Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cate mese pe zi la 5 luni jumate?

Recommended Posts

Aici se calculeaza si mesele de noapte?[:D] Ca io daca le adun ma ingrozesc cat poate manca puiul meu!

Conteaza greutatea lui si marimea la nr de mese? Daca e mare (si in lungime si ...in latime [:D]) nu ar trebui sa il "iert" ca mananca des si mult? (plus ca vomita...obicei pe care il are inca de la nastere si persista si acum [bang])...

Si cate de lapte...cate de papa? (ca eu i-am diversificat deja hrana)

Multumesc pentru raspunsuri!

[pup]

Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2">

“Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cum n-ai specificat ce fel de lapte papa puiul, e greu sa-ti raspunda cineva...oricum, daca papa san, nelimitat..spui ca ai inceput diversificarea, cum, cu ce? da mai multe detalii, ca sa-ti putem raspunde la obiect..exemplu un meniu ptr. o zi, ce-i dai sa mananace?id="blue">

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Buna,

Fetita mea are 5 luni si diversificarea i-am inceput-o la 4 luni jumatate .

Dimineata -la 7-8 bea lapte 210 ml.

-la 12.00 -13.00 masa de fructe ( mar ras cu biscuit, banana, mar copt etc.)

-mai bea iar lapte in jur de 14-15.00 caci mancare nu ii tine ca laptele 4-5 ore ci doar 2 maxim 3 ore

-ii mai dau o data masa solida ( a doua pe zi dar nu mereu poate o data la 3 zile ii dau 2 mese solide) .

-in jur de ora 8-9 inainte de culcare lapte 210 ml.

-se mai trezeste o data in jur de 24-1 noapte si mananca in somn mai mult.

Si iar o luam de la capat dimineata

In concluzie mananca circa 4 biberoane de 210 ml si 2 mese cu mancare solida.

Medicul meu pediatru mi-a zis ca la 5 luni minimul de lapte pe care trebuie sa i-l asigur este un biberon dimneata si unul seara si in rest mancare .Nu mananca chiar asa putin lapte dar astea sunt mesele ei .

Hello

Noi la 5 luni jumatate, incepusem deja diversificarea, asa ca aveam ca si acum 5 mese pe zi. 3 de lapte (cam 250 ml fiecare), una de fructe (cam 200 gr) si una de legume. Ultima masa de lapte o avea la ora 23 cand se culca, iar peste noapte nu se mai trezea sa pape.

[mamica]Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red">

pozici la 10 luni

asa s-a nascut Miruna

filmuletze poznase 1 si 2

LA 5 LUNI COPILUL ARE 5 MESE ZILNICE

LA :8.00 -LAPTE MAMA SAU PRAF UMANIZAT

LA:10.00 -OMASA 120 G. DE OREZ PASAT CU BANZA DE VACI PROASPATA

LA:12.00- OMASA DE SUPA DE LEGUME PASATE CU CARNE ALBA DE PASARE PIPT DE PUI

LA;16.00_O MASA MAR CU BISCUITI CAT DORESTE COPILUL

LA:20.00_O MASA DE PIREU DE FUCTE

SI CEAI CAT DORESTE

r

De care biscuiti? Puteti specifica exact?

Mariaid="red">id="Comic Sans MS">id="size2">

“Normal înseamnã sã te îmbraci în haine pe care le-ai cumpãrat pentru lucru, sã conduci prin aglomeratie într-o masinã pe care încã o plãtesti, astfel încât sã ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plãti hainele, masina si casa pe care o lasi goalã toatã ziua ca sã-ti permiti sã trãiesti în ea.”(Ellen Goodman)id="size2">id="size1">id="green">id="Comic Sans MS">id="purple">

5 mese, din care 2 cu lapte (dimineata cind se trezeste si seara la culcare) cu cereale daca accepta. Noi aveam asa: 6-10-14-18-22, la 6 lapte, la 10 piure de fructe cu cereale, la 14 supa de legume (carne i-am dat dupa 6 luni, ou dupa 7 luni), si la 18 cereale pentru bebelusi. Foarte bine daca maninca mult, trebuie sa manince legume, fructe, cereale si lapte in fiecare zi.

Inainte de 6 luni trebuie biscuiti fara gluten, nu prea sint si cei care sint au multi conservanti si altele, eu nu i-am dat biscuiti pina nu s-a facut mai mare (8-9 luni)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

CARNEA ALBA ARE UN ROL DEOSEBIT IN CRESTERE SI DEZV. CELULELOR NERV.

BISCUITII SIMPLI FARA CACAO SAU ALTE ADAOSURI -ZAHARURI SAU CONSERVANTI

SUNT ELEMENTE DE BAZA IN ALIMENTATIA COPILULUI MIC

NU SUNT DE ACORD CU CEREALELE SAU PRODUSII SINTETICI DE PE PIATA O ALIMENTATIE CAT MAI NATURALA CU MULTE VITAMINE NATURALE DIN LEGUMELE SI FRUCTELE DE SEZON FARA EXPUNERE LA FIERBERE SAU CONSERVARE

r

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...