Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

picioare strambe la nounascut-help!

Recommended Posts

Buna,am bebelusul meu are 1 saptam,cu piciorusele cam cracanate si labutele cu tendinta spre interior.Dr neonantolog din spital care a avut grija de el mi-a zis ca nu e grav si sa ii fac masaj ca isi va reveni insa eu nu mai am liniste.Voi c spuneti?a trecut cineva prin asa ceva?sa merg sa vad un dr ortopet sau c fel d dr?chiar nu stiu.

va pup si astept parerile voastre

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumesc mult fetelor,si asa sunt disperata,soacra gaseste numai cusururi,ca Sebi e asa,k nu fac aia etc.E primul copil,are varsta de 1 saptam,sotu e plekt in voiaj,eu am ramas singura,totul e nou pt mine iar acum am problm asta pe cap si o soacra care abia asteapta sa se intample ceva cu el sa zica"ti-am zis eu fiule,nu a fost in stare!"

:((((((((((

sunt cu moralul la pam si simt k o iau razna:(

va pup pe toate!

Copilul nu are nimic.

Si Emi si Ina au avut problema asta, f multi bblushi o au. Se rezolva cu masaj, roaga doctorita sa te invete cum sa-l masezi. E simplu.

Iar despre soacra... numai bine. Spune-i sa te lase in pace. Chiar daca nu ai experienta, instinctul tau matern e mai important decat orice sfat, fie el bine intentionat.

Urmareste-ti copilul si curand ii vei "citi" reactiile. Relaxeaza-te si ai incredere in tine.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!

http://www.point.ro/andrei/

Puneti va seara la tv si tu baga baga masaj la bebele! De cate ori poti pune te si maseaza l.

Si las o incolo de soacra. Sa si vada de ale ei daca nu e in stare sa te ajute. Fix asta ti lipseste!

Sanatate la bebic sa creasca mare mare!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Felicitari pentru bebe, sa-ti traiasca. Nici intr-un caz sa nu iti faci griji pentru soacra. Tu si bebe sinteti pe primul plan. Daca tu nu esti bine va fi si el agitat. Odihneste-te si nu-ti fa griji pentru picioruse, ca astea nu sint probleme de rezolvat la o saptamina. Vorbeste cu pediatra, fa-i masaj si daca e cazul mergeti in lunile urmatoare si la ortoped.

Odihneste-te si nu-ti face griji de soacra. Daca ar fi femeie desteapta te-ar ajuta sau macar te-ar lasa in pace in loc sa-ti puna bete in roate.

Scrie aici daca te ajuta, vei gasi fete care sa te incurajeze in perioada urmatoare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...