MaryP Publicat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 8, 2006 Aici se calculeaza si mesele de noapte? Ca io daca le adun ma ingrozesc cat poate manca puiul meu! Conteaza greutatea lui si marimea la nr de mese? Daca e mare (si in lungime si ...in latime ) nu ar trebui sa il "iert" ca mananca des si mult? (plus ca vomita...obicei pe care il are inca de la nastere si persista si acum )... Si cate de lapte...cate de papa? (ca eu i-am diversificat deja hrana) Multumesc pentru raspunsuri! Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> ________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanal Postat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Cum n-ai specificat ce fel de lapte papa puiul, e greu sa-ti raspunda cineva...oricum, daca papa san, nelimitat..spui ca ai inceput diversificarea, cum, cu ce? da mai multe detalii, ca sa-ti putem raspunde la obiect..exemplu un meniu ptr. o zi, ce-i dai sa mananace?id="blue"> Roxana Lilea,mama de 2 ori :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Noiembrie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 11, 2006 Noi la 5 luni jumate' mancam 1 masa de fructe. In rest de cate ori vroia si atat cat vroia tzitzi. Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrutya79 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Buna, Fetita mea are 5 luni si diversificarea i-am inceput-o la 4 luni jumatate . Dimineata -la 7-8 bea lapte 210 ml. -la 12.00 -13.00 masa de fructe ( mar ras cu biscuit, banana, mar copt etc.) -mai bea iar lapte in jur de 14-15.00 caci mancare nu ii tine ca laptele 4-5 ore ci doar 2 maxim 3 ore -ii mai dau o data masa solida ( a doua pe zi dar nu mereu poate o data la 3 zile ii dau 2 mese solide) . -in jur de ora 8-9 inainte de culcare lapte 210 ml. -se mai trezeste o data in jur de 24-1 noapte si mananca in somn mai mult. Si iar o luam de la capat dimineata In concluzie mananca circa 4 biberoane de 210 ml si 2 mese cu mancare solida. Medicul meu pediatru mi-a zis ca la 5 luni minimul de lapte pe care trebuie sa i-l asigur este un biberon dimneata si unul seara si in rest mancare .Nu mananca chiar asa putin lapte dar astea sunt mesele ei . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 Hello Noi la 5 luni jumatate, incepusem deja diversificarea, asa ca aveam ca si acum 5 mese pe zi. 3 de lapte (cam 250 ml fiecare), una de fructe (cam 200 gr) si una de legume. Ultima masa de lapte o avea la ora 23 cand se culca, iar peste noapte nu se mai trezea sa pape. Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 10 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase 1 si 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roza_roza414 Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 LA 5 LUNI COPILUL ARE 5 MESE ZILNICE LA :8.00 -LAPTE MAMA SAU PRAF UMANIZAT LA:10.00 -OMASA 120 G. DE OREZ PASAT CU BANZA DE VACI PROASPATA LA:12.00- OMASA DE SUPA DE LEGUME PASATE CU CARNE ALBA DE PASARE PIPT DE PUI LA;16.00_O MASA MAR CU BISCUITI CAT DORESTE COPILUL LA:20.00_O MASA DE PIREU DE FUCTE SI CEAI CAT DORESTE r Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 De care biscuiti? Puteti specifica exact? Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2"> ________________________ “Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirimie Postat Noiembrie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 13, 2006 5 mese, din care 2 cu lapte (dimineata cind se trezeste si seara la culcare) cu cereale daca accepta. Noi aveam asa: 6-10-14-18-22, la 6 lapte, la 10 piure de fructe cu cereale, la 14 supa de legume (carne i-am dat dupa 6 luni, ou dupa 7 luni), si la 18 cereale pentru bebelusi. Foarte bine daca maninca mult, trebuie sa manince legume, fructe, cereale si lapte in fiecare zi. Inainte de 6 luni trebuie biscuiti fara gluten, nu prea sint si cei care sint au multi conservanti si altele, eu nu i-am dat biscuiti pina nu s-a facut mai mare (8-9 luni) Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red"> Despre Andreiid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roza_roza414 Postat Noiembrie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 14, 2006 CARNEA ALBA ARE UN ROL DEOSEBIT IN CRESTERE SI DEZV. CELULELOR NERV. BISCUITII SIMPLI FARA CACAO SAU ALTE ADAOSURI -ZAHARURI SAU CONSERVANTI SUNT ELEMENTE DE BAZA IN ALIMENTATIA COPILULUI MIC NU SUNT DE ACORD CU CEREALELE SAU PRODUSII SINTETICI DE PE PIATA O ALIMENTATIE CAT MAI NATURALA CU MULTE VITAMINE NATURALE DIN LEGUMELE SI FRUCTELE DE SEZON FARA EXPUNERE LA FIERBERE SAU CONSERVARE r Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.