Raza de soare Publicat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 7, 2006 De 2 zile, sotul meu sughite tot timpul (mai putin in somn). A incercat diverse trucuri: sa bea apa, sa-si tina respiratia, sperieturi, uitat la bec. Nimic! Pe mine m-a amuzat la inceput, da' deja ne ingrijoram...il doare in capul pieptului la fiecare "hac!". Stiti cumva o metoda (mai) sigura de tratare? Mos Craciun in...pantaloni scurti Vine bebe ! [gravi] 8 + Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Un remediu simplu pentru oprirea sughiþului este ceaiul de muºeþel. Acesta acþioneazã ca un antispastic. O altã metodã de calmare a sughiþului este sã se bea un ceai neîndulcit din seminþe de mãrar sau, pur ºi simplu, sã se mestece cîteva seminþe de mãrar. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Multumim pt sfaturi, cristinaid="orange">! Acu' asteptam seara, sa ajunga sotul acasa... Mos Craciun in...pantaloni scurti Vine bebe ! [gravi] 8 + Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delsim Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 Da-i niste metoclopramid, 2tb/zi Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amameda Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Nu face febra? Nu e racit? [flo] MEDA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Nu face febra, nu e racit, nu...mai face nimic. Pana sa-l doftoricesc, a trecut de la sine. Da' multumita voua, daca se va mai intampla, voi sti cum sa-l tratez. Multumesc! Mos Craciun in...pantaloni scurti Vine bebe ! [gravi] 8 + Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanagabriela Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Eu sughit f.usor (mai ales de la bauturi acidulate). La mine funtioneaza urmatorul remediu: cite o lingurita de zahar, dulceata sau miere, plus baut apa cu inghitituir mici. Trebuie repetat pina trece... La fetita mea a functionat zeama de lamiie. Multa sanatate. Oana, mama lui Antonia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Multumesc, oanaid="green">! Mi-am notat toate sfaturile! [flo] Mos Craciun in...pantaloni scurti Vine bebe ! [gravi] 8 + Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.