mamica noiembrie-decembri Publicat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 9, 2006 Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005id="size6">id="Comic Sans MS"> DRAGOS ! id="size3"> CARLA IOANA ! id="size3"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica noiembrie-decembri Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 UTILE PENTRU MAMICI:id="blue">id="size2"> : vaccinurile [bibe] cum creste [bibe] febra [bibe] dintosii[bibe] olita [bibe] Scutece...id="size2">id="purple"> (95) (94) (93) (92) (91) (90) (89) (88) (87) (86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) ( 14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1) Odiseea sarcinii in 40 de saptamani... id="size2">si 85 de episoade [;)]: id="red"> (86) (85) (84) (83) (82) (81) (80) (79) (78) (77) (76) (75) (74) (73) (72) (71) (70) (69) (68) (67) (66) (65) (64) (63) (62) (61) (60) (59) (58) (57) (56) (55) (54) (53) (52) (51) (50) (49) (48) (47) (46) (45) (44) (43) (42) (41) (40) (39) (38) (37) (36) (35) (34) (33) (32) (31) (30) (29) (28) (27) (26) (25) (24) (23) (22) (21) (20) (19) (18) (17) (16) (15) (14) (13) (12) (11) (10) (9) (8) (7) (6) (5) (4) (3) (2) (1)id="size1"> BEBELUSI DE "NOIEMBRIE-DECEMBRIE" 2005id="size4">id="Comic Sans MS"> [^] Cum au venit pe lumeid="size3"> [bibe]... [il]Panoul de onoare id="size3"> [foto] [^] Cum cresc piticii...id="size3"> Suntem 79 mamici si avem in total 90 , 48 [fetita] si 42 id="size2"> OCTOMBRIE 2005id="size3">id="purple"> 21 oct - roxisialexiaid="purple">: [bibe] Alexia-Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon">, 23 oct - mandykschid="purple">: [bibe] Krisztianid="blue">, Clujid="maroon"> 26 oct - Mirela Ancaid="purple">: [bibe] Cristian Andreiid="blue">, [copil]Cosminid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 27 oct - ralcatid="purple">: [bibe] Mihai-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 28 oct - lavi02id="purple">: [bibe] Natalia Cristinaid="red">, [copil]Silviaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 28 oct - monetid="purple"> : [bibe] Mayaid="red">, [copil]Liaid="red"> (24apr2004)USA, Pittsburgh,PAid="maroon"> 31 oct - RaluDid="purple">: [bibe] Ioana Florentinaid="red"> [copil]Emiid="red">, Bucurestiid="maroon"> 31 oct - Pitic-03 (Andutzy, Atena)id="purple">: [bibe] Tudor Dumitruid="blue">, Bucurestiid="maroon"> NOIEMBRIE 2005id="size3">id="purple"> 2 nov - Noki_Laraid="purple">: [bibe]Sarahid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 nov - catutzaid="purple">: [bibe]Bianca Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 nov - teo_banuid="purple">: [bibe]Stefania Iulia id="red">, Campulung Muscelid="maroon"> 2 nov - melkuid="purple">: [bibe]Daria Virginia,id="red"> Bucurestiid="maroon"> 3 nov - Laviid="purple">: [bibe]Teodorid="blue"> [copil]Evaid="red">(feb2003), Bucurestiid="maroon"> 3 nov - IrinucaRid="purple">: [bibe] Andrei Ciprianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 3 nov - Bicid="purple">: [bibe] Smaranda-Ioanaid="red">, USA, Bay Areaid="maroon"> 4 nov - [gravi] mimi dumyid="purple">: [bibe]Daria Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 4 nov - feeid="purple">: [bibe]Daniel Patrick Nicholasid="blue">, Frantaid="maroon"> 4 nov - ionainaid="purple">: [bibe] Alexia Mihaelaid="red">, Clujid="maroon"> 4 nov - hanucid="purple">: [bibe]Luca-Octavianid="blue">, Iasiid="maroon"> 5 nov - alondra25.2006id="purple">: [bibe] Alice Antoniaid="red">, Rasnovid="maroon"> 5 nov - Siminafid="purple">: [bibe]Raluca-Ioanaid="red">, [copil]Deiuid="blue">(aug2000), USA, California(Ontario)id="maroon"> 10 nov - Ripleyid="purple">: [bibe]Ana Ecaterinaid="red">, Clujid="maroon"> 11 nov - Dayssyid="purple">: [bibe]Dragosid="blue">, Galati,id="maroon"> 12 nov - ancatranaid="purple">: [bibe]Carla Ioanaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - mirabilisid="purple">:[bibe]Iulia Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - dordia2000id="purple">: [bibe]Stefan Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - coralia76id="purple">: [bibe] Andreeaid="red">, Sibiuid="maroon"> 14 nov - [gravi] gandacelid="purple">: [bibe] Bogdan Nicolaeid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - [gravi] corapid="purple">: [bibe] Andrei-Petruid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 14 nov - addyaid="purple">: [bibe] Razvan Georgeid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 15 nov - ancaloredanaid="purple">: [bibe] Vanessaid="red">, Germaniaid="maroon"> 15 nov - felicia74id="purple">+bradoid="purple">: [bibe] Ilinca-Teodoraid="red">, Bucurestiid="maroon"> 16 nov - proadelinaid="purple">: [bibe]Albert Alexandru, id="blue">, Petrosaniid="maroon"> 17 nov - cristinamhid="purple">: [bibe] Iris Sabinaid="red">, [copil]Andrei Razvanid="blue">(2.08.2003), Bucurestiid="maroon"> 17 nov - bb_alinus (Alina)id="purple">: [bibe]Amalia Mariaid="red">, Franta, Antibesid="maroon"> 17 nov - anamariid="purple">: [bibe] Liam Edwardid="blue">, [copil]Alexid="blue"> (24.08.1993), [copil]Liaid="red">, (21.10.2004), USA-Pittsburghid="maroon"> 18 nov - xandra28id="purple">: [bibe] Vladut Andreiid="blue">, Constantaid="maroon"> 22 nov - dienutagravidutaid="purple">: [bibe] Luca Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 22 nov - Miha2006id="purple">: [bibe] Iulia-Andreeaid="red">, Devaid="maroon"> 22 nov - Mihaelutatid="purple">: [bibe] Alex-Mihaiid="blue">, Bucurestiid="brown"> 23 nov - [gravi] Ina869id="purple">: [bibe] Rachel Georgiaid="red">, Canada, Ontarioid="maroon"> 23 nov - Bileanaid="purple">: [bibe] Ana-Mariaid="red">, Brasovid="maroon"> 27 nov - canuta-om-sucitid="purple">: [bibe] Dimitrie-Alexandruid="blue">, Clujid="maroon"> 28 nov - Nasteaid="purple">: [bibe] Alexandru Andreiid="blue">, Republica Moldovaid="maroon"> 29 nov - ioana_77id="purple">: [bibe] Maria,id="red"> , Iasiid="maroon"> 30 nov - lordraid="purple">: [bibe]Dara Aletrisid="red">, Bucurestiid="maroon"> DECEMBRIE 2005id="purple">id="size3"> 1 dec - pischi2003id="purple">: [bibe]Alexandra Mariaid="red">, Iasiid="maroon"> 1 dec - joy04id="purple">: [bibe]Vlad Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 2 dec - ela27oanaid="purple">: [bibe] Oana Dariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 2 dec - silvia_did="purple">: [bibe]Sergiu-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 2 dec - danida77id="purple">: [bibe]Nicholas Christianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 3 dec - negaracristinaid="purple">: [bibe]Elise-Stefaniaid="red">, Gura Humoruluiid="maroon"> 5 dec - Doinnaid="purple">(31 ani): [bibe]Zoe Nicoleid="red">, USA - Indianapolisid="maroon"> 6 dec - migaboid="purple">: [bibe] Bianca-Stefaniaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 7 dec - mara95id="purple">: [bibe] Flavia Nicoletaid="red">, Brailaid="maroon"> 7 dec - gabitacoid="purple">: [bibe] Mateea Ioanaid="red">, Bacauid="maroon"> 7 dec - Bubamaraid="purple">: [bibe] Mariaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 8 dec - salisaid="purple">: [bibe]Anastasiaid="red">, Copenhaga, Danemarcaid="maroon"> 8 dec - mirelaispirid="purple">: [bibe]Ana Monicaid="red">, Calarasiid="maroon"> 8 dec - osteffyid="purple">: [bibe]Rares-Andreiid="blue">, Popesti-Leordeni, jud. Ilfovid="maroon"> 9 dec - Madutza10 id="purple">: [bibe]Orlando-Andreeasid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 9 dec - anda77id="purple">: [bibe]Nichita Andreiid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 10 dec - bianca_moid="purple">: [bibe]Serban Mateiid="blue">, Clujid="maroon"> 15 dec - madauid="purple">: [bibe] Alexia Mirunaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 16 dec - meemsid="purple">: [bibe] Rianna Noelleid="red">, USA, Bay Areaid="maroon"> 17 dec - tania-zid="purple">: [bibe] Stefanid="blue">, Sibiuid="maroon"> 19 dec - Leea_cvid="purple">: [bibe] Tudorid="blue">, Baia Mareid="maroon"> 19 dec - Angi75id="purple">: [bibe] Stephan Aidanid="blue">, Torontoid="maroon"> 20 dec - Alexandrinaid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Muresid="maroon"> 20 dec - ionikka id="purple">(26 ani): [bibe] Aron Cristianid="blue">, Clujid="maroon"> 22 dec - maria_alexiaid="purple">: [bibe] Cristianid="blue">, Sibiuid="maroon"> 22 dec - ilenutzaid="purple">: [bibe] Victorid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 26 dec - Buluciid="purple">: [bibe]Simonid="blue">, Azerbaijan, Bakuid="maroon"> 29 dec - stefanalexid="purple">: [bibe] Alexandruid="blue">, Iasiid="maroon"> IANUARIE 2006id="purple">id="size3"> 2 ian - Camelia Danielaid="purple">: [bibe]Alexandra Dariaid="red">, Buzauid="maroon"> Special guest star: Pisi_si_boscuid="green"> id="size2"> Asteptam vesti de la urmatoarele membre: 12 oct - amparoid="purple"> : [bibe] Davidid="blue">, [bibe] Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 21 oct - pineapple id="purple"> (30 ani): [bibe] Miraiid="red">, Japan, Miyazakiid="maroon"> 27 oct - [gravi] ancris (Ana Maria)id="purple"> : [bibe] Radu-Cristianid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 5 nov - manyid="purple">: [bibe]Hamudyid="blue">, Constantaid="maroon"> 7 nov - Hildegardid="purple">: [bibe]Stefan Peterid="blue">, Aradid="maroon"> 8 nov - zapacilaid="purple">: [bibe]Keagan-Alexanderid="blue">, USA, Coronadoid="maroon"> 13 nov - ane_mary24id="purple">: [bibe]Karynaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 15 nov - lumi6id="purple">: [bibe] Andrei-Stefanid="blue">, Bucurestiid="maroon"> 22 nov - Iris13id="purple"> : [bibe] Victorid="blue">, Torontoid="maroon"> 24 nov - miraaid="purple">,[bibe] Milan Stefanid="blue">, Iasiid="maroon"> 25 nov - anduta78id="purple">,[bibe] Luca Alexandruid="blue">, Bucurestiid="brown"> 26 nov - Pico(Raluca)id="purple">(24 ani): [bibe] Maria Carolinaid="red">, [copil]Ioanaid="red">(09.04.2003), Brasovid="maroon"> 3 dec - T_Ioanaid="purple">(25 ani): [bibe] Razvan Gabrielid="blue">, Bistritaid="maroon"> 10 dec - mariailinid="purple">: [bibe]Ada