Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cadou de Craciun pentru sot/ prieten

Recommended Posts

Buna fetelor,

Imi cer scuze daca subiectul asta nu merge in aceasta categorie dar chiar nu stiam unde sa il pun. Sper sa fie ok aici de dicutat.

AM acceasi problema in fiecare an si imi storc creierii sa ma gandesc ce sa ii iau cadou sotului meu de Craciun. Parfumuri nu, ca are multe. Haine nu, ca el tre sa probeze si e si foarte pretentios.

Va spun sincer ca nu am nici o idee si ma streseaza gandul asta. Vreau sa ii fac cadou ceva deosebit si de suflet care sa il bucure (sotul meu are 30 de ani, deci e inca tinerel).[bonjovi]

As fi foarte recunoscatoare daca mi-ati spune din experienta voastra sau poate ceva idei.

Multumesc mult[pegeam]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am aceeasi problema in fiecare an!! Dar anul asta am rezolvat-o din timp[cool]!!! Am comandat online pentru sotul meu o bucata de... Luna. Da, ai citit bine! Pentru aproape 20 de lire primesti un certificat de proprietate pentru o particica din Luna, harta locului respectiv si alte cateva prostioare deloc utile dar, dupa parerea mea, extrem de originale. Cati dintre noi se gandesc la un asemenea cadou???

Site-ul respectiv oferea o multime de cadouri, care mai de care mai trasnite si ingenioase. Nu stiu daca am voie sa postez aici numele site-ului... se poate considera reclama... in orice caz, daca dai un search pe google cu "need a present" sunt sigura ca ai sa il gasesti intre primele rezultate ale cautarii. Eu zic ca merita sa arunci o privire. Mai ales ca am observat ca esti in UK, unde livrarea se face a doua zi de la comanda si unde am impresia (dar nu pot sa bag mana in foc[:D]) ca livrarea este gratuita.

Sper ca ideea mea sa iti fie de folos!

Zoe si bb David

http://pg.photos.yahoo.com/ph/filiphostiuc/detail?.dir=baefre2&.dnm=54c4re2.jpg&.src=ph

Buna Zoey[:D]

Multumesc mult pt idee. Am auzit si eu de acasta alternativa cu a cumpara bucati de luna si chiar cred ca fost pe site-ul ala candva. Din pacate sotul meu nu e mort dupa proprietati insa e si practic. As vrea sa ii iau ceva care sa fie original dar si practic. Nu cred ca va vizita proprietatea lui de pe luna vreodata[hot]

Mai astept propuneri.

ai idee daca livreaza si in Romania? ideea e grozava!

,,Iaca id="red">si id="blue">eu id="yellow">peid="green"> aiciid="purple"> maid="red"> bagid="blue"> inid="yellow"> seama...id="green">poate id="purple">invatid="red"> siid="blue"> euid="yellow"> cate id="green">cevaid="purple"> deid="red"> la id="blue">cineva...id="yellow">sauid="green"> maiid="purple"> invata id="red">siid="blue"> altiiid="yellow"> deid="green"> la id="purple">mine,,id="red">

Did="red">aid="blue">nid="yellow">aid="green">

Christmasid="red">[*]

[*] Un fulg pentru seara de Craciun [*]id="blue">

[pegeam]

Ceas, aparat foto/digital, accesorii masina, computer, curea, bricheta scumpa gravata, carti de citit cu ce-l intereseaza, o bicicleta, o excursie in 2, ceva legat de hobby-ul lui(daca are) sau de un sport pe care il practica sau iubeste, un compleu sexi pt tine, trusa de scule:), ceva de decorat biroul/camera, rucsac/servieta, portact/portmoneu, puzzle cu poza ta sau cu amandoi:)...

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...