boubba Publicat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 9, 2006 Ajutorrrrr sunt infestata de fluturi de faina. Sunt nniste fluturi mici maronii gri pe care, cand ii omori lasa niste urme ca un praf.Stie cineva cum scap de ei ??? Am aruncat tot la gunoi: faina, malai, gris, linte, etc... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudia_a Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Gasesti sursa, o arunci ...si teoretic trebuie sa scapi de ei! Sunt de fapt molii... Mami si Ioana nasturica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Arunci tot, dubla curatenie generala si scapi de ei. Ai grija sa nu apara din nou. Eu nu am niicodata rezerve de fainoase prin camara. Cand vad ca sunt la sfarsitul pachetului cumpar inca unul. Maria si Ilinca La plimbare ******************** Slabeeeeesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana_mihnea Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Da, n-ai ce face decat sa arunci sursa. Iau nastere in orez, faina, taratze, gris, pesmet, malai, orez integral... Arunci tot si dispar. Am citit acum ceva vreme ca pachetele deschise de fainoase se tin in frigider. Asa fac si eu cu grisul si pesmetul, ca faina o consum mai rapid din camara si nu apuca sa faca fluturi. Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03) Creatii culinare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Adriana, nu se intampla se se umezeasca pesmetul in frigider? Eu am luat unul picant si la a doua folosire (dupa vreo 2 zile de la deschiderea pachetului) era umed. Maria si Ilinca La plimbare ******************** Slabeeeeesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boubba Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Pe naiba ca am aruncat tot de o luna( restul care e bun il tin in pivnita care este la 2 etaje mai jos ) si tot nu au disparut ... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Aspirator, clor si repeti de vreo doua ori curatenia. dispar ei, dar trebuie sa te asiguri ca nu supravietuiesc "bebelusii" de fluturi. Vezi ca fac niste gogosele pe la imbinarea dintre pereti, trebuie sa le iei pe toate, se inmultesc foarte repede Maria si Ilinca La plimbare ******************** Slabeeeeesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boubba Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Fac curatenie de 3 ori pe saptamana si pe jos spal cu clor asa ca...nu merge[bang] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ECMI Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Nu doar pe jos, peste tot: rafturile pe toate fetele, peretii fiecare centimetru, toate vasele care au stat in incaperea respectiva, arunci servetele, speli fetele de masa sau servetele, prosoapele. Tot, tot. Vezi ca astia, ticalosii, sunt peste tot, in bucatarie, holuri, celelalte camari, dulapuri. Te gandesti la vreun insecticid? Ce sa-ti recomandam noi din Bucuresti? Sau te muti. Maria si Ilinca La plimbare ******************** Slabeeeeesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boubba Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 LOL fetelor eu locuiesc in Elvetia dar in seara asta ma duc la Carrefour sa cumpar un insecticid...va dau de veste daca a mers Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.