Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Probleme cu colegul de birou!

Recommended Posts

Salutari...

am o problema foarte grava...din punctul meu de vedere...

Colegul meu de birou miroase a mancare, a transpiratie...Cum sa-i spun sau cum sa-l fac sa se simta singur.Dati-mi o idee!Voi nu ati patit asa ceva?HEllllppppppppppppppp!

Lorellay

Where there's a will there's a way!

http://community.webshots.com/user/lorellay15

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

salve

In cazuri de genul asta trebuie informat seful si el sa trebuie sa ii spuna ca igiena nu este corespunzatare.

am avut si eu un coleg care mirosea ingrozitor si colegii i-au pus pe masa un spray de ambient ca sa se simta. Dar ce crezi? nu s-a intamplat nimic.

Am avut asa ceva si noi, un baiat care venise sa faca practica la noi la firma. Un coleg de-al meu mai cu tupeu a stat de vorba cu el in privinta asta si sa rezolvat. Nu a mai venit de a doua zi, dar nu i s-a spus sa nu mai vina, asa a considerat el.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Am trecut prin asta in nenumarate situatii, incepand cu muncitori si sfarsind cu directori.

Trebuie sa fii atenta cum pui problema pentru ca sunt diverse cauze care pot duce la situatia asta: se poate ca persoana respectiva sa nu aiba posibilitati reale pentru o mai buna igiena, sunt cazuri in care anume afectiuni genereaza niste mirosuri neplacute / chiar anumite medicamente pot fi de vina.

Daca te lamuresti ca nici una din acestea nu sunt valabile in cazul colegului, ci e doar lipsa de igiena, nu te vad bine.

Am lucrat o data in birou cu o doamna contabila care miropsea ingrozitor a mancare, era aproape imposibil sa stam pe langa ea si nu ne lasam niciodata hainele in cuier langa a ei. Am tot povestit cum gatim noi cu usile inchise, cum uram mirosul de mancare in casa,.., doar-doar se prinde. Nimic. Intr-un final nu am mai putut si i-am spus: "Doamna X,pariez ca striu ce aveti de mancare acasa - tocanita", a doua zi la fel, pana i-am spus direct ca miroase.

Care credeti ca a fost urmarea?

Mi-a facut o reclamatie, in care se plangea ca o hartuiesc, scrisa pe 6 pagini, la presedintele agentiei.

Noroc ca o stia toata lumea.

Maria si Ilinca

La plimbare

Slabeeeeesc

Lorellay, m-am confruntat si eu cu o problema asemanatoare.Am incercat cu betze parfumate proptite pe biroul respectivului, cu observatii subtile despre apa si sapun, cu odorizant de camera...rezultat ZERO.

Norocul meu(si al colegilor de birou:)) este ca in perioada in care eram insarcinata si imi sarea tzandara usor, i-am spus verde in fatza ca miroase!!!!!!!!!!!Si daca nu ia masuri, mie mi-e rau si o sa rog conducerea sa-i mute biroul pe hol....si de atunci s-a ameliorat situatia!Dar nu s-a rezolvat pe deplin!Oricum e respirabil aerul in birou!

EU cu doua minuni

super tare ECMI!! unde dai si unde crapa!!

noi avem chestia asta in regulamentul de ordine interioara si de cate ori apare problema (rar, dar se intampla) reclamam la seful "impricinatului", e treaba sefului sa se descurce, nu stiu cum, ii spune sa se spele, sa se schimbe, etc...la fel si pentru mini - prea mini - spre "deloc" sau bluze decoltate, transparente, etc.

Andries

Delicata situatie, nu stiu ce sfat sa iti dau.

Noi avem o colega care isi da cu mult parfum de proasta calitate. Nu se poate sta in birou din cauza mirosului persistent, ma doare ficatul. Intr-o zi i-am spus sa nu isi mai dea cu atata parfum ca nici macar sa mananc nu pot, a inceput sa urle si cand intra cineva in birou se ducea aproape de persoana respectiva, intindea bratul sa o miroasa si spunea cat de mult o nedreptatim noi. Sunt fel si fel de oameni saraci cu duhul[xx(]

Ninaid="green">id="size2">id="Book Antiqua">

Originally posted by ECMI

Am trecut prin asta in nenumarate situatii, incepand cu muncitori si sfarsind cu directori.Trebuie sa fii atenta cum pui problema pentru ca sunt diverse cauze care pot duce la situatia asta: se poate ca persoana respectiva sa nu aiba posibilitati reale pentru o mai buna igiena, sunt cazuri in care anume afectiuni genereaza niste mirosuri neplacute / chiar anumite medicamente pot fi de vina.igiena inseamna sa ai un sapun si sa te speli, alaturi de un deodorant, la fel hainele se pot spala si cu cel mai ieftin detergent daca exista bunavointa, nu cred ca e nevoie de posibilitati materiale deosebite...parerea mea este ca tot sefului tau sa ii spui ca te deranjeaza, ca iti scade eficienta din cauza atmosferei de nerespirat...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...