Michidutza Publicat Noiembrie 8, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 8, 2006 Ma roade de mult treaba asta,cu prietenii.Noi suntem casatoriti de 8 ani avem un baietel de 4,nu pot sa spun ca ducem lipsa de ceva material ma rog intr-o anumita limita eu ma multumes cu putin ma refer aici la haine,cosmetice etc. si totusi mi-as dori sa avem niste prieteni cu care sa ne vizitam reciproc,sa iesim la o bere la un film.De fapt cred ca eu mai mult simt nevoia de cineva cu care sa vorbesc asa ca de la femeie la femeie la o cafea. De-a lungul timpului am avut tot felul de prieteni,in special ai sotului cu sotii sau fara dar care s-au dovedit a fi prieteni doar pt. ca noi aveam masina si ei nu sau oricum doar atunci cand aveau nevoie de noi.Am fost sambata cu sotul si fimiu la un loc de joaca din Buc. si acolo erau doua cupluri cu cate un baietel fiecare si mi-a placut tare mult cum adulti stateau si radeau impreuna si cei mici se jucau amandoi pe cand eu si sotul stateam cam plictisiti acolo pe scaun asteptand sa treaca o ora doua pana cel mic se juca.Am avut o singura prietena ca la carte din liceu si pana pe la vreo 25 de ani cand ea a plecat in Italia,si acum ma gandesc la ea la ce bine ne intelegeam si ce minunat ar fi fost daca n-ar fi plecat.Ideea e voi aveti asemenea prieteni,adica sa fiti si voi prietene si soti sa se inteleaga,ati ramas prieteni din liceu ,facultate sau sunt colegi de servici? Oare nu mai exista ce vreau eu?Oare toata lumea e preocupata de problemele personale de viata de zi cu zi si nu mai au loc in viata lor decat de familie ..Nu stiu poate ca nu stim noi sa fim sociabili sau om fi prea pretentiosi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Michidutza Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 8, 2006 Cred ca trebui sa postez la discutii generale imi cer scuze. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Oamenii devin mai greu abordabili de la o varsta. Chiar daca sunt draguti se deschid mai greu decat cand sunt copii. Sunt mai suspiciosi si mai putin toleranti. O relatie de prietenie e ca si o casatorie. Trebuie sa-i accepti celuilalt partile negative fara sa te irite, sa-l placi si sa-l ajuti. Ori, acest lucru, e destul de greu, cand toata lumea traieste doar pentru ea si timpul liber inseamna de fapt, timp de odihna. Nici noi nu avem prieteni si ne-am dori. Dar nu poti sa dai anunt pentru asa ceva,nu? Acuma, depind si studiile si varsta si mediul din care provin oamenii ca sa se impace pe timp indelungat. Chiar daca nu vrei sa ti cont deaceste aspecte ele te apropie sau nu de oameni. In plus, conteaza foarte mult ca femeile sa se inteleaga la fel de bine ca si barbatii. Nu, sotii sa aiba ce discuta, iar femeile sa vorbeasca despre starea vremii. Ca nu te vei apropia in veci de genul asta de relatie. Sau sotul uneia sa-i faca ochi dulci celeilalte in timp ce restul sunt sinceri si relaxati, vorba aia, ca intre prieteni. Si noi, repet, am vrea sa avem mai multi prieteni, dar, din nefericire, prietenii nostrii sunt mai degraba, amici sau cunostinte. Nu ne putem baza pe ei nici la bine, nici la rau, in ciuda faptului ca noi ne dam haina de pe noi pentru ei. Si ca sa nu ne mai simtim "arsi" preferam sa traim in cochilia noastra.[xx(] Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Eu am ramas prietena buna cu o colega de liceu, statea in banca din fata mea. Apoi ea sa casatorit...apoi ne-a cununat pe noi...si tot asa. Suntem prieteni foarte buni, anu viitor se fac 10 ani de cand am terminat liceul. Mai am o prietena foarte buna, o vecina de bloc (ne vizitam iesim in oras). Si mai avem prieteni foarte buni pe finii nostrii care ne-au fost si colegi de servici. Si cam atat. Deci 3 cupluri de prieteni buni avem. Stau si ma gandesc cateodata ca as mai vrea, dar ce e mult strica! Catasi [copil]Bianca-Maria(2.11.2005) Bianca si noi2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Prieteni din scoala generala cu care vorbesc din cand in cand si-mi face placere am si eu, dar sotii nu se cunosc, nu ne vedem des si avem anuraje diferite. Sunt acestia, intr-adevar, prieteni adevarati pentru ca sunt constanti (ne stim de 15-16 ani), dar nu suntem de familie. Nu am priteni cu care sa facem un concediu, care sa vina la noi in WE, care sa ma ajute cu orice sau in care sa am incredere de sa las si cheile de la casa pe mana lor. Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clayhanger Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Noi suntem tineri si abia la inceput, si tot nu pot sa zic ca avem prieteni comuni. Eu sunt foarte buna prietena cu colega de banca din generala, chiar daca nu ne mai vedem, eram toata ziua impreuna, si un domn tare simpatic ne-a spus ca doar prieteniile de la varsta aceea vor dura (aveam 13-14 ani). Ma tem ca avea dreptate... Avem colegi, amici, dar nu prieteni asa cum mi-as dori. Nu impreuna. De fapt, e foarte trist ca nici macar nu imi doresc mult mai mult. In goana de zi cu zi e loc de atat de putine lucruri de suflet. Poate se va schimba cand ne vom aseza si vom avea timp. Cand eram mica parintii aveau niste prieteni de familie, dar de la un punct incoace s-au stins relatiile, rand pe rand... Asa ca am si crescut fara sa ii vad pe parintii meu ca au musafiri si prieteni cu care sa se simta cu adevarat bine. Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni. Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danavasile Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 cand m-am mutat eu cu iubitul meu, la cateva luni s-a intamplat sa vorbesc cu o vecina de etaj apoi baietii ( sotul ei si al meu iubit ) au gasit o pasiune comuna calculatoarele si de mai bine de 4 ani iesim impreuna ne bazam unul pe celalalt am mers la munte/ petreceri si da pot sa spun ca ne-am imprietenit destul de mult avand varsta apropiata , si pasiuni comune primavara, vara si toamna mergem la pescuit , iar iarna in fiecare seara campionate de remi si whist[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prettysunshine Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Eu am prietene care imi sunt colege de serviciu si cu care mai iesim in oras, singure sau cu sotii din dotare,tot asa si cu unii din colegii sotului cu sotiile lor.Cea mai buna prietena e o fosta colega de facultate,dar sta in alt oras din pacate,dar ne vedem cat putem de des si vorbim in fiecare zi pe messenger sau la telefon. Poze One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelaispir Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 noi ne-am format o gasca mare din colegii sotului de servici sau fostii colegi. suntem vreo 5 familii si suntem impreuna mai la toate petrecerile, nuntile, in calatorii. este super! mai ales ca suntem cam de aceeasi varsta si avem pasiuni comune (baietii pescuitul si noi fetele ... ca fetele) ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face ------------------------ mirela si ana monica (8 dec 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvana_salajan Postat Noiembrie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 10, 2006 Eu cu colega de banca din liceu, m-am facut ruda, adica mi-a venit de nasa, deoarece ea s-a maritat prima, tocmai pentru a nu pierde relatia de prietenie care ne-a legat in perioada aceea. Totusi distanta, (stam in orase diferite, desi la doar 30 km distanta)ne face sa ne vedem mai rar (la zile onomastice sau sarbatori). Acum 5 ani cand eram insarcinata, m-am intalnit cu o fosta colega de liceu (cu care m-am impacat mai bine in generala dar in liceu nu prea am avut preocupari comune), care era si ea insarcinata. Apoi dupa ce am nascut, ne intalneam aproape zilnic, cu carucioarele in parc. Copii au crescut impreuna , iar sotii se inteleg si ei. Pot sa spun ca sunt singura familie cu care ne intelegem asa bine, si suntem destul de apropiati. Ne vizitam frecvent, nu trece o zi fara macar un telefon. Practic, copii ne-au apropiat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.