Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Voi va leganati copiii?

Recommended Posts

Azi a venit la noi o mamica cre avea in fisa postului pentru bona, leganatul pe picioare!!Copilul ei, o fetita, de 6 luni nu putea fi adormita decat asa. Psihologul care a fost imediat invitat la discutie, a atras atentia mamicii ca nu este bine, ca trebuie sa gaseasca o alta metoda insa mamica a insistat si a zis ca este criteriu decisiv, bona sileganatul pe picioare al copilului

Voi ce ziceti?

Intreaba si vei primi un raspuns!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu am leganat-o nici o data, nici in bratze nu prea o tzineam cind era micutza. Poate de asta nu am avut niciodata probleme de genul, sa urle ca vrea in bratze. Mai aveam probleme cu mama cind fetitza era mica, tot din aceeasi cauza leganat in bratze sau luat in bratze, dar am depashit situatzia.

In concluzie: NU leganat pe picioare sau in bratze, NU obisnuit in bratze

Daniela si micuta Isabella [zana]id="Georgia">id="orange">
id="right">Nasterea printesei noastreid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">, poze in casuta galbena de susid="red"> [;)]id="Lucida Console">

nici eu nu am leganat copilul si ma bucur ca doarme singurel, in patutul lui, doarme toata noaptea de la 2 luni.

insa nu inteleg de ce n-ar putea alte mamici sa-si legene copiii? nu cred ca e ceva de blamat. pur si simplu este un ritual de adormire. de multe ori se intra insa intr-un cerc vicios, copilul e obisnuit sa adoarma doar asa, cand se trezeste noaptea nu e obisnuit sa adoarma singur etc. dar in conditiile in care mama doreste... care-i problema? mai ales ca plateste pe cineva sa faca asta.

cred ca nu-s prea coerenta, e cam tarzie ora pt mine. [alcool]

si eu consider ca a fost mai bine pt mine sa nu legan copilul. desi cateodata mi-ar fi drag sa-l iau in brate si sa-l legan [il].

cristina, mama de radu (09.10.2005)

poze si video

nu l-am invatat cu legantul pe bebele meu si le-am interzis si altora sa faca acest lucru. mi-am auzit si replici de genul : "copilul asta nu stie ce e aia sa-l tii in brate". Eu zic ca important este sa te joci cu copilul si sa-i acorzi atentie, nu sa-l ametesti cu diverse miscari. Despre dormit, adoarme singur cand are chef [:D]

Wapi

Stefanita http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh

Nici eu nu mi-am invatat puiii leganati pe picioare,in brate doar in cazuri de maxima necesitate(noaptea).Dar pe picioare am incercat o data cu fata cand avea 2 ani si cateva luni(eram la recuperare iar la pranz toti copiii trebuiau sa doarma,iar ea nu dorea)si cand am asezat-o pe picioare si am inceput sa o legan a inceput sa rada,credea ca ma joc cu ea,si sub nici o forma nu a adormit.

Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristiana(20.12.2002)

si nazdravan[copil]Martin-Tudor(22.09.2005)

poze[foto]si filmulete

hait ca o sosit Gica Contra![:D]

Eu am leganat-o pe Bia inca din primele zile, si inca o mai legan daca e agitata sau o doare ceva (dinti, burtica, de-astea de bebe[:)]); uneori adoarme asa, uneori nu. Adica nu adormitul e scopul. Bia doarme in patutul ei de cand am adus-o acasa, dar a dormit si cu mine cat a fost racita si nu putea respira bine. Ete ca nu s-a obisnuit asa si prefera patutul. Care, by the way, acum e intr-o camera separata. Mutat acolo de vreo luna. Nu s-a crizat...Ba din contra, doarme chiar mai bine. Inainte dormea de pe la 10 la 7, acum se trezeste abia pe la 9 dimineata.

Si DA, o tin in brate cat de mult pot. Si sunt tare mandra ca spun asta. Mama-cangur (ca mai fusese un subiect) sau cum vreti voi sa-i spuneti. Suntem ca maimuta si puiul ei [:D]..DAR, cand o las jos sau undeva sa se joace, ea NU protesteaza, nu plange sa o iau in brate si nu face crize pentru ca stie ca, daca doreste, o sa o iau.

Zau daca inteleg abordarea asta de luat bebele in brate cat mai putin[bang]...De ce va e frica? CCa se obisnuieste? Si ce-i? Se obisnuieste la mamica lui in brate si stie ca poate conta pe ea...Noooo, nu va deveni dependent si agatat de fusta mamei. Asta e o aberatie. (editez ca sa completez: poate ca va deveni dependent de fusta mamei TOCMAI ca nu a fost purtat in brate destul!!dar aici cred ca stiu sa explice mai bine fetele care au initiat Attachment Parenting pe DC..si pe care le salut cu drag!)

Cand va veni timpul, va pleca singur din brate si va explora lumea. Dar va avea increderea ca mamica e acolo langa el si ,daca e cazul, il va lua in brate si chiar il va legana, sa il linisteasca. [:)]

Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar asa vad eu lucrurile. Am sa o legan si am sa o tin lipita de mine, in brate, atata timp cat va dori ea. Si cand se va face mare si va fugi de la mine din brate sa se joace cu prietenii, eu ma voi bucura pentru independenta ei, dar voi si plange...Si poate voi face bebe 2 [:D]

Numai bine![flo]

Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)

[cit]id="Comic Sans MS">id="size1">

Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">

Pe unde ne mai plimbamid="size1">id="Georgia">

ce simplu e de zis "ca nu il obisnuiesti" cand ai un copil care e cuminte,dar ce te faci cand ai unul care cum il lasi singur plange[?] si altfel nu adoarme nici daca e rupt de oboseala fiindca are nevoie de tine sa-l tzii in bratze sau sa-i alini durerea provocata de colici ...sau pur si simplu asa simte nevoia sa te simta aproape...

noi pe al nostru l-am leganat din primele zile si acum la 1 an si 4 luni il tzin in bratze sa adoarma si nu imi pare rau...sincer am incercat si alte metode insa nici una nu a dat rezultat...asta e ...nu sunt totzi copii la fel si asta nu tzine de cum il obisnuiesti,parerea mea...id="blue">id="Georgia">

anca[sofer] @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***
id="right">id="violet">id="Georgia">

ce frumos ai scris NOE asa gandesc si eu ...uite o [flo] ptr tineid="blue">id="Georgia">

anca[sofer] @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

ancaid="red">, te pupez si sa stii ca eu una ma topesc de drag in serile in care imi adoarme in brate![il]

Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)

[cit]id="Comic Sans MS">id="size1">

Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">

Pe unde ne mai plimbamid="size1">id="Georgia">

quote:Originally posted by Noe

ancaid="red">, te pupez si sa stii ca eu una ma topesc de drag in serile in care imi adoarme in brate![il]Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)[cit]

id="Comic Sans MS">id="size1">Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">Pe unde ne mai plimbamid="size1">id="Georgia">
id="quote">id="quote">da,e minunat,mai ales cand ma cuprinde si el cu manutzele alea mici de dupa gat[9cer]id="blue">id="Georgia">anca[sofer] @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...