Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Probleme cu colegul de birou!

Recommended Posts

Mey fetelor am avut si eu o colega in liceu.....intrau si profesorii si diriginta si ne puneau sa deschidem geamurile in miezul iernii pt ca, desi era 8 dimineata, putea atat de tare a transpiratie incat lesinai![bang][bang][bang] Ba chiar diriginta ne si mirosea pe fiecare( pe ea o ocolea) doar doar si-o da seama ca e insuportabil mirosul, ne tinea lectii de igiena, nimic! Nici un rezultat!

Rezolvarea: Am prins o zi in care tipa lipsea, am discutat ce-i de facut si singura solutie la care am ajuns a fost ca trebuie cineva sa ii atraga atentia! Direct! Fara menajamente si concesii. Evident a cazut pe umerii mei sarcina....si-asa ma stiau toti - de la colegi la director - ca sunt guraliva si tupeista, si, desi chiar mi-a fost rusine, am rugat-o sa se spele la subrat cat putea de bine.

Finalul: Nu a mai mirosit niciodata a transpiratie, ba chiar purta in ghiozdan un deodorant!

Asa ca, desi nu e frumos, cateodata, cand nu avem alta rezolvare, lasam un pic bunul simt la o parte si spunem ce ne deranjeaza!

Anka[mamica] si [/link]"]Ubitu [copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu cred ca daca de citeva ori te apuci sa deschizi geamurile, sa dai cu spray, sa imprastii odorizante si sa sa intrebi, cu nevinovatzie: "Phua, da' ce urit miroase aici. Nu ti se pare? Oare de la ce o fi?" - n-are cum sa nu se simta, chiar daca nu i-o spui direct.

Elise

Eu i-am spus direct colegului ca nu-l mai las in birou pana nu trece pe la dus si nu miroase bine. Efectiv nu a sesizat gesturile de genul deschiderii geamurilor la -10 grade, dat cu sprayuri, aluzii ca ceva puteee infernal [alcool] Asta e, de atunci, nici o problema !

________________________________________id="red">

Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

Ha, ha!!!

Stiti ce estge amuzant (dar si extrem de stresant) in situatiile astea? Ca niciodata cei vinovati nu pricep aluziile. Si pana la urma tot cei care le spun in fata care este problema sunt tratati de parca ar avea vreo vina ca respectivul e prea nesimtit ca sa se spele.

Tisina

Eu am avut odata o colega care mirosea a transpiratie. Toata lumea o barfea pe la spate ca e nespalata. Eu m-am gandit ca precis nu stie ca are o problema si ca este urat sa nu-i spunem omului ce ne deranjeaza, dandu-i astfel o sansa sa se indrepte. Abia apoi, daca nu se schimba nimic ai dreptul sa te superi pe el.

Si i-am spus frumos, prieteneste intr-o zi, ca poate nu stie, dar are o probelma... M-a ascultat si mi-a multumit.

Dar stiti ce i se parea de nesuportat ? Gandul ca atatia oameni au observat si ca ea nu a putut sa faca ceva inaite sa fie dezavuata.

Sigur ca sunt si omaneni de proasta calitate care se isterizeaza daca le spui in fata cand au o problema; dar cred ca tocmai pentru ca sunt de proasta calitate nu trebuie sa-ti faci griji despre ce vor spune dupa aceea. Cui ii pasa ce cred astfel de oameni ?

Dupa ce am rascolit forumu o juma de ora, l-am gasit!!!!!!!!!!!!!!

iata vechiul subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80812

si am mai gasit unul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62555&SearchTerms=transpiratie

Sper sa te ajute. Daca nu, macar o sa te distrezi [:D]

Aveam un coleg simpatic in schimb extrem de neprietenos dupa vreo betie[:D]. O colega cu care mai flirta, ii zice intr-o zi ca arata cam obosit la care tipul ii raspunde ca nici ea nu e vreo zina[:D].

Mai tirziu tipa mi-a spus ca avea de gind sa-i spuna si de panatalonii necalcati dar s-a oprit. Apoi el a venit si mi-a zis ca are pregatite si altele daca mai indrazneste (ca are dintii galbeni, ca plescaie cind maninca mar[:D]).

Ce dor imi e de ei!!! Plus ca erau frumosi ca doi actori. Ce voiam sa zic e ca regula e clara daca o dai trebuie sa te astepti sa o si iei[:D].

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Camera lui Marcu

M-am confruntat si eu cu o astfel de problema, eram la un curs de specializare si una dintre cursante mirosea tot timpul a transpiratie, toata lumea se stramba dar nimeni nu-i spunea nimic (nici nu o bagau in seama).Intr-o zi a intarziat si toata lumea a inceput sa dea din gura, i-am propus coordonatoarei sa incerce sa-i spuna ea, zis si facut.A doua zi a venit colega noastra aranjata, cu alte haine ( nu o mai vazusem pana atunci imbracata cu ele) in schimb hainele miroseau puternic a naftalina [ups]

lorellay te rog nu te supara ca nu te-am dat un raspuns concret, povestea am scris-o mai mult de amuzament[flo]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...