Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Probleme cu colegul de birou!

Recommended Posts

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Alé

Dupa ce am rascolit forumu o juma de ora, l-am gasit!!!!!!!!!!!!!!iata vechiul subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80812si am mai gasit unul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62555&SearchTerms=transpiratieSper sa te ajute. Daca nu, macar o sa te distrezi [:D]

id="quote">id="quote">
Aleid="red"> am citit subiectele mai vechi si pe acesta cap -coada si am ras cu lacrimi!!! [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Si eu am avut in scoala generala o colega care tot asa mirosea de nu mai puteai respira.Mai tarziu am aflat ca era bolnava si ca orice facea tot asa mirosea. De curand am fost dezamagita de o cunostinta mai veche. Am fost colege de birou pentru o perioada scurta in Portugalia. La sfarsitul perioadei eu am venit in Ro ea a mai stat. Intr-o seara ies dintr-un magazin si vad o persoana care ma intreaba ce mai fac etc etc In primele secunde am crezut ca este o cersetoare, de-abia dupa 3-4 min vocea ei a fost cea care m-a facut sa o recunosc. Nu-mi venea sa cred ceea ce vedeam si simteam (olfactiv)!Eu aveam in minte o femeie tot timpul ingrijita , cu parul vopsit, aranjat, spalat, niciodata cat am stat cu ea in birou nu am simtit-o sa miroase a transpiratie. Iar acum cand ne-am intalnit avea parul slinos, mirosea a transpiratie....in concluzie un aspect neingrijit!Stateam si ma gandeam ca se intampla totusi un fenomen: cum se face ca in momentul in care suntem in strainatate ne comportam civilizat (asa imi place sa cred si am vazut) iar in momentul in care ne intoarcem in tara incepem din nou cu hartii pe jos, sa fim mizerabili...si cred ca poate continua lista exemplelor.Oare cand o sa invatam sa ne comportam civilizat si in Ro nu numai afara doar ca sa nu spuna 'lumea buna' ca nu suntem civilizati?Eu sunt de acord cu abordarea directa a individului [baie] !Bineinteles pe un ton amical. Eventual i se poate da indicatia sa foloseasca si servetelele umede pentru perioada cat sta la birou.Bafta! [floare3]
Distribuie pe alte site-uri

Eu pur si simplu nu inteleg cum de oamenii astia care put atat de tare a transpiratie nu simt ca pur si simplu put!! Eu cred ca poate o data sau de doua ori am simtit putin ca incep a mirosi mai nu stiu cum si imediat m-am dus la baie sa fac ceva ca nu ma suport. Dar ideea e ca imediat am simtit.. (si nu putzeam in nici un caz). Daca vreodata cineva mi-ar spune in fata ca miros urat as muri de rusine nu alta, dar in cazuri din astea disperate de car vorbiti, este singura solutie.

Insa sunt niste nesimtiti cei care pot trai asa....

laura

Mai...nu ii pot spune...va dati seama imi e coleg...adica de fapt e mai rau...suntem doar noi doi in birou.Aseara a intrat cineva si a inceput sa miroase prin birou si a intrebat "cine a mancat ceapa?"Am crezut ca intru in pamant eu...si el nici nu a tresarit macar la remarca.Si stiti ce e si mai rau...ca de fapt miroase foarte tare a mancare...[bang]si toti se uita urat la mine cateodata ca fiind femeie in birou...eu as putea fi "gospodina" care "pute"!

Where there's a will there's a way!

http://community.webshots.com/user/lorellay15

Eu nu m-am confruntat cu asa ceva, dar fratele meu avea un coleg de camera. Nu sesiza deloc, remarcile si aluziile. Nu se spala cu saptamanile cica. I-au spus sa se spele si tot nimic. Si atunci au luat o masura cam dura. I-au spus ca daca nu se spala mananca bataie( ei traiau in camin). Baiatul s-a spalat, dar! nu isi spala hainele si tot mirosea. La intrebarea de ce nu si le spala raspunsul a fost" mi-e sila sa mi le spal!". Asa ca depinde de persoana. Unii reactioneaza la aluzii, altii nici la amenintari.

Succes! [:)]

Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004)

id="right">id="right">

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black">

Ieri seful meu a fost hotarat si i-a spus colegului meu ca miroase urat...a mancare..Azi dimineatza mi-a fost asa jena sa intru in birou.PArca imi pare rau ca l-am facut toti sa se simta prost.Inca nu imi dau seama daca mai miroase sau nu.Astept sa se faca mai cald in birou ca atunci ies in evidenta mirosurile!

Lorellay si Scumpy Codrin

A fost groaznic...

Alalteieri s-a luat o colega rau de tot de el...pentru ca saraca avea lacrimi in ochi de rau ce ii era de la miros.Acum parca nu mai miroase asa ...Dar ce "nesimtit" sa astepte sa i se spuna asa de la obraz!

Lorellay si Scumpy Codrin

uite raspund si eu la subiect...fiind una din cele "mirositoare"[xx(]...mai exact o singura data mi s-a spus ca miros a transpiratie...si nu m-am suparat ci m-am conformat am mers acasa am facut dus mi-am pus haine curate si am revenit la serviciu [:D]...tabloul mai exact este asa: eu nu am bine dezvoltat mirosul olfactiv adik simt doar mirosurile mai puternice[bang][bang][bang], in dimineatza respectiva facusem dus dar nu am folosit un deodorant (stick) puternic + ca eram stresata pt. ca eram in a doua sapt. de job si treb. sa fac munca de teren si in conditii de stres eu transpir mai mult [xx(]....de atunci folosesc doar stickuri mai puternice (nu ca si miros) si mai intreb si io colegele de birou mai apropiate daca li se pare ca miros [:D]

dar au fost 2 situatii cand am avut colegi care miroseau si la una din ele am avut eu onoarea sa-i atrag atentia...mi-a spus si ea ca nu a realizat de problema (statea in garsoniera si nu avea unde sa-si usuce rufele) si a fost mai atenta + la un coleg i-am trimis un mail semnat de toti colegii...a fost jenant [:I]

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...