giulia71 Publicat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 7, 2006 Am vazut azi la TVRi ca alta fetita de 5 ani din Brasov e data disparuta!!! M-a shocat si mi-am amintit de biata Larisa[q]... Sper din inima ca Dumnezeu sa aiba in paza Lui acesti copii si sa faca o minune pentru bietii parinti! [ruga] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamelika Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 sa speram ca o gasesc cat mai URGENT si in buna stare.Dumnezeu s-o aiba in paza! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Noiembrie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 7, 2006 A disparut din fata blocului acum 4 zile. Doamne ajuta sa se termine totul cu bine! Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002 Cresc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudia_a Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Doamne ajuta sa o gaseasca sanatoasa! Uite pentru astia sunt eu de aocrd cu pedeapsa cu moartea... distrug copii si familiile lor! Un parinte nu mai este om dupa o astfel de intamplare! Imi strang copilul in brate si il tin strans cand aud asa ceva!!!! Mami si Ioana nasturica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 dimineata la stiri nu era nici o veste buna in privinta asta tot disparuta si de negasit [q] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mironna Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Au cerut ajutorul celor de la BGS. Sa speram ca or s-o gaseasca. Mirona si Andrada (20.03.2003) POZE PROASPETE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 am vazut la stiri ca se crede deja ca fetita a fost rapita din fata blocului de doi oameni, barbat si femeie, care au ademenit-o ca ii cumpara ceva dintr-un magazin, asa declara un copil care a asistat la faza... Doamne ajuta sa o gaseasca sanatoasa! ________________________ Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori! POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Doamne ajuta s-o gaseasca! Dar nu pot sa nu intreb: ce cautau doi copii de 5 ani nesupravegheati in curtea blocului?! Stiu ca e retoric si inutil, stiu si replicile de genul "oricui se poate intampla, saracii parinti sunt distrusi si nu le mai trebuie lectii". Dar raman la parerea mea ca nu e in regula sa-ti scapi copilul din ochi la o varsta cand n-are discernamant si nici putere sa se apere singur. Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligia13 Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Din pacate e o moda [haibat] sa lase copii singuri la joaca in fazta blocului. Si eu cred ca sunt prea mici pt asta! Doamne ajuta sa o gaseasca vie si nevatamata! Eu si Raducu [hagi] (22.04.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirunaa Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Se intampla atatea nenorociri si, cu riscul de-a mi-o lua, totul se intampla din cauza parintilor.Cum sa lasi un copil de 5 ani nesupravegheat in fata blocului???? De fapt de ce ma mai mir cand am vazut si cazul parintilor care-si lasau copilul( fetita) de 2 ani singur in casa cat se duceau la serviciu....si a luat foc casa( noroc cu vecinii ca stiau de copil ca-i singur si l-au salvat). S-o ajute Dumnezeu pe biata fetita! Toate cele bune! M.P Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.