Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Probleme cu colegul de birou!

Recommended Posts

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul răspuns

auzi, poate omu locuieste intr-o garsoniera si de aia-i miros hainele si corpul a mancare, gateste acolo unde si doarme, sta, etc. Sau isi spala rar bluzele, sau corpul, face economie la apa calda, n-are masina de spalat, etc. Sau are o problema cu transpiratia, o boala specifica (aveam o colega ce suferea de boala asta, degeaba se spala si odoriza constant). Mai bine da-te gravida si adu subiectul in discutie, apoi, cand afli despre ce e vorba zici c-a fost alarma falsa cu sarcina :))

Sau cu diplomatie vb deschis cu el, sau spune-i sefului despre faptul ca iti afecteaza calitatea muncii situatia, sau ....suporta! ai de ales destule optiuni si la urma urmei nu-steti copii mici, discutati si gata

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Guestus
quote:Originally posted by georgetaim

Guestus...esti ca de obicei pe langa subiect...dar cel putin mai faci fetele sa radaami

id="quote">id="quote">yo am scris la subiect....am avut cel putin de 2 ori cuvintul "sudoare" in text. tu?
id="quote">id="quote">[cool]s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

Eu ma gandeam ca problema nu poate fi asa de serioasa; din cate stiu de la biologie, mugurii olfactivi se adapteaza mirosului in cateva minute si devine...suportabil:))

GLUMEAM!

Dar bine ca s-a rezolvat, in cazul asta cred ca trebuie o discutie sincera si 'diplomata' cu el. Nu prea subtila, pt ca asa cum ai zis, cei in cauza nu prind aluziile. Dar se poate ca el nu isi cunoaste problema.

Btw, imi aduc aminte ca intr-o seara mi-a venit pofta de cartofi in cuptor cu coaja si mujdei de usturoi!!! (ca la maramures)

A doua zi cand am mers la servici...m-au pus sa mananc patrunjel din gradina!:))) Pacat, ca trebuie sa imi planific mancarea favorita in zilele libere!:))

"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones." - Einstein

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...