Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Help! Ornament tort!!!!

Recommended Posts

Buna, am si eu o mare problema in care va cer ajutorul!

La sfarsitul lunii fiul meu are prima lui competitie sportiva. Face de vreo 3 luni, inot!!

Antrenorul lui, vrea sa-i stimuleze putin si s-a gandit ca dupa concurs sa le dea cate o felie de tort, suc, etc. Aici mi-a cerut ajutorul, stiind ca si mie imi place sa fac torturi.

As vrea sa fie ceva special, cu motiv sportiv, insa m-am blocat. Nu am nici cea mai mica idee, cum l-as putea orna. Mentionez ca tortul va fi mare din 3 blaturi, 2 jos si unul sus, insa ma-m lovit de ornare.

Ati mai facut asa ceva? Sau macar ati vazut ceva in sensul asta?

Please, orice sugestie este binevenita!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mult succes la competitie !!!

Eu pana acum am vazut tort in forma de minge de fotbal / baschet, ornat ca teren de fotbal (nuca de cocos verde cu jucatori din plastic); acum fiind vorba de inot ... as orna cu frisca in care as adauga colorant albastru si as orna cu pestisori colorati (din martipan sau orice se poate modela - e in voga modelatul din jeleu, aici sunt muuulte culori); sper sa mai vina fete cu idei, eu atata am putut la ora asta [alcool]

________________________________________id="red">

Daria & [zana]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

Silvana, legat de inot, uite 2 idei de ornare a tortului:

http://www.nedbatchelder.com/pix/poolcake_thumb.jpg

http://candyaddict.com/pictures/d/142-2/DSCF1882.JPG

Nu mi se pare greu de realizat, intrucit multe din elementele folosite se gasesc in comert (bomboane gumate, drajeuri, gume, etc.)

------------------

Numai bine,

Natalia si Vlad

Poze

Pai daca tot faci tort pt inotatori si mai ales pentru prima competitie sportiva,eu zic sa alegi un model de piscina cu inotatori ,ce ti-a sugerat Natalia .Poti face tortul ,ca vad ca vrei sa-l faci cu etaj,asa ca faci piscina mica peste piscina mare si una sau doua trambuline acolo..sau piscina mare separat si cupa(trofeu) de care se da la premianti separat....ma mai gandesc

Adriana

papa-bun

Poti sa folosesti si jeleu albastru, sau daca ai colorant albastru (market) poti sa modelezi orice fel de ormanente

lapte praf+putina apa+colorantul, trebueie framantat destul de mult pana nu se mai lipeste de mana si iese ca o platelina ce se modeleaza usor si poti sa faci ce forme vrei.

[flo]

Ana si [copil]Maria 01.08.2006

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...