salma2005 Publicat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 8, 2006 As vrea sa stiu sub ce forma v-a fost recomandata ( sau nu ) vit. C ca supliment pt intarirea imunitatii la bb-ii in sezonul rece? Am auzit pareri impartite: sub forma de fiole, in ceai, sau sub forma de comprimate cu vit. C si propolis, la fel dizolvate in ceai. nu stiu ce sa zic, am rezerve in leg cu propolisul[biz], si nu sunt sigura ce e de facut. salma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela2001 Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 mie dr. mi-a zis sa-i dau 2,5ml de vit. C timp de 10 zile pe luna, din septembrie pina in aprilie (o fiola are 5 ml,deci o jumatate de fiola). numai ca la noi nu se mai gasesc fiole si am cumparat o sticluta (se numeste Vitamina C Natural) si ii dau cite 10 picaturi. i le pun in ceai. dr. mi-a spus ca fiolele se absorb mai bine decit picaturile. la 2 ani nu se pune problema sa-i dau pastile cu vit. C. Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004) http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Eu ii dau, acuma ca ete mare 1 fiola de vit. C in ceai, timp de 10 zile pe luna. Iar cand este racita 2 fiole pe zi. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coraly Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Eu ii dau pastilute si are 1,10 ani. Le sfarma si le inghite - sunt cu arome. Si eu stiu ca nu e bine sa depasesti doza zilnica recomandata, o pastiluta avand 100 mg de vit C. Eu stiu ca o fiola de 5 ml are 500 mg de vita C. deci e foarte mult si jumatate din ea. Coraly si Sergiu (3 ian 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela2001 Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 se gasesc din nou fiole de vit. C? Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004) http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanziana72 Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Marina le ia sub forma de "bomboane". Adica ii dau pastilutele si le suge. Ii plac ca au gust de portocale, fructe de padure... Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.") Mother Teresa (1910 - 1997) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitaco Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Noi folosim Vitamina C natural id="red">sub forma de picaturi. Se gaseste la Sensiblu si costa cam 50 de mii. E speciala pt copii mici. Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana11 Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Si eu ii dau fetitei male picaturi de vit. C, 5 picaturi sau Ascovit 1 comprimat pe zi pe care il sfarama in gurita, scrie in prospect ca se poate si mesteca nu numai supt. [hopsieu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciana12 Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Da, vit.C natural picaturi..e o sticluta mica, alba de plastic, la help sau sensiblu, 5 pic/zi in putina apa sau ceai. luciana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubu05 Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Picaturile trebuie neaparat puse in apa sau ceai? Si eu ii dau din astea la sticluta mica alba si ii pun 6 picaturi intr-o lingurita si le ia asa, tot 10 zile. Are ceva? Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto]Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.