roxanaz Publicat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Noiembrie 9, 2006 Continuarea de la capitolul 15 Lista Tutunareselor, viitoare [gravi]: adiere ana_id ana_p Apollo aurelia77 alina.n Ariana1 endometrioza, o trompa infundata proximal (la intrarea in uter); urmeaza histeroscopie id="size1">id="blue"> Bonitta astenoteratozoospermieid="size1">id="blue"> Bubulina1 Cadina claucia clubb cris2006 danotino Dianadi Diddy 29 ani, monitorizareid="size1">id="blue"> Ellis Felicia 30 ani, astenoteratozoospermie, ambele trompe infundate, "reparate" prin laparoscopie, 1 IA id="size1">id="blue"> Foxxy IoanaTugs 33 ani, infertilitate secundara, endometrioza, o trompa permeabila, o intrerupere de sarcina la 26 ani, doua avorturi; sotul oligoastenozoospermie moderataid="blue">.id="size1"> kikilina KoraPop astenozoospermie moderata,compensata prin ejaculat; urmeaza laparo in 23 noiembrieid="size1">id="blue"> kristind lachione Laura69silk lauravoinicu - 28 de ani, amenoree primara, microadenom hipofizar , ovare micropolichistice (facut driling ovarian ), endometrioza ; 2 IA cu stimulare cu menogon .Sotul : normospermie cu parvisemie id="blue">id="size1"> Leditia lili35 urmeaza laparoscopiaid="size1">id="blue"> LoredanaG Mamidevladut Mada28 MadaS Madutz maria08 mihailescu teodora Mihavasoi 31 ani, infertilitate primara, HSG-trompe permeabile, CM 27-34 de zile, nici un avort, nici o sarcina, sotul-30 de ani, oligoastenozoospermie usoara compensata prin ejaculat id="blue">id="size1"> Mirelae mirella76 miruna79 mmc_nd ninocica Papushel Salomea astenoteratospermie severa, endometriozaid="size1">id="blue"> SilvanaPopovici anexita dureroasa, endometrioza tratata, tratament homeopat in curs pt dereglare hormonalaid="size1"> id="blue"> zambet74 Zenobia 28 ani, monitorizareid="size1">id="blue"> Copilut 31 ani, de 2 ani si jumatare incercari; eu teoretic OK, 3 luni de monitorizari, programata pentru laparoscopie. Sotul astenozoospermie cu necrospermie, inceput varicocel, analize hormonale OK, 58 mil, mobilitate a+b= 10%.id="size1">id="blue"> Tutunici, foste aspirante optimiste, acum fericite posesoare de burtici:id="black"> marair [gravi] madaluta [gravi] iriss27 [gravi] marinar [gravi] aventura [gravi] Irinabr [gravi] Amely [gravi] Alina25 [gravi] Mcrissa [gravi] si proaspete gravidute [cool]:id="Times New Roman">id="black"> Raza de soare [gravi] Alexia 28 [gravi]id="teal">id="Arial Black"> id="red"> kitty_nic id="size2">id="Arial Black">[gravi]id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 felicia, Diddyid="red">, am vb doar cu asistenta; daca pe 15 imi zice si T acelasi lucru, imi bag picioarele-n el de serviciu[:I]..bineinteles ca bb e pe primul loc, nici nu incape discutie! Ca mi s-a scarbit de 50 km zilnic si-un salariu mizer...si mult mai multe. Imi propusesem sa vin pana la 7 luni si 10 zile, da' daca nu se poate...nu ma supar. Pup fetele si multumesc pt grija! Mos Craciun in...pantaloni scurti Vine bebe ! [gravi] 8 + Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana_p Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Fetelor, raportez si eu: z.1[q] Habar nu am daca sa mai fac stimulare si luna asta, ca am uitat sa il intreb si cum acum e plecat...Cred ca o sa ma programez pentru monitorizare si o s-o intreb pe asistenta. La mine e a patra luna de monitorizare...of. Va pup si va doresc o zi buna! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iyoana Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Buna fetelor! nici eu nu sunt mai fericita, de ieri..[xx(] dar asta e! mai vedem luna viitoare... oricum ma duc la dl dr. peset 2 sapt. sa vedem ce zice va pup si o zi frumoasa! ioana Ramaneti optimiste! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iyoana Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Ana eu sunt cam noua in bransa, si nu prea stiu ce inseamna stimulare (hormonala, banuiesc)?... iti multumesc daca m-ai putea lamuri, ca mi-e sa nu ajung si eu aici si sa nu stiu ce-mi zice medicul. pup iyoana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria08 Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Mai fetelor, stie cineva cand se intoarce dr.T??? Eu sunt in ziua 20 si m-a luat o durere de burtik........[bang] si ma duc la baie din 30 in 30 mi....[bang] Cred ca am racit.....sau poate o fi ceva cu rinichii?! Dar nu pot sa nu ma gandesc ca la ultimul control T mi-a zis ca trompa stanga nu arata deloc bine......poate ajung iar la laparo....mi-e asa o frica.... macar de s-ar intoarce mai repede!!!! Va pup! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iyoana Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Maria eu am citit pe forum ca dr T. se intoarce pe 11 nov, deci peste doua zile. Ai grija de tine si sanatate multa! [flo] iyoana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonitta Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Buna fetele! Draga Ana P si Iyoana- imi pare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta. Si eu astept ziua de maine, cand ar trebui sa-mi vina rusii, si in mod sigur vor veni, ca am deja senzatiile ultracunoscute...In acelasi timp, trebuie sa ne gandim ca e un nou inceput si ca speranta moare ultima... Ana p- a patra luna de monitorizare???? Dar cate luni face T. monitorizare?? maria08- iti tin pumnii sa nu fie ceva grav... Iyoana- daca nu ai probleme hormonale sau cu ovulatia, nu are rost sa te interesezi de stimulari. Oricum, astea sunt tratamente pe care ti le prescrie doar dr. (injectii sau medicamente care contin hormoni)care induc ovulatia, maturarea foliculilor, reglarea hormonala. Dar mai bine, spune/ne si noua cate ceva despre tine. Ce probleme ai, de cand incerci sa ramai gravi, ai ramas vreodata? Va pup! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria08 Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Iyoana, Bonittaid="red">: Multumesc ca va ganditi la mine![pup] Si eu sper sa nu fie ceva grav.....[bang] Mai vad cum va fi maine..... Pup! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristind Postat Noiembrie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Noiembrie 9, 2006 Buna fetelor!! Nu am mai intrat ca am f. multa treaba la birou, ca a fost sfarsit de luna si eu nu sint gata nici acum.[bang] Koraid="red"> eu fac laparo pe 27 si nu m-ar deranja sa fac schimb daca e urgenta pentru tine. Vorbeste cu Tutu, spune-i ca eu sint pe 27 si anunta-ma si pe mine. Va pupic.[pup] kristin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.