Alexiaid="red">, [copil]Vladutid="blue">(2002), Bucurestiid="maroon"> 13 dec - tweety_77id="purple">: [bibe] Alexia Biancaid="red">, Bucurestiid="maroon"> 14 dec - tonculicaid="purple">: [bibe]Albertid="red">, Canada, Toronto-Timisoara id="maroon"> 15 dec - adriana15id="purple">, [bibe]Raissa Maria,id="red"> Bucurestiid="maroon"> 19 dec - lavinusid="purple">: [bibe] ????id="red"> 19 dec - paulaiid="purple">, [bibe] Anda Ioanaid="red">, [copil]Irina Mariaid="red"> (2001), Cluj Napocaid="maroon"> 19 dec - ioanapid="purple">(38 ani): [bibe] Lucaid="blue">, Bucuresti id="maroon"> 24 dec - Gogolosid="purple">: [bibe] Mihaiid="blue">, Targu Muresid="maroon"> 28 dec - ank si bbid="purple"> (28 ani): [bibe] Irene-Karinaid="red">, Bucurestiid="maroon"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Noki_Lara Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Bau iar...naspa tema la microeconomie, asa ca-mi mai clatesc okii pe aicea.[alcool] Lavi - reiau mesajul din scutecul trecut, ca sa fiu sigura ca-l vezi: Lavi- pleaca Adila amu la treaba si sper ca ajunge in timp util pentru merg la intalneli. Banuiesc ca tu ai ceva treaba prin zona Cismigiului de vrei taman acolo, nu? Postam mai incolo sa stabilim exact daca si cand venim. Miha2006- de ce zici ca e rea-rea Bubulina ta? Ce-a facut? Astia anunta cu tam-tam 19 grade azi, dar la cit e de frig afara acuma, nu stiu cand s-or face... Poze cu Sarah si mami Filmuletze poznase id="blue">1 2 si 3 Varsta Sarah Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joy04 Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 gooda dimineata mamici si bebici si burtici DOINNA, bine ai revenit. asteptam vesti de la voi, ce face bebelica? an reusit sa citesc, le urez sanatate muuulta bebelacilor si putere si rabdare mamicilor. noi am fost la dr de familie, care a citit analizele asa: a fost SIGUR un virus la piticul meu, el febra mare nefacand, plus dintii astia (o sa albesc de tot pana ii dau toti) si se pare (poate) o bronsita, ea nu a auzit nimic la plamani cand l-a ascultat. in fine, chestia e ca o sa scapam greu de candida din gatulet, acum are si limba incarcata, dr zice ca din cauza asta se poate sa nu manance, ca-l deranjeaza. este un tratament dar are corticoizi?? si nu-l recomanda decat daca nu trece cu glicerinca cu stamicin. ne-a mai dat IMUNOBABY, dar care nu se da cu 3 saptamani inainte de vaccin - scrie in prospect- farmacista a zic ca 3 luni inainte si 3 luni dupa vaccin (orice vaccin, chiar si cel gripal) asa ca nu-i dau deocamdata, i-am luat osscilo-eu ii dau 1 doza pe saptamana, SILVIAid="red"> tu ai zis una dimineata si una seara sau numai tin eu minte??? trec la smotru. pa pa PS: NOKIid="red"> uite ca iese soarele si se incalzeste joy si [bibe]Vlad Andrei id="blue">id="Arial Black">01.12.2005 ardeiasul meu umplut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Nokiid="red"> acu s-a sculat Natuc. Uite, acum m-am programat la pediatra , pe la ora 15. Ce-o fi, o fi. Pai o treaba in centru ar fi mersul la pediatra. Deci eu pot sa ma intalnesc pana la ora 15. Vb cu Noki la telefon - ne vedem! Daca mai e careva tentat sa se plimbe prin Cismigiu cu noi intre 11.30 si 15 sa zica acu. Eu am sa-i iau borcanase. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 M-am gandit si eu sa pastrez testul de sarcina, dar da-o incolo, e cu pp!! [xx(] Buricul l-am aruncat, ala e mumificat, deci eu zic ca tinea, dar mi se pare cam sinistru sa-l pastrezi.