Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

placinte...rapide

mirelaispir

Recommended Posts

seara trecuta aveam chef de placinta si ... cum nu avea cine sa faca, m-am apucat tot eu.

asa: 1kg coca de paine (facuta sau cumparata), 700-800 g branza de oi (ceva mai sarata si uscata), 5-6 oua.

dupa ce a crescut bine coca am mai framantat-o o tura impreuna cu branza (taiata feliute subtiri, nu data pe razatoare) si ouale. am pus toata compozitia intr-o tava (ceva mai groasa - gen tuci), unsa cu grasime si tapetata.

am bagat la cuptor (cuptorul incins anterior) la foc ceva mai iute.

a iesit o minunatie[pofta]

mai stiti si alte reteta rapide de placinte? va rog sa-mi spuneti si mie, ca sunt o mare fana a lor!

ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai, nu e chiar asa de rapida placinta ta.[:D]

Trebuie sa framanti coca.[:D]

Eu, candvreau placinta rapida cumpar foi de placinta si umplu cu mere, branza (dulce sau sarata), carne, ciuperci. Si gata![:D]

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

quote:Initial creeata de mirelaispir

asa: 1kg coca de paine (facuta sau cumparata), 700-800 g branza de oi (ceva mai sarata si uscata), 5-6 oua.

dupa ce a crescut bine coca am mai framantat-o o tura impreuna cu branza (taiata feliute subtiri, nu data pe razatoare) si ouale. am pus toata compozitia intr-o tava (ceva mai groasa - gen tuci), unsa cu grasime si tapetata.

------------------------

mirela si ana monica (8 dec 2005)

id="quote">id="quote">

Mirela sa inteleg ca ai framantat branza si oul in aluat???? adica nu ai intins foaie si ai pus oul amestecat cu branza si ai rulat!!! Si in tava ai mai lasat sa creasca sau cum??[flo]

Mami si Ioana nasturica

quote:Originally posted by claudia_a
quote:Initial creeata de mirelaispirasa: 1kg coca de paine (facuta sau cumparata), 700-800 g branza de oi (ceva mai sarata si uscata), 5-6 oua.dupa ce a crescut bine coca am mai framantat-o o tura impreuna cu branza (taiata feliute subtiri, nu data pe razatoare) si ouale. am pus toata compozitia intr-o tava (ceva mai groasa - gen tuci), unsa cu grasime si tapetata.------------------------mirela si ana monica (8 dec 2005)
id="quote">id="quote">Mirela sa inteleg ca ai framantat branza si oul in aluat???? adica nu ai intins foaie si ai pus oul amestecat cu branza si ai rulat!!! Si in tava ai mai lasat sa creasca sau cum??[flo]Mami si Ioana nasturica
id="quote">id="quote">exact! dupa ce a crescut coca, am framantat-o cu branza si oul si am pus compozitia rezultata intr-o tava si ... la foc!ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face------------------------mirela si ana monica (8 dec 2005)

quote:Originally posted by akella

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71059&whichpage=1&SearchTerms=LaCeea ce nu ne ucide ne face mai puternici.http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

id="quote">id="quote">ce de placinteeeeeeeeeee! super akella! merci, le salvez pe toate!ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face------------------------mirela si ana monica (8 dec 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...