de eronat in sine...pt ca poate puii aia au fost taiati de mici, n-au fost lasati sa traiasca mai mult de 1 luna...

Dar....cine stie. Singurii pui sanatosi sunt aia din gradina de la tara...

Daca stie careva tarani autentici care vand pui crescuti in curtea lor, spuneti-mi si mie, sa-mi fac "abonament" la ei....

Pupici

Denisa mami lui Cosmin

Denisa am inteles clar ce intreba pisi_ella,nu trebuie sa ne tragi de urechi .Vrei sa stii ca si Calarasi si Ferma Natural si Buzau spun ca hranesc cum trebuie pasarile?Si toate fermele de pasari vor sustine asta.Si la Codlea cand a raspandit gripa aviara spuneau ca la ei sunt pasari sanatoase.Ideea e ca macar sa aiba gust si miros bun ,sa fie proaspete.Oricum animalele/pasarile din ferme sunt tartate cu tone de antibiotice si medicamente ca e suficient sa se imbolnaveasca un animal de ceva ca decimeaza toata ferma: deci se baga in ele tone de medicamente.Cel mai sanatos e daca ai pe cineva la tzara.Din fericie noi avem insa livrarea e atat cat sa folosesc numai la mancarea copilului,iar pentru noi cumparam .

[gravi]27+ [baietel] + [zana]Mimishoru'(2 ani jumate)

Agricola Bacau e o firma la care am renuntat de mult timp... carnea are miros si gust de chimicale... are gust toata mancarea de substanta asta ingrozitoare![xx(] Eu nu mai cumpar de vreo 3 ani de la ei... insa mama a luat in ultimul timp si mancarea era de nemancat![bang] De catva timp cumpar de Calarasi si sunt tare multumita.

Mami si Ioana nasturica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...