Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vitamina C sub ce forma?

Recommended Posts

N-ai specificat cat de mic e bebe..daca este destul de mare sa suga pastrilutze, Ascovit sau produse naturale de la Forever(scumputze dar bune) daca e mic, picaturi de Vitamina C natural, este adevarat se gaseste mai greu insa este si mai buna, mult mai buna decat fiolele...si normal, citrice si ardei rosu in ciorba la greuid="blue">

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by bubu05

Picaturile trebuie neaparat puse in apa sau ceai?Si eu ii dau din astea la sticluta mica alba si ii pun 6 picaturi intr-o lingurita si le ia asa, tot 10 zile. Are ceva?Oana si [sofer] Vladutz (2 ianuarie 2005)[foto]Poze cu Vladutz

id="quote">id="quote">nu are nimic daca le vrea asa, si fetita mea tot asa le ia!________________________Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!POZE

Eu ii dau picaturi nedizolvate in nimic.

Propolisul nu e indicat la copii mici pentru ca are alcool (sau cel putin eu asa imi amintesc ca am citit pe undeva)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

Multumesc tare mult pt raspunsuri. Chiar e o idee super cu Vit C Natural. am sa iau maine de la ssblu.fetita mea ara 10 luni, am facut "tratament" cu Imunobaby in sept-oct. si ppt momment sunt multumita, dar m-am gandit sa-i mai dau si niste vit. C, ca parca nu prea mai are pofta de mancare, si in afara de banane, cu alte fructe nu prea se omoara, mere nici nu vrea sa vada, ii mai dau suc de portocale cu grapefruit si putin morcov, dar la 150ml de suc, trebuie sa-i pun o lingurita cu zahar[bang], ca altfel nu-l bea, si nu prea sunt eu incantata cu zaharul asta...

pupici si sa creasca bb-ii mari si sanatosi

salma

Luam mai demult si noi Vitamina C Natural, picaturi, cate 5 pe zi, cate 10 zile pe luna, pana cand ne-am prins ca de la ele facem eritem fesier urat de tot, asa ca am renuntat la ele si de atuncea nu-i mai dau. Nici citrice nu poate papa, din acelasi motiv.

Deci atentie mare daca BB este cu pielea sensibila!

Poze cu Sarah si mami [mamica]

Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!id="purple">id="size1">

Eu ii dau brontisori. Are 2 ani si 2 luni.

Si propolis ii dau.

Alcool are tinctura de propolis nu el in sine.

Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004)

id="right">id="right">

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...