Angelinne Publicat Noiembrie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 6, 2006 Ce parere aveti de cosmeticele de la Amaway? Eu am folosit o parte din ele si mi se par destul de bune. Angelinne [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Cand am vazut ce smily ai folosit la titlul topicului m-am speriat ca ne vei impartasi cine stie ce grozavenie despre produsele astea. Si eu am o parere buna despre unele, ma refer la crema hidratanta, la demachiant si la cremulita aceea pentru ochi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alebazi Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Si eu folosesc cremele lor si rimelul. La rimel imi place forma periutei si nu ma mai chinui cu ea la coada ochiului. Acum am unul de la Lancome si nu-mi place deloooc, strange genele si le face exact precum "picioarele de musca", ceea ce un rimel nu trebuie sa faca. Deci, cel de la Amway este pe primul loc pana acum. Despre cremele lor, am folosit sistemul hidratant intensiv (crema, lotiune si demachiant) si produsul special Lotiune Revitalizanta pentru ten care mi-a placut foarte mult, lasa tenul extrem de catifelat, curat si luminos. Iar acum folosesc crema protectoare de zi anti-rid ARTISTRY TIME DEFIANCE cu care, de asemenea, ma impac bine. As vrea sa mai incerc cateva: cea pentru ochi, care am auzit ca este buna si cea cu AHA. Aaaa, si mai folosesc crema de corp cu AHA care este foarte hidratanta, eu avand pielea uscata (doar ca se intinde cam greu pe corp) Ca preturi mi se par absolut normale fata de ce este pe piata (mie mi le da o prietena cu discount-ul de 30% si e super OK).Mai ales dupa experientele avute cu AVON, parca imi regenereaza tenul complet. Am folosit si CLINIQUE si m-au dezamagit total. Tu folosesti sau ai folosit ceva de la AMWAY? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Asa, asa, ia ziceti aici tot, da' tot, ca vreau si eu sa-mi iau, si daca tot dau un ban, macar sa stiu pe ce! Deci, care e de ochi e buna pentru ce, cea hidratanta pentru ce tip de ten e, si tot asa. Si daca ati pune si denumirea, s-ar putea sa fie un pic diferite pe aici, macar sa ma orientez si eu... V-as da un link la site-ul lor de aici, poate le recunoasteti si mi le spuneti exact care-s si ce fac, da' mi-e ca se considera reclama! Multumesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alebazi Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Siminaf,id="red"> sunt 3 seturi de baza ce include fiecare hidratantul, lotiunea tonica si demachiantul: sistem hidratant intensiv = pentru ten normal spre uscat, sistem purifiant = normal spre gras si sistem delicat = ten sensibil. Apoi sunt produsele antirid: 1. AHA (Alpha Hydroxy Serum Plus)= toate tipurile de ten 2. Tratament Time Defiance cu Vitamina C si Ignama salbatica = toate tipurile de ten + zona ochilor, pentru ten matur 3. Crema protectoare de zi Artistry Time Defiance = ten normal spre uscat si uscat 4. Crema regeneranta de noapte Artistry Time Defiance = ten norma spre uscat si uscat 5. Lotiune regeneranta de noapte Artistry Time Defiance = ten normal spre gras 6. Produs pentru destinderea ridurilor Artistry Time Defiance = tratament pt liniile de expresie Produse speciale: (pt toate tipurile de ten) 1. Lotiuni hidratante sidefate (Light Reflective Lotion) 2. Crema regeneratoare pentru ochi Artistry (Replenishing Eye Cream) 3. Esenta pt ten (Artistry Bright Idea Illuminating Essence) 4. Lotiune revitalizanta pt ten (Skin Refinishing Lotion) 5. Masti pt ten 6. Tratament pt ten Artistry (Blemish Control) Cam acestea sunt pentru ten... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elle_seb Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Alebazi, ce produs anume imi poti recomanda pentru un ten cu tendinta de uscare in anotimpul rece? Dar pentru prevenirea ridurilor? Mersi! Elle_seb May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care! http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alebazi Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 quote:Originally posted by Elle_sebAlebazi, ce produs anume imi poti recomanda pentru un ten cu tendinta de uscare in anotimpul rece? Dar pentru prevenirea ridurilor? Mersi!Elle_sebMay you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photosid="quote">id="quote">Elle_seb, nu te supara, te rog [iartama]Dar nu stiu ce sa-ti recomand. Adica nu sunt in domeniu.Eu am intrat pe pagina lor si i-am scris lui siminaf care sunt cremele si ce am folosit eu. Altceva nu pot sa fac. Nu va suparati [flo]EU acum mi-as lua crema regeneratoare pt ochi ("o cremã hidratantã delicatã cu o formulã specialã pentru zona delicatã din jurul ochilor. Reduce aspectul cearcãnelor, zonele umflate ºi ridurile fine din jurul ochilor. Testele clinice au demonstrat o reducere a apariþiei cearcãnelor cu o medie de 30% în 16 sãptãmâni. Conþine ARTISTRY Hydrolipid Matrix. Folosiþi dimineaþa ºi seara ca parte programului regulat de îngrijire) si Lotiunea revitalizanta pentru ten ("loþiunea revitalizantã pentru ten ARTISTRY este o loþiune uºoarã care sporeºte procesul natural de exfoliere ºi întinereºte tenul. Asigurã hidratare ºi efecte benefice pe termen lung. Estompeazã ridurile fine, îmbunãtãþeºte textura ºi luminozitatea tenului)- am mai folosit-o si mi-a placut.Eu o mai intreb si pe prietena mea ce s-a mai cumparat, ce s-a mai folosit si ce rezultate au fost. Cam asa mi le achizitionez eu...PS: si eu am tenul normal spre uscat.Eu zic sa intrebam moderatorul daca avem voie sa punem site-ul lor. Asa puteti intra si vedeti ce vi s-ar potrivi.Multi pupici, [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilutzu Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Scuzati-ma ca dau buzna!!! Dar nu vreau sa descid alt sub. fiind vb. de produse de la aceeasi firma. De unde pot cumpara produsele??? Cu ani in urma (in tineretile mele... ) mi-a adus un amic pasta de dinti. Am fost super multumita!! As vrea sa mai cumpar dar nu stiu de unde sau de la cine??? Ma puteti ajuta???? PERLUTZA FLORILE MELE Un drac de fata!id="purple"> [zz] "Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "id="Comic Sans MS">id="orange">id="size1"> copilutz'id="Comic Sans MS">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alebazi Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 quote:Originally posted by copilutzuScuzati-ma ca dau buzna!!! Dar nu vreau sa descid alt sub. fiind vb. de produse de la aceeasi firma.De unde pot cumpara produsele???Cu ani in urma (in tineretile mele... ) mi-a adus un amic pasta de dinti. Am fost super multumita!!As vrea sa mai cumpar dar nu stiu de unde sau de la cine???Ma puteti ajuta????PERLUTZA FLORILE MELEUn drac de fata!id="purple"> [zz] "Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "id="Comic Sans MS">id="orange">id="size1"> copilutz'id="Comic Sans MS">id="green">id="quote">id="quote">Copilutzu, produsele se pot lua numai de la cei care sunt parteneri in afacere.Trebuie sa cunosti pe cineva care este in sistem. Nu se comercializeaza prin magazine. Stiu ca au depozitul in Bucuresti, era pe la TIB pe-acolo, dar nu se pot cumpara decat de un reprezentant. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela 1969 Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Si pe mine ma intereseaza sa cumpar ceva de la ei. Sa va povestesc ce mi s-a intamplat. Acum cateva saptamani eram la TIB si din neatentie(e discutabil termenul)cineva m-a murdarit pe costumul de haine cu cafea. M-am enervat, am zbierat la respectiva de fata cu toata lumea ca nu este atenta si am plecat. Si intr-un final ce sa vezi:a aparut ca prin minune, ca-n reclama aia cu banca Transilvania o ZANA(alta tipa, nu cea care ma murdarise) care a venit cu niste servetele miraculoase si mi-a sters pata de pe haina in doi timpi si trei miscari. N-o cunosteam pe respectiva tipa, am intrebat-o de unde a cumparat respectivele servetele si mi-a dat intalnire la iesirea din TIB ca sa vorbim. Ne-am intalnit si a inceput sa-mi spuna o poveste despre Alvin Toffler, circuitul produselor cumparate de noi din magazine de la importator si pana la punctul final plus alte lucruri banale iar intr-un final,cu greu,mi-a zis ca servetelele sunt de la AMWAY. Nici acum n-am inteles unde a vrut sa ajunga,i-am dat numarul meu de telefon, mi-a zis ca ma suna dar nu a facut-o nici pana azi. Problema acum este de unde as putea procura acele servetele care sunt intr-adevar foarte bune iar marea mea dilema este:AM FOST "LUCRATA" sau NU? poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.