[xx(] Bratarici din maternitate am pastrat si eu, precum si toate rezultatele la ecografii. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda77 Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 mama di tutti, nu e cu pp[:D], ca ala s-a evaporat demult, au ramas doar compusii care au interactionat cu aia din test, e doar o reactie chimica[:D] in cutiuta de amintiri. mami de poet(09.12.2005) poze cu puiutul meu, Nichita filme cu puiutul meu, Nichita "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Neata Ia uite io acuma am vazut ca vreti sa va intalniti...asa ca n-am cum sa ajung[q][q], e deja prea tarziu, masina n-am ca a plecat tati cu ea, daca stiam de ieri..... Of ce ma oftic[bang][bang] Albumul bebelusului eu il am pe ala rosu de la Ed. Litera. Mai am doar pozele de pus si gata..asta ca sa ma laud nitel[:D] Melku + Mimi ma reintorc sa vad si pozele voastre..vad ca merge DC ca naiba, asa ca prima data mi-a dat o eroare. Revin cu impresii Amintiri- eu am o caseta frumoasa, in care mi-a pastrat mama bratarile de la spital, buricutzul, motul si caietul ei de gravida, acum am preluat-o eu ptr Miruna si i-am pus asa: bratarile, "buletinul" ei (cartonasul ala pe care scria numele, greutate, etc care se pune pe patut la spital), buricul, invitatia de la botez, baloane, marturia de la botez, cruciulita, echografiile si va urma motul. Testele de sarcina nu le-am pastrat, unghiutele nici atat, ca nu m-a dus capul Doinna bine ai (re)venit in [grup]. Fug sa ma uit la poze si revin[pup] Madau siid="black">id="Arial Black"> [copil] Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Arial Black">id="red"> pozici la 10 luni asa s-a nascut Miruna filmuletze poznase Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 'Neatza si de la noi. Sa va pove ce am facut aseara... Dupa ce am plecat la mamam si am lasat Stefanu' cu Doru....m-am intors, copilul ok, schimbat giugiulit etc. ne-am mai jucat apoi la 9.45 baitza la care Stefan a descoperit cum sa faca brrrrr cu apa in guritza, ii place dusul la nebunie. Ne-am jucat...papat si nani. Toate bune, s-a culcat si tati si eu am bantuit pe net pana la 2.30 cand m-am dus la nani si ...Surpriza...Cand am intrat in dormi fi'miu era in picioare, foarte vesel se uita la TV pe care Doru nu a mai apucat sa il inchida. Zic in gandul meu....am pus-o! Dar..l-am asezat la orizontala si a adormit instant. M-am gandit ca e somnambul dar...dupa 2 min era iar in picioare si vorbea, se certa el stie cu cine. DUpa 15 min de vorba s-a culcat, l-am invelit si pe la 7.00 cand a pecat ta'su iar s-a trezit, vorbit...etc dar...am refuzat sa il bag in seama asa ca la 9.30 ne-am trezit amandoi. Scuze ca m-am labartzat dar...la mine e o premiera sa mi se trezeasca puiul peste noapte. Noi dormim de obicei de la 10.00 la 10.00 asa ca....Ceva nou. Bine ca nu a urlat ca atunci era mai nasol. As veni si eu la Intalneala dar....e prea departe si f. greu de ajuns pt mine...si e exact perioada de papa si nani a lui Stefan asa ca I'll pass! Sa aveti o zi minunata! Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dordia2000 Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Doinaid="red"> bine ai revenit!!![bis] Